FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Sergiu Hanca, după accidentarea din meciul cu FCSB: „A venit Dawa la mine și și-a cerut scuze”

Intrarea lui Dawa la Hanca
Intrarea lui Dawa la Hanca

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 14:57 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 15:02

Sergiu Hanca (31 de ani) a suferit o accidentare în partida Petrolul - FCSB, scor 2-2, în urma faultului dur comis de Joyskim Dawa (27 de ani). Hanca a dezvăluit că s-a gândit la ce e mai rău în ceea ce privește accidentarea și că Dawa i-a prezentat scuzele la finalul partidei. 

Sergiu Hanca a recunoscut că în momentul faultului lui Dawa asupra sa s-a gândit la accidentarea lui Dragoș Iancu, suferită pe același stadion în urmă cu câteva săptămâni.

Rotariu, inexistent în Petrolul - FCSB » Dar Becali l-a criticat tot pe Compagno!
FCSB
Rotariu, inexistent în Petrolul - FCSB » Dar Becali l-a criticat tot pe Compagno!

Sergiu Hanca: „M-am gândit la accidentarea jucătorului de la Hermannstadt”

Sergiu Hanca a declarat pentru Fanatik că s-a gândit la ce e mai rău în momentul accidentării: „Încă nu am fost la medic pentru că am piciorul prea umflat. Nu au ce diagnostic să îmi pună în momentul de faţă, aştept să mi se dezumfle piciorul. Am avut dureri îngrozitoare, nu am dormit toată noaptea. Aşa ceva nu am mai simţit, instantaneu am simţit durerea. Primul instinct a fost să mă uit la picior şi m-am gândit la accidentarea jucătorului de la Hermannstadt.

M-am uitat la picior să văd dacă e rupt sau nu, simţeam o durere imensă. Mi-a dat cu acel spray, dar nu îmi amorţea piciorul deloc. Am putut să merg puţin de la adrenalină şi mă gândeam că poate pot să reintru, dar când am văzut cât de repede se umflă, am plecat în vestiar direct. Am făcut duş şi nu am mai putut să calc pe el. Am luat pastilele pe care mi le-a dat doctorul, aştept să se dezumfle.

Sper din suflet să nu fie ceva serios. Mi-au bandajat piciorul, mi-au spus să stau în pat cu piciorul sus. N-am putut să dorm, am stat, m-am uitat la meciuri. Am încercat să adorm, dar nu am putut. Am revăzut faza şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu mi-am rupt piciorul. Sunt recunoscător că nu s-a întâmplat ceva mai grav, probabil a vrut să intre la intimidare.”

+19 FOTO

Sergiu Hanca: „A venit Dawa la mine și și-a cerut scuze”

Sergiu Hanca a recunocut că Dawa i-a prezentat scuzele la finalul partidei: „Eu nu sunt un jucător care să mă dau la o parte, îmi place tăvăleala, dar, din păcate, m-a prins cum m-a prins. La finalul meciului, a venit Dawa la mine şi şi-a cerut scuze. Îl înţeleg, nu cred că a vrut intenţionat. Paradoxul este că mergem împreună la aceeaşi sală. Ne întâlnim des.”

Vezi și alte știri:

Adrian Mititelu a primit o lovitură de 11 milioane de euro » Victor Pițurcă, marele perdant
FCU Craiova
Adrian Mititelu a primit o lovitură de 11 milioane de euro » Victor Pițurcă, marele perdant
Mihai Rotaru a găsit antrenor pentru Universitatea Craiova » Un fost selecționer ar urma să preia banca formației oltene
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru a găsit antrenor pentru Universitatea Craiova » Un fost selecționer ar urma să preia banca formației oltene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează