FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce crede Sergiu Hanca despre revenirea lui Gigi Mulțescu la Dinamo

Gigi Mulțescu (69 de ani)
Gigi Mulțescu (69 de ani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 16:45 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 17:38

Sergiu Hanca (28 de ani), fost jucător la Dinamo, este convins că Gigi Mulțescu (69 de ani) va „resuscita” clubul Ștefan cel Mare.

Gigi Mulțescu este noul antrenor al lui Dinamo și preia echipa de pe locul 14 în Liga 1, după ce „câinii roșii” au ratat calificarea în play-off pentru al 4-lea sezon consecutiv. „SMURD-ul” se află la al 4-lea mandat pe banca clubului din Ștefan cel Mare, după ce a mai antrenat echipa în 1990-1991, 2008, 2013 și 2020. Mulțescu poate câștiga primul trofeu cu Dinamo din postura de antrenor, după ce echipa s-a calificat în semifinalele Cupei României, unde va întâlni Astra Giurgiu.

Sergiu Hanca: „Gigi Mulțescu mereu a fost mantaua de vreme rea”

„Din păcate, sunt în al doilea sezon consecutiv în play-out, dar sunt consecințe de-a lungul anilor. Cei care sunt acum acolo trebuie să tragă mai tare. A 5-a oară sper fie cu noroc pentru Gigi Mulțescu. El mereu a fost mantaua de vreme rea. Îmi doresc să câștige Cupa, e posibil, și în campionat să termine cât mai sus. Prin câștigarea unui trofeu, vor putea atrage mai mulți sponsori.

Le țin pumnii, m-aș bucura pentru foștii mei colegi. Trebuie să fie un club stabil. Acum, Dinamo trăiește doar din banii fanilor, e extraordinar ce fac ei, dar nu se poate ține așa la nesfârșit. Vor avea nevoie de un investitor puternic. Doar așa se pot face lucruri mărețe”, a declarat Sergiu Hanca la Liga Digisport.

2016-2019este perioada în care Sergiu Hanca a evoluat la Dinamo, unde a câștigat un singur trofeu: ultima ediție de Cupa Ligii, în sezonul 2016/17

VIDEO. Sergiu Hanca a vorbit cu președintele Poloniei: „Mi-a spus că dacă ar face asta ar fi o perioadă mai neagră decât cea de după război”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Avertisment pentru fanii „câinilor”: „Nimeni nu vrea să-i vadă pe spanioli, dar ei sunt proprietarii. Nu poţi să faci nimic cu 20% din acţiuni”

Dumitru Dragomir se laudă a primit o ofertă din Liga 1: „Un club foarte puternic, dar fără bani”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
iulian1952
iulian1952  •  18 Martie 2021, 11:22

CA SI REDNIC , ALT PRES , NU VA FACE NIMIC . INTELEG CA REDNIC VREA SA PLECE DE LA VIITORUL . LA MAI MARE DINAMUVISTULE !

iulian1952
iulian1952  •  18 Martie 2021, 11:19

MASCARICIUL FOTBALULUI ROMANESC . UN OM FARA DEMNITATE , FARA ORGOLIU . DE DRAGUL BANILOR SE PUNE MEREU PRES , CHIAR DACA DR FIECARE DATA ESTE DAT AFARA CU UN SUT IN CUR . RUSINE MULTESCULE .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează