FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - UTA ARAD 1-1

VIDEO Sergiu Hanca, despre poza-eveniment descoperită de GSP: „De-asta e frumos fotbalul! Copil de mingi, acum câștigă titlul cu FCSB. Bravo lui!”

Adrian Șut (stânga) consolându-l pe Sergiu Hanca după pierderea titlului cu ASA Tg. Mureș +48   FOTO
Adrian Șut (stânga) consolându-l pe Sergiu Hanca după pierderea titlului cu ASA Tg. Mureș

Articol de , - Publicat marti, 23 aprilie 2024 14:55 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 15:17

Sergiu Hanca (32 de ani) a fost printre cei mai buni jucători ai Petrolului în egalul cu UTA Arad, 1-1, iar la finalul partidei de pe „Ilie Oană” a spus că are încredere ca echipa să termine pe prima poziție a play-out-ului. Mai mult, și-a amintit despre meciul de coșmar cu Oțelul din urmă cu nouă ani, când ASA Tg. Mureș pierdea titlul de campioană, iar Adrian Șut, în prezent la FCSB, l-a consolat după fluierul de final.

Chiar dacă au dat primii gol și-au ratat o mulțime de ocazii, cei de la Petrolul s-au văzut egalați de UTA Arad, iar ultimul meci al rundei din play-out s-a terminat la egalitate 1-1.

Sergiu Hanca: „Nu putem prea mult să ne plângem”

Nu cred că e un blestem, dar sunt meciuri cu încărcătură mare. Echipele joacă să adune puncte, clasamentul este unul foarte strâns. E normal să fie astfel de momente. Îmi pare rău pentru că simțeam că putem obține cele trei puncte. Am scos un punct, îl punem la clasament și vedem ce am greșit. Ce am făcut bine trebuie să facem mult mai bine”, a spus la finalul partidei Sergiu Hanca.

Cum în această săptămână avem parte de etapă intermediară în Superligă, nici jucătorii nu prea au timp de pierdut.

„Nu putem prea mult să ne plângem că urmează alt meci. Marți refacere, miercuri plecăm, joi avem meci cu Sibiu. Nu cred că este niciun meci ușor în play-out. E mai ușor în play-off. Fotbalul înseamnă presiune și trebuie să ne obișnuiam cu ia”, a explicat fundașul de 32 de ani.

Petrolul - UTA / Foto: Ionuț Iordache
Petrolul - UTA / Foto: Ionuț Iordache
Petrolul - UTA / Foto: Ionuț Iordache
Petrolul - UTA / Foto: Ionuț Iordache
Petrolul - UTA / Foto: Ionuț Iordache
+44 FOTO

„Putem termina pe prima poziție a play-out-ului”

Hanca e dezamăgit că echipa sa a pierdut două puncte importante, mai ales să speră să termine pe primele locuri din play-out.

„Fotbalul se joacă până când fluieră arbitrul. Nu contează că dăm gol în minutul unu, zece sau nouăzeci. Cred că cel mai important este să fim concentrați și să scoatem maximum. Cred că putem termina pe prima poziție a play-out-ului și depinde doar de noi. Trebuie să facem puncte, meciurile sunt strânse. Nu pare atât de ușor cum era în timpul campionatului. Putem să fim mai eficienți”

E și frustrarea când nu câștigi acasă sau pierzi puncte... Nu dormi nopțile, îți pui întrebări, dar oricum cum ar fi a doua zi trebuie s-o iei de la capăt. Urmează alt meci și d-asta suntem privilegiați. Ar trebui să fim recunoscători pentru ce meserie avem

Sergiu Hanca, fundaș Petrolul

Cum arată acum clasamentul

Mesaj pentru FCSB: „Au meritat! Au demonstrat că merită”

Zilele trecute, Adrian Șut (24 de ani) dezvăluia că la ultimul titlu al celor de la FCSB era copil de mingi la ASA Tg. Mureș, echipă cu care FCSB s-a luptat la baionetă pentru supremație.

Gazeta Sporturilor a găsit o poză în care Sergiu Hanca, atunci jucător la Tg. Mureș plângea în hohote după înfrângerea din ultima etapă cu Oțelul și pierderea titlului de campioană. Lângă el, consolându-l, Adrian Șut.

Sergiu Hanca, despre poza-eveniment descoperită de GSP: „De-asta e frumos fotbalul! Copil de mingi, acum câștigă titlul cu FCSB. Bravo lui!”
Adrian Șut (stânga) consolându-l pe Sergiu Hanca după pierderea titlului cu ASA Tg. Mureș

Cum e viața... D-asta e frumos fotbalul! Un băiat care era copil de mingi acum nouă ani, sezonul acesta câștigă titlul. Bravo lui! Mă bucur pentru el. Au meritat ca echipă. Au demonstrat ca echipă că merită, au fost constanți. Fotbalul e frumos. Fotbalul este imprevizibil. Sunt multe povești frumoase în fotbal. De aceea este cel mai iubit sport și este îndrăgit de toți oamenii”, a fost reacția lui Hanca.

Citește și:

Paul Papp și-a decis viitorul » A anunțat ce urmează la microfonul GSP: „Am semnat! Vreau în play-off”
PETROLUL - UTA ARAD 1-1
Paul Papp și-a decis viitorul » A anunțat ce urmează la microfonul GSP: „Am semnat! Vreau în play-off”
Gicu Grozav, declarație comică la finalul remizei cu UTA: „Nu-mi place să dau dedicații, nu dau bani la lăutari!”
PETROLUL - UTA ARAD 1-1
Gicu Grozav, declarație comică la finalul remizei cu UTA: „Nu-mi place să dau dedicații, nu dau bani la lăutari!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
paolo18
paolo18  •  24 Aprilie 2024, 11:20
Postat de tk2014 pe 23 Aprilie 2024, 15:34

‘trebuie sa ne obisnuim cu ia’???

Da, sa ne imbracam toti in costum popular...

rav410wrc
rav410wrc  •  23 Aprilie 2024, 18:13

"Chiar dacă au dat primii gol și-au ratat o mulțime de ocazii, cei de la Petrolul s-au văzut egalați de UTA Arad" ... Jurnalism a la GSP, adica facut pe genunchi, de cineva care probabil ca nici n-a catadicsit sa urmareasca partida de ieri, de la Ploiesti, in care doar printr-un miracol + arbitrul VAR Costreie, Petrolul n-a luat de la 3 in sus, de la UTA !! :((( Bilant Petrolul - UTA: suturi spre/pe poarta 12/2 - 18/5; cornere 2 - 7; posesie 46% - 54%; suturi blocate 1 - 7; samd. Iar "specialistul" GSP zice ca Petrolul a ratat o multime de ocazii !?! Da' voua chiar nu va e rusine, cand cel mai periculos om al ploiestenilor a fost Costreie !? :(((

tk2014
tk2014  •  23 Aprilie 2024, 15:34

‘trebuie sa ne obisnuim cu ia’???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează