FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-1

"Sfântul" Niță a salvat-o pe FCSB la Giurgiu și pune presiune pe Viitorul: "Așteptăm să se încurce"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 22:33

Florin Niță a fost eroul FCSB-ului în disputa de la Giurgiu, 1-0 pentru roș-albaștri, reușind numeroase internții prin care a păstrat intacte șansele la titlu în perspectiva ultimei etape.

Goalkeeper-ul a declarat la finalul meciului că așteaptă un pas greșit al Viitorului în ultima etapă, atunci când echipa dobrogeană o va întâlni pe teren propriu pe CFR Cluj. 

"A fost un joc extrem de greu, mă bucur că am luat cele trei puncte. Sperăm să câștigăm în ultima etapă, iar Viitorul să se încurce. Noi încă sperăm. Mă bucur că am câștigat, nici nu mai contează cum am făcut-o.

Mister nu a fost lângă noi, ne pare rău, ne ajută mereu cu indicațiile sale, dar în final am reușit să câștigăm și asta e important", a declarat Florin Niță, la TV Dolce Sport.

FCSB a învins-o pe Astra, scor 1-0, iar titlul se va decide în ultima etapă

UPDATE Toate calculele: Campioana se decide în ultima etapă » FCSB și Dinamo pândesc greșeala Viitorului

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  09 Mai 2017, 10:49

Nita nu ai ambitie daca nui ceri Ciobanului atatia bani cati nu au altii la usa ,pentru ce ai facut tu pt. fcsbe-ul asta.Strange-l cu usa pe *** ,acu e momentul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mircea1957
mircea1957  •  08 Mai 2017, 23:22

Vestea proasta! Viitorul nu se va incurca!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează