FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - BOTOȘANI 2-3

VIDEO EXCLUSIV Fostul coleg al lui Silvian Cristescu explică reacția incredibilă a acestuia: „Cu siguranță a fost provocat! E presiune mare la Craiova”

Silvian Cristescu, criză de nervi de la meciul Craiova – Botoșani // FOTO: Captură LookSport+ +18   FOTO
Silvian Cristescu, criză de nervi de la meciul Craiova – Botoșani // FOTO: Captură LookSport+

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 09:28 / Actualizat luni, 10 mai 2021 14:29

Prezent la GSP LIVE, Florin Bătrânu a comentat izbucnirea nervoasă pe care a avut-o Silvian Cristescu la meciul  dintre CS U Craiova și FC Botoșani, 2-3.

Fost coleg cu Silvian Cristescu, Florin Bătrânu a încercat să explice de ce Cristescu a fost la un pas să se ia la bătaie cu rezervele moldovenilor în minutul 41 al meciului de pe „Ion Oblemenco”

VIDEO Florin Bătrânu: „Silvian Cristescu e o fire foarte temperamentală”

„Am fost coleg cu el la Craiova, unde noi eram jucătorii mai experimentați. Se aprindea foarte repede pe teren, de multe ori era foarte frustrat când pierdeam. Când îl vedeam că se aprinde, îl lăsam în pace pentru că se calmează repede. După aceea îi părea rău. E o fire foarte temperamentală. Frustrările lui s-au adunat, e o presiune în acest final de campionat. Cu siguranță regretă când vede aceste imagini.

Probabil că a fost provocat! Sunt convins că nu avea ieșirea asta dacă nu era provocat. La 50 de ani, răbdarea lui nu mai e cea din tinerețe. E și presiune pentru că la Craiova de multe ori se dorește mai mult decât se poate. El, fiind într-o relație apropiată cu patronul, știe mai bine ce e acolo și știe cât s-a investit. Își doresc foarte mult să câștige campionatul, iar acum aveau un culoar bun pentru că FCSB și CFR Cluj nu sperie.

Cu siguranță a fost provocat. Ei jucau una dintre ultimele șanse de a rămâne în luptă. Sunt convins că a fost provocat de cineva. În afara terenului e o persoană foarte plăcută, dar e oltean, iar oltenii se aprind repede”, a declarat Florin Batranu la GSP LIVE. 

Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
+14 FOTO

Citește mai multe știri despre Craiova – Botoșani:

Silvian Cristescu, taxat de Ilie Dumitrescu după scandalul făcut la Craiova - Botoșani: „Cine a spus că este normal să ai o ieșire de genul acesta?!”

Două faze controversate în Universitatea Craiova - FC Botoșani » Oltenii, dezavantajați de arbitraj

Silvian Cristescu, explicații după ieșirea sălbatică de la oficială: „Croitoru ne-a arătat semne obscene! FCSB și CFR, favorizate tot timpul”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
brera30
brera30  •  10 Mai 2021, 20:16
Postat de george_br pe 10 Mai 2021, 19:30

Ce hazliu mai esti!

Esti sigur?

george_br
george_br  •  10 Mai 2021, 19:30
Postat de brera30 pe 10 Mai 2021, 18:51

Vezi ca acel sondaj este inversat...cei care au facut acest sondaj, nu au acreditare la Craiova.

Ce hazliu mai esti!

brera30
brera30  •  10 Mai 2021, 18:51
Postat de george_br pe 10 Mai 2021, 15:23

E-te, na, presiune la CSU... Mai degraba sunt iritati de renasterea Craiovei din L2, care vine si cu un contingent important de suporteri. Sondajul asta recent se pare ca i-a deranjat binisor ...

Vezi ca acel sondaj este inversat...cei care au facut acest sondaj, nu au acreditare la Craiova.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează