FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

GALERIE FOTO Soția lui Sergiu Hanca, atac dur la adresa lui Joyskim Dawa: „Modul în care a scăpat mă dezamăgește, o să mai ologească pe careva!”

Sergiu și Andreea Hanca +44   FOTO
Sergiu și Andreea Hanca

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 16:22 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 16:51

Sergiu Hanca (31 de ani) a fost accidentat grav de către Joyskim Dawa (27 de ani) în remiza dintre Petrolul Ploiești și FCSB, scor 2-2, din etapa #14 a Superligii. Hanca a suferit o ruptură a ligamentelor de la gleznă și s-a operat în Barcelona.

Hanca va lipsi de pe teren 4 luni, după intrarea dură a lui Dawa asupra sa, sancționată doar cu un cartonaș galben.

+40 FOTO

Andreea Hanca: „Acest Dawa o să mai ologească pe careva!”

Andreea Hanca s-a declarat dezamăgită de faptul că Dawa n-a fost pedepsit pentru intrarea dură asupra soțului ei, potrivit Fanatik: „Când am aflat cât de gravă este accidentarea am clacat. Nu am putut să accept că cineva îi poate face așa ceva. 

Soția lui Sergiu Hanca, atac dur la adresa lui Joyskim Dawa: „Modul în care a scăpat mă dezamăgește, o să mai ologească pe careva!”
Intrarea lui Dawa la Hanca

Dacă era ceva involuntar, puteam să accept, însă intenția la acea intrare efectiv nu mi-o pot scoate din minte. Și să văd și modul în care a scăpat cel care a făcut-o îmi provoacă o dezamăgire maximă, pentru că, Doamne ferește!, acest Dawa să mai ologească pe careva!

Cine transmite la TV Israel - România, meciul care ne poate duce la EURO 2024, și cine comentează partida
ISRAEL - ROMÂNIA
Cine transmite la TV Israel - România, meciul care ne poate duce la EURO 2024, și cine comentează partida

Andreea Hanca: „Soțul meu este de o ambiție ieșită din comun”

Andreea Hanca a vorbit despre starea psihică a lui Sergiu după accidentarea suferită: „În mod normal, în total, în patru luni de la accidentare ar trebui să revină. Eu însă îl cunosc pe soțul meu, care este de o ambiție ieșită din comun, și sunt sigură că va reuși o recuperare în timp record.

Sergiu, contrar situației, psihic este mai bine ca niciodată, sunt uimită de el. Parcă s-au inversat rolurile între noi. Eu două săptămâni am fost dărâmată, am fost foarte furioasă pe situație și pe cel care i-a provocat această accidentare. Nu am putut să accept, însă el mereu îmi ridica moralul, îmi spunea că ne vom ridica din nou, și că de data aceasta va și mai bun”.

Vezi și alte știri:

Daniel Boloca e curtat acum de unul dintre marile cluburi ale Europei: „Va fi o investiție prudentă pentru club”
OFERTĂ
Daniel Boloca e curtat acum de unul dintre marile cluburi ale Europei: „Va fi o investiție prudentă pentru club”
În ce urnă ar intra acum România la tragerea la sorți pentru Euro 2024! » Care ar fi grupa DE FOC și grupa UȘOARĂ
TRAGERE LA SORȚI GRUPE
În ce urnă ar intra acum România la tragerea la sorți pentru Euro 2024! » Care ar fi grupa DE FOC și grupa UȘOARĂ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mr90
mr90  •  17 Noiembrie 2023, 15:30

FEMEILE ASTEA...NU LE MAI TACE GURA !

fcsarbitri
fcsarbitri  •  16 Noiembrie 2023, 23:27
Postat de io1122 pe 16 Noiembrie 2023, 18:08

hai sa nu exageram cum ca ar fi fost intentionat. inteleg ca-i neplacut pt hanca dar totusi. atacul a fost la minge. faptul ca i-a prins si glezna in gazon nu inseamna ca a fost intentionat. intentie a fost cand l-a faultat onea pe coman, noroc ca nu i-a prins si lui glezna in gazon, ca-l nenorocea pe viata, nu doar pt cateva luni

dawa trebuia să aibă un duel pentru minge cu souness, jucătorul de la liverpool de la începutul anilor '80,nici souness nu intra ,,intenționat"dar după meci ori aveai maxilarul praf ori te văitai de oase.

fcsarbitri
fcsarbitri  •  16 Noiembrie 2023, 22:44
Postat de troll_csA_de_LaCluj pe 16 Noiembrie 2023, 18:06

Imediat după acel meci în studiouri se analiza dacă merita dawa direct roșu.Nu merita!Se mai analiza un lucu.Motivul pentru care hanca decide să bage piciorul la o minge care părea clar că nu mai poate să o joace în avantajul lui.De ce să bagi piciorul și să te expui pentru o minge care ai șanse foarte mici să o joci undeva în lateralul terenului?Cine intuiește puțin,își dă seama că hanca văzând viteza cu care venea dawa să joace minge,a încercat să scoată un fault și eventual un roșu,crezând că-și poate controla căderea.Altă explicație nu există pentru prostia pe care a făcut-o hanca,băgând piciorul după o minge care era moartă undeva în lateralul terenului.10 din 10 jucători nu vedeau sensul să bage piciorul după acea minge.Hanca a văzut cã poate scoate un cartonaș roșu și s-a riscat.A ieșit invers decât era în mintea lui.Asta înseamnă să fii prost grămadă.Felul cum se exprimă doamna hanca,spune totul.Dawa nu a accidentat pe nimeni,până la acest nefericit caz.Nu e un tăietor de lemne.Hanca știe că el a fost prostul care a băgat piciorul după o minge pe care nu avea șanse să o controleze.Suportă acum,inteligentule.Ai vrut să-l arzi pe altul la acea fază,dar te-ai ars singur.

trolule clujean, dawa merita și un buchet de flori, eventual pe piept, pentru acuratețea de tackling la hanca, nu-i așa? ce mai contează ca i-a băgat lui hanca piciorul în gips? luând în considerare nerușinarea și gândirea ta infantilă, hanca trebuia în mod deliberat să renunțe la duelul pentru a câștiga mingea că venea marele fundaș, la propriu, rudimentarul dawa și trebuia neapărat să câștige mingea că așa vor fcsbistii. sunt sigur că dacă acest rudimentar dawa era legitimat la o altă echipă decât fcsb tu și alți fcsbisti îi cereați suspendare 10 etape. nu mai zic de faptul ca acest rudimentar, în calitate de adversar al fcsb să fi avut o asemenea intrare la picioarele unui jucător fcsbist, era făcut albie de porci de vooi la greu. chiar nu ți-a crăpat obrazul de rușine când ai scris comentariul ăla?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează