FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Prima ofertă concretă pentru Albion Rrahmani » Ce profit ar face Șucu

Albion Rrahmani este cel mai curtat jucător al Rapidului // foto: Cristi Preda, GSP
Albion Rrahmani este cel mai curtat jucător al Rapidului // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 17:56 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 19:36

Sparta Praga vrea să-l transfere pe Albion Rrahmani, de la Rapid, și a făcut o ofertă concretă. De serviciile atacantului kosovar s-au mai interesat Werder Bremen, Aston Villa, Benfica și Napoli.

Patronul Rapidului, Dan Șucu, a investit 5,2 milioane de euro în transferuri în cursul acestui sezon. Cea mai reușită achiziție s-a dovedit a fi cea a lui Albion Rrahmani, de la Ballkani.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”
DECLARAȚII
Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

A achitat 600.000 de euro, iar internaționalul kosovar a înscris în tricoul giuleștenilor 17 goluri și a dat 4 pase decisive în 24 de partide. Totodată, a atras atenția mai multor cluburi importante: Aston Villa, Werder Bremen, Benfica, Napoli și, ultimele pe listă, Sparta și Slavia Praga.

Sparta Praga a oferit 2,5 milioane de euro pentru Albion Rrahmani

Potrivit publicației online idnes.cz, Rapid a primit chiar o ofertă concretă pentru Rrahmani, de la Sparta. Cehii ar oferi 2,5 milioane de euro, aproape de cota de piață a jucătorului (2,3 milioane euro), ceea ce înseamnă că Șucu ar face un profit de 1,9 milioane de euro din vânzarea lui.

Numai că omul de afaceri i-a fixat un preţ de 8 milioane de euro, în speranța că va obține în cele din urmă o sumă cât mai mare. „Ceea ce pe Sparta și pe Slavia le-ar scoate din discuție”, susține același idnes.cz.

Jurnaliștii cehi admit că, la ora actuală, „prețul real al lui Rrahmani ar trebui să fie puțin mai mic, între cinci și șase milioane de euro. Chiar și așa, asta ar fi probabil o sumă extraordinară pentru cluburile cehe”.

Ce a spus impresarul albanez Serxhio Mezi despre interesul lui Napoli pentru Albion Rrahmani

Recent, impresarul albanez Serxhio Mezi le-a spus reporterilor de la cotidianul Koha că Napoli îi caută înlocuitor „vârfului” Victor Osimhen, care ar urma să fie vândut în intersezon. Iar pe lista italienilor s-ar afla și Rrahmani, alături de Armando Broja (22 de ani), jucător împrumutat de Chelsea lui Fulham.

„Știu că Napoli este interesată de Rrahmani, dar a deschis discuțiile și cu Broja. Broja a fost deja contactat de conducerea lui Napoli, însă totul va depinde de decizia jucătorului", a fost citat Serxhio Mezi de publicația amintită.

VIDEO. Conferință de presă Rapid » Bogdan Lobonț: „Nu te critică niciodată unul care face mai mult decât tine”

Ați mai putea citi:

Claudiu Niculescu demisionează de la CSC Șelimbăr! GSP a aflat planul antrenorului

De ce a pierdut Becali 8 titluri la rând: „Dacă avea grijă el, câștigau campionatul aproape în fiecare an”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  09 Mai 2024, 10:40

2.5 MIL.... prost sa fi sa stai pe ganduri... mai multi nu da nimeni; asta-i pretul... cat primesti, totdeauna nu cat ai vrea! Poate fac greseala celor de la Hermanstadt, cand au refuzat 1,4 mil euro de la D Kiev, crezand ca vor intra in playoff si vor primi mai mult pe el; Acum daca AR PRIMI 700.000 E l-ar da cu ochii inchisi... dar, surpriza: NU SUNT OFERTE!!

corbea
corbea  •  09 Mai 2024, 09:13

Vorbiti in dodii si simplist...Cand faceti referire la profit vad ca sariti peste elemente esentiale, abecedarul contabilitatii....Probabil in mintea voastra, credeti ca sumele cheltuite cu intretinerea lui (masa, cazare, asistenta medical, salarii etc. ) sunt aduse de acasa de jucator...Articol de doi bani....

dumitru.serban
dumitru.serban  •  08 Mai 2024, 19:30

Jos labele de pe Rrahmani fara 10 milioane. Sa vina Aston Villa si plateste imediat si 12

Vezi toate comentariile (6)
Comentează