FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

VIDEO Stadionul Rapidului, tot mai aproape de inaugurare » Anunțul făcut azi

Articol de , - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 16:14 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 16:21

Stadionul Rapid ar putea fi inaugurat în scurt timp, probabil la meciul cu rivala Dinamo.

Pe 4 ianuarie, stadionul modernizat din Giulești a fost predat oficial către Clubul Sportiv Rapid, în prezența oficialităților și a constructorului, iar giuleștenii ar putea juca aici împotriva lui Dinamo, în etapa a 28-a, pe 26 sau 27 februarie.

Fanii Rapidului se revoltă: „Poate facem proteste la Federație. Nu se poate așa ceva!” » Giuleștenii joacă următorul meci cu porțile închise
RAPID
Fanii Rapidului se revoltă: „Poate facem proteste la Federație. Nu se poate așa ceva!” » Giuleștenii joacă următorul meci cu porțile închise

VIDEO Rapid ar putea inaugura noul stadion împotriva lui Dinamo

„E posibil ca meciul cu Dinamo să se joace pe Giulești. Acolo e casa noastră, chiar dacă imnul spune că suntem peste tot acasă.

Lipsa fanilor e un mare dezavantaj pentru noi. Ei sunt parte din noi și trebuie să fim împreună”, a declarat Mihai Iosif, antrenorul Rapidului la conferința de presă.

Când eram în Liga a 5-a nu se înghesuia niciun antrenor. Eu am avut un vis, să duc Rapid în Liga 1. Acum, visul pe termen mediu și lung e să fiu campion. Cine a spus că trebuie să ajungem în play-off? Asta ne dorim în vestiar, dar obiectivul e altul 
– Mihai Iosif, antrenor Rapid

Dotările noului stadion Rapid-Giulești

Noul stadion beneficiază de un teren cu o suprafață de joc de 105 cu 68 metri, gazonul este unul natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigatie și încălzire pentru sezonul de iarnă.

Arena beneficiază de o pista de atletism pentru antrenament sub tribune, o sală de sport dotată aflată sub peluza nord dedicată pentru haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă. Mai mult s-a construit inclusiv o zonă de cazare pentru sportivi de 28 de locuri.

Există locuri speciale pentru persoanele cu dizabilități (75 de locuri), spații pentru mass-media cu sală de conferință și zona de flash interviu, dar și spatii VIP cu aproape o mie de locuri. În total, capacitatea arenei este de 14.050 locuri și 184 locuri de parcare. Din noul stadion nu lipsesc spații administrative, spatii dedicate publicului cu magazine plus o zonă de food, dar și un muzeu al clubului din Grant.

+19 FOTO

Sistem de iluminat de ultimă generație în Giulești 

Giuleștiul, ca și Ghencea beneficiază de un sistemul de iluminat de ultimă generație.

„Este posibilă proiectarea culorilor echipelor la fiecare meci, oferind un stimul suplimentar fanilor pe măsură ce intră pe stadion. De asemenea, sistemul poate schimba culoarea iluminării atunci când se marchează un obiectiv sau poate crea spectacole de lumină concepute special pentru fiecare ocazie, dând un alt imbold fanilor din tribună", spun cei care au montat luminile, care mai sunt folosite de echipe galonate ca Juventus, Chelsea sau Atletico Madrid.

Lucrările de construire a complexului sportiv au demarat în toamna anului 2019, iar valoarea totală a investiției a fost de 185.333.607,39 lei, aproximativ 38 de milioane de euro.

Citește și: 

Plecare importantă de la Rapid » Giuleștenii pot pierde unul dintre cei mai buni jucători: „O să vină o ofertă zilele următoare”

Concluziile unui mercato cu frâna trasă în Liga 1 » Cine a făcut cele mai bune afaceri și a ieșit în profit

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  02 Februarie 2022, 20:01
Postat de badeadorian pe 02 Februarie 2022, 18:48

Vezi ca se apropie ziua ta .... cauta o alta masa... si canta cat vrei tu !!!

Vin baietii cu buchete de flori la el:))))

847153178690789
Ticu Troya  •  02 Februarie 2022, 18:59
Postat de valentindragobete pe 02 Februarie 2022, 17:54

Oare le-a facut si un țarc sa arunce cu pocnitori sau le da drumul tot pe teren si apoi, cand ii interzice, fac pe supărații ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian
badeadorian  •  02 Februarie 2022, 18:48
Postat de valentindragobete pe 02 Februarie 2022, 17:54

Oare le-a facut si un țarc sa arunce cu pocnitori sau le da drumul tot pe teren si apoi, cand ii interzice, fac pe supărații ?

Vezi ca se apropie ziua ta .... cauta o alta masa... si canta cat vrei tu !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează