FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Acționarul de la CFR îi răspunde lui Arlauskis, după acuzațiile portarului la adresa lui Dan Petrescu: „Am fost șocat” + „Ar fi un mic dezastru să nu luam titlul”

Giedrus Arlauskis
Giedrus Arlauskis

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 11:02 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 11:06

Ștefan Gadola, acționar la CFR Cluj, i-a răspuns lui Arlauskis, fostul portar al clujenilor, care a lansat o serie de acuzații la adresa conducerii din Gruia.

Gadola a declarat că portarul lituanian a plecat de la CFR Cluj din cauza performanțelor sale sportive, nu din cauza prietenie cu fostul președinte al clubului.

Petrescu a cerut, Varga s-a împrumutat, înaintea derby-ului cu FCSB. Jucătorii au primit 1.000.000 de euro!
CFR CLUJ
Petrescu a cerut, Varga s-a împrumutat, înaintea derby-ului cu FCSB. Jucătorii au primit 1.000.000 de euro!

Ștefan Gadola: „Am fost șocat”

„Am fost șocat. Pentru mine e curios ce a făcut el atunci. În sensul că a fost de partea lui Marian Copilu. Nu e deloc adevărat că a fost îndepărtat din cauza prieteniei cu un conducător. E totul sportiv. El e liber să spună ce gândește”, a declarat Ștefan Gadola, într-o intervenție la Pro Arena

Arlauskis: „Petrescu a considerat că sunt omul lui Copilu și că nu mai sunt bun”

„În contractul de reziliere, Neluțu Varga a trecut acea datorie pe care eu trebuia s-o achit, adică 183.000 de euro. El a trecut-o în contractul de reziliere. Cum a fost rezilierea? Am primit 4 zile de vacanță, eram convins că nu mă mai întorc (n.r. - acțiunea se petrece în toamna lui 2021). Cum Marian Copilu plecase din club, simțeam că nu mai poate fi la fel acolo.

După două zile, am citit în presă că am fost scos de pe listă. Hopa! Eu nu anunțasem că nu mai vreau să vin. Cine a decis în culise? Nu știu, poate că antrenorul. Ăla cu care am făcut multe minuni prin Liga 1 și prin Europa. Așa meritam, să fiu scos de pe listă? A considerat că sunt omul lui Marian Copilu și nu mai sunt bun. Trebuia să se bazeze pe calitățile mele, nu pe altceva. Să știți că mi-au încălcat dreptul la muncă, puteam să-i dau în judecată”, a spus Arlauskis la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ștefan Gadola: „Ar fi un mic dezastru să pierdem titlul”

Am avut câteva meciuri pierdute consecutiv și trebuie să gestionăm, să motivăm jucătorii și să mergem la victorii. Asta este competiția. Atmosfera nu e tensionată. Fiecare e demoralizat după aceste înfrângeri. Trebuie să-i ajutăm, să joace mai departe. Tot ei au făcut ca diferența să fie mare. S-a întâmplat. Băieții sunt motivați și sper să mergem frumos înainte. Ar fi un mic dezastru, nu o catastrofă. Trebuie să fiu sincer, avem datorii. Ar fi bine să ne calificăm, mai rezolvăm din datorii. Nu este însă o catastrofă.

-Ștefan Gadola, acționar CFR Cluj, la Pro Arena

Citește și alte știri din Liga 1:

„Blestemul” lui Gigi Becali?! Cel mai bun om de la CFR Cluj s-a prăbușit în play-off!

Miză colosală în lupta CFR Cluj - FCSB: parcurs mai accesibil în preliminariile UCL » Care ar putea fi adversarele celor două + toate scenariile

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează