FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Mihai Stoica, ironii către Rapid » Îi acuză pe giuleșteni că nu s-au ținut de cuvânt: „Ne-au fost repartizate 5.400 de bilete, adică TOATĂ peluza”

Captură foto: Facebook
Captură foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2024 11:48 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 13:01

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a reacționat după ce rapidiștii au anunțat că au dat o peluză întreagă galeriei conduse de Gheorghe Mustață. Oficialul roș-albaștrilor spune că FCSB a primit doar 5.400 de bilete, cifră care reprezintă 42% din capacitatea unei peluze de pe Național Arena.

Va fi spectacol pe Arena Națională! Câte bilete s-au pus în vânzare, în total, pentru Rapid - FCSB: „Ne pregătim de istorie”
RAPID - FCSB
Va fi spectacol pe Arena Națională! Câte bilete s-au pus în vânzare, în total, pentru Rapid - FCSB: „Ne pregătim de istorie”

Mihai Stoica, ironii către Rapid

„Peluza de pe Arena Națională are 12.815 locuri. Nouă ne-au fost repartizate 5.400, adică TOATĂ peluza. Sau… 42%”, a ironizat MM Stoica anunțul giuleștenilor într-o postare pe Facebook.

Oficialii din Giulești au anunțat inițial că vor acorda întreaga peluză fanilor de la FCSB. Galeria celor de la FCSB ar fi putut primi aproximativ 9.000 de bilete având în vedere că este nevoie de asigurarea unei zone-tampon.

„Le vom oferi oaspeților întreaga peluză, pentru că ne dorim spectacol și în tribune”, au anunțat inițial cei de la Rapid. Victor Angelescu și Dan Șucu au dat asigurări că vor face acest pas indiferent de câte bilete li se vor oferi fanilor rapidiști în play-off.

„Noi o să le dăm toată peluza chiar dacă ei s-au comportat cum s-au comportat. Le arătăm că suntem civilizați, la meciul tur știți unde ne-au trimis (n.r. - 3.000 de bilete, la inelul 3). Sper ca pe viitor să procedeze la fel, mi se pare stupid să nu poți să vii la meci și să lași scaune goale”, a declarat finanțatorul Rapidului pe 29 februarie.

Mustață și Bocciu, contre înainte de Rapid - FCSB

Liderii galeriilor de la FCSB și Rapid, Gheorghe Mustață și Liviu „Bocciu” Ungureanu au avut o dispută înainte de derby pe tema biletelor. Mustață a spus că nu ar vrea ca cei de la Rapid să primească o peluză întreagă în meciul din play-off, deși liderul galeriei rapidiste și-ar fi dorit reciprocitate.

„Noi le vom da o peluză, pentru că vrem să fie spectacol. Noi nu vrem să facem tertipuri comuniste, să-i urcăm, să ne batem joc de ei. Noi le dăm o peluză, să se organizeze şi ei să vină, să fie şi ei parte din spectacol”, a spus „Bocciu”.

Meciul dintre Rapid și FCSB va avea loc în ultima etapă a sezonului regulat, pe 9 martie de la ora 20:00. FCSB este liderul clasamentului cu 64 de puncte, urmați de Rapid cu 52. Rapidiștii au anunțat deja că se apropie de sold-out.

  • Articol scris de Mihai Popa
Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai mult:

„FCSB are un avantaj” » Ce îl îngrijorează pe un mare rapidist: „Să sperăm că Rapid va reuși să facă asta, altfel e foarte greu”
RAPID - FCSB
„FCSB are un avantaj” » Ce îl îngrijorează pe un mare rapidist: „Să sperăm că Rapid va reuși să facă asta, altfel e foarte greu”
Gigi Becali nu se teme de Rapid: „Mi s-a părut monotonă. O bat pulbere”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - RAPID 1-1
Gigi Becali nu se teme de Rapid: „Mi s-a părut monotonă. O bat pulbere”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (27)
ap0klyps3
ap0klyps3  •  07 Martie 2024, 19:27
Postat de FlashGordon pe 06 Martie 2024, 22:58

pai uefa confirma ca noi suntem Steaua. arata-mi tu actele ca clona fc r ar fii rapid.

Arata actele, am zis! Nu merge cu prompterul prietenilor ciobanului de la frf. Arata actele de achiziție al Stelei de către stăpânul albanez

lefter_popescu
lefter_popescu  •  07 Martie 2024, 11:18
Postat de FlashGordon pe 06 Martie 2024, 23:03

septare,clona fc r,dupa alegeri o sa fie desfiintata de sucu. politc ati fost infiintati ilegal in 2017,politc o sa dispareti dupa alegeri.

Amice, politic fcsebeii sunt în liga I. Rapid politic a fost trimisa în liga a V-a . Dar hai sa revenim la oile noastre...Ai aflat Gigi Valiza si-a desemnat arbitri de la meciul cu Rapid ? E disperat. De la începutul anului numai de Rapid vorbește, nu mai are somn . După meci aveți grija de el ...

FlashGordon
FlashGordon  •  06 Martie 2024, 23:03
Postat de lefter_popescu pe 06 Martie 2024, 18:52

Amice, asta e cusurul tău...spui una și fumezi alta. O sa-ti iasă ochii din orbite uitandu-te la tv sa vezi Rapidul jucand cu ilfovenii din comuna Mogoșoaia. Știu ca te doare când vezi ca fcsbeii lui Gigi Valiza umbla cu coviltirul pe unde apuca ne având o casa a lui. Bucura-te încă doi trei ani de fcsbelul din Mogoșoaia pt ca ,pe drojdie fiind , omenosul cu origini albaneze va pune lacătul și se va retrage la mănăstire. Sa te vad atunci cum te îndrepti spasit către echipa adusa în România de tancurile armatei roșii . Acolo îți este locul.

septare,clona fc r,dupa alegeri o sa fie desfiintata de sucu. politc ati fost infiintati ilegal in 2017,politc o sa dispareti dupa alegeri.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează