FOTBAL  »  Superliga  »  AMÂNARE

Stop joc: prima etapă din play-off și play-out a fost amânată!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 11:59

Prima etapă din play-off și play-out a fost amânată astăzi, într-o ședință la Ligă, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Cel mai probabil, CEx al FRF va lua azi aceeași măsură și pentru meciurile programate în Liga a 2-a și Liga a 3-a.

11 cluburi din Liga 1 formulaseră o cerere către LPF în care solicitaseră reprogramarea etapei de la finalul acestei săptămâni după ce ninsoarea și gerul au pus stăpânire pe România.

"Majoritatea cluburilor organizatoare și-au dorit ca prima etapă să nu se joace. Am luat decizia amânării primei etape și o vom comunica oficial în cel mai scurt timp", au precizat oficialii LPF pentru GSP.ro după ședință. 

Liga a doua și Liga a treia au fost și ele amânate, meciurile urmând să se joace pe 28 martie. 

De altfel, AMFB a anunțat astăzi că meciurile din prima etapă a Ligii a 4-a din București au fost amânate din cauza condițiilor meteorologice. Ca urmare a acestei amânări, Liga a 4-a va avea, în luna martie, două etape intermediare, respectiv a 18-a (20 martie) si a 20-a (27 martie).

Ce meciuri se amână în  play-off

Sâmbătă, 3 martie, 20:45
CFR Cluj - CSM Iaşi

Duminică, 4 martie, 20:45
FCSB-Viitorul

Luni, 5 martie, 20:45
CS U Craiova - Astra

Ce meciuri se amână în play-out:

FC Botoșani - Juventus
Dinamo - Gaz Metan
Chiajna - Sepsi
FC Voluntari - ACS Poli Timișoara

CLASAMENT PLAY-OFF

1. CFR Cluj 30p*
2. FCSB 28p*
3. U Craiova 26p*
4. Astra 22p
5. Viitorul 22p
6. Poli Iași 20p*

Echipele cu * au încheiat sezonul regulat cu număr impar de puncte și, după înjumătățire, punctajul le-a fost rotunjit în sus cu jumătate de punct.

PROGRAMUL PLAY-OFF-ULUI

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
166519390404871
Cristian Gherasim  •  28 Februarie 2018, 13:55

Ca la noi la nimeni !Uitati-va in ce conditii s-a jucat Iasi -Viitorul sau Astra -Dinamo ,meciuri ce au decis cine intra in play-off.Acum cand miza nu e asa mare se amana meciuri .Penibil.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  28 Februarie 2018, 13:23

MECIUL LUI JUVENTUS ÎMPOTRIVA ATALANTEI S-A AMANAT, LA NOI SE IAU DECIZII BIZARE! PAI LUNI AMÂNI CONCORDIA-VOLUNTARI, CA SA ÎL REPROGRAMEZI A 2-A ZI, PARTIDELE DIN CUPA ROMANIEI SE JOACA (MAI PUȚIN BOTOSANI-IAȘI, DE CE SE AMANA DOAR MECIUL ĂSTA??); APOI ETAPA DE PLAY OFF~PLAY OUT AMANATA!! STRANIU !!!

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  28 Februarie 2018, 13:18
Postat de magic4ever pe 28 Februarie 2018, 13:04

E bine ca se amana acum etapa si meciul decisiv pentru Dinamo cu Astra s-a jucat pe caricatura aia de teren fara incalzire unde nu puteai sa construiesti deloc si alunecau jucatorii de parca erau la patinaj.....

Hai ma las-o moarta! In noiembrie si decembrie s-au jucat meciuri europene la -10 grade si cu terenul inghetat + zapada. Zici ca le-a inghetat ceva cainilor si le-a disparut talentul, motivatia. Ambele echipe au jucat pe acelasi teren, in aceleasi conditii. Nu este ca si cum Florentin Matei juca pe alt teren la 20 de grade cand va intorcea fundasii si mijlocasii pe toate partile. Mai ai sa spui partida trebuia amanata pt ca in seara aia influenta gravitationala a lui Jupiter fata de pamant era prea mare si ca d'aia nu a jucat Dinamo. Obisnuiti-va cu faptul ca multe trebuiesc schimbate la Dinamo. Negand faptul ca aveti probleme mari de la patron pana la jucatori si suporterii din peluza, nu va va aduce titlul si calificari in CL.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează