FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șucu spune că a aflat abia astăzi despre transferul lui Dugandzic: „Dacă ar fi după mine, n-ar pleca”

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 17:38 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 17:47

Dan Șucu, finanțatorul principal al Rapidului, a oferit detalii de la negocierile pentru vânzarea atacantului Marko Dugandzic (29 de ani).

Rapid va primi în jur de 1,5 milioane de euro pentru golgheterul sezonului trecut din Superligă. Din informațiile Gazetei, atacantul croat va avea un salariu uriaș în Arabia: un milion de euro pe an. 

Fotbalul demonstrează că statul nu-i apără pe români
editorial
Fotbalul demonstrează că statul nu-i apără pe români

Dan Șucu a transmis că de toate detaliile s-au ocupat președintele Daniel Niculae și acționarului minoritar Victor Angelescu.

Dan Șucu, detalii despre vânzarea lui Marko Dugandzic

„Da, golgheterul Rapidului pleacă. A avut ofertă și din Turcia, acum două săptămâni, nu puteam să-l vedem nefericit că a ratat un contract cu 7 cifre. Eu nu mă ocup de zona aceasta, de transferuri. Le dau credit total colegilor mei, lui Victor Angelescu și președintelui Daniel Niculae. Ei doi sunt profesioniști. 

M-au informat în această dimineață de transfer și le-am zis să facă cum cred ei că e mai bine, pentru că au expertiză mult mai mare și am încredere totală în acțiunile lor. Știu ce trebuie să facă și sunt convins că acționează numai și numai spre binele Rapidului. 

Din punctul meu de vedere, eu sunt mai sentimental, dacă ar fi după mine n-ar pleca niciun jucător de la Rapid. Nici Sefer, nici Dugandzic, nimeni, dar fotbalul nu se poate face pe sentimente. Ce ar însemna să nu se mai transfere nimeni, niciodată? 

Dugandzic e un jucător formidabil, care ne-a ajutat foarte mult, pe care îl prețuiesc cu adevărat. Vom vedea în timp dacă am riscat dându-l acum pe Dugandzic, dar nu uitați că l-am luat pe Rrahmani și era poate greu ca Dugandzic să accepte, uneori, statutul de rezervă. Gândiți-vă, bate și el spre 30 de ani”, a spus Dan Șucu, potrivit Fanatik

VIDEO. Daniel Niculae despre situația de la Rapid și partidele echipei naționale

Citește și alte știri despre Rapid: 

Rapid marchează 100 de ani de existență cu ceasurile create în parteneriat cu Albini Prassa
Advertorial
Rapid marchează 100 de ani de existență cu ceasurile create în parteneriat cu Albini Prassa
Cătălin Cîrjan, din cantonamentul României U21: „Am dorit să demonstrez că pot să joc la seniori”
ROMÂNIA U21
Cătălin Cîrjan, din cantonamentul României U21: „Am dorit să demonstrez că pot să joc la seniori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  07 Septembrie 2023, 07:54
Postat de Newman pe 06 Septembrie 2023, 20:22

Domnule Sucu ,nu te lasa pe mana subalternilor.Trebuie sa ctii tot ce se intampla in club(discret)

chiar crezi ca nu a stiut? eu unul nu cred..

dodo001
dodo001  •  06 Septembrie 2023, 21:10
Postat de OperatiuneaMonstru pe 06 Septembrie 2023, 20:11

Banii sa vina, restul e pe plan secund. Pacat de suporteri ca isi fac sperante.

Deocamdată Rapid e pe plus dpv sportiv, înaintează destul de rapid asa ca suporterii nu au de ce sa fie îngrijorați. Vor câștiga sunt sigur și trofee, unde se investește și exista etica muncii, rezultatele vin. CFR Cluj a fost blamata ani mulți de la primul la al 8-lea campionat ca face tertipuri și joaca necinstit. Nimic mai fals, aici au fost investiți bani în jucători și infrastructura (doar stadionul l-a costat pe Paszkany vreo 28 de milioane euro), au venit antrenori buni și s-a făcut performanta în Europa (record de puncte în Champions League pentru o echipa românească în grupe, 10 puncte, record în Europa League-12 puncte, deocamdată și în Conference, 11 puncte). Cum cred unii ca se fac performante în Europa? Cu smecherii în mass-media? Cu intrigi la arbitrii? Asta e rețetă de 0-10 în Europa.

dodo001
dodo001  •  06 Septembrie 2023, 21:03
Postat de alexiosas pe 06 Septembrie 2023, 18:46

cand un jucator nu accepta postura de rezerva sau vrea bani mai multi nu-l ti cu forta ca nu o sa-ti dea randament...si da,ar trebui sa gaseasca unul bun destul care sa accepte postura de rezerva

Sa câștigi un titlu nu e simplu. Veți vedea și vii ca vor apărea situații de sincope sau accidentări și atunci pe cine pui în locul unui titular. Evident ar fi de preferat alt titular. Pe mine personal nu m-ar interesa câștigul ipotetic al unui fotbalist în alta parte, ci sa îmi fac eu treaba iar el sa conștientizeze ca are contract pe care trebuie să-l respecte

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close