FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică despre Bogdan Andone: „Acum 10 minute m-am întâlnit cu el în curte! A luat din șmecheria mea”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 19:56

Marius Șumudică laudă aducerea lui Bogdan Andone la FCSB și crede că antrenorul se va descurca la formația roș-albastră. Tehnicianul care a câștigat titlul cu Astra speră ca lumea să nu-l mai asocieze cu el pe Bogdan Andone, chiar dacă acesta îi este cumnat și i-a fost secund la Giurigu. 

Mă așteptam să fie, am avut discuții cu Gigi. Parcă simțeam că-l va pune pe el. Eu, când vorbesc cu Gigi, nu prea glumim. L-am crezut!

Văd că Andone tot e asociat cu mine, dar eu vreau să ies din povestea asta. Să înțeleagă lumea că eu nu am nicio implicare, nu am puterea de a pune antrenor la FCSB. E un pas mare în cariera lui.

Andone e un tip foarte dedicat. Din ce informații am e un tip foarte ok. E opusul meu. El mă echilibra pe mine, care eram mai agresiv. O să vedeți că el cunoaște foarte mult fotbal.

Are porniri în a da echilibru în vestiar. Se face plăcut.

Acum 10 minute m-am întâlnit cu el în curte și i-am zis să se debaraseze de absolut tot ce se scrie și se spune la televizor. Să aibă o relație doar cu cei din club și atât. Era foarte liniștit.  A luat din șmecheria mea încât să poată gestiona un vestiar ca al FCSB-ului”, a zis Marius Șumudică la TV Digi Sport. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Bogdan Andone, noul antrenor FCSB, implicat în scene ABSURDE în vestiar: șuturi în fund și palme la ceafă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
serg_iordan
serg_iordan  •  04 Iunie 2019, 22:03

De fapt a călcat in saliva lu sumudica...

ge3orge3
ge3orge3  •  04 Iunie 2019, 20:43

BOGDAN ANDONE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează