FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 2-0

Supărare mare la Craiova, după eșecul lui FCU din Gruia: „Din gură e ușor! Nu arătăm ca o echipă de play-off”

FCU Craiova e încă departe de pretențiile lui Mititelu / FOTO: Cristi Preda
FCU Craiova e încă departe de pretențiile lui Mititelu / FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 23:18 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 23:23

Aurelian Chițu, golgeterul lui FCU Craiova, era deznădăjduit la finalul partidei cu CFR Cluj, în care oltenii au fost învinși fără drept de apel (0-2). Atacantul de 32 de ani e dezamăgit că el și coechipierii să nu-și pot depăși condiția și nu pot face pasul spre play-off.

„Nu știm ce se întâmplă cu noi, vom vedea în perioada următoare. Sperăm să ieșim din această pasă proastă. Am avut câteva ocazii, dar n-am reușit s-o băgăm în poartă. Când intri în teren și iei gol la primele faze, e destul de greu. 

Toți suntem de vină. Sperăm să depășim această etapă proastă. Avem jucători de calitate, nu știu ce se întâmplă. 

Jucăm două meciuri bune, apoi două proaste, nu avem constanță. Din gură e ușor să spunem că ne dorim play-off-ul, dar pe teren nu arătăm ca o echipă de play-off”, a afirmat Aurelian Chițu, la microfonul Digi Sport.

CFR Cluj - FCU Craiova 2-0 » Îi năuciră în 30 de minute! Victorie de control pentru vișinii, care pun presiune pe liderul FCSB
CFR Cluj - FCU Craiova
CFR Cluj - FCU Craiova 2-0 » Îi năuciră în 30 de minute! Victorie de control pentru vișinii, care pun presiune pe liderul FCSB

Vlad Achim: „Discutăm de doi ani despre anumite lucruri...”

Despre eșecul din Gruia a vorbit și Vlad Achim, mijlocașul lui FCU Craiova:

„Poate dacă reușeam să fructificăm acele ocazii, alta era situația. Am mai trăit astfel de meciuri, se tot întâmplă la noi. Ocaziile trebuie fructificate! Trebuie să fim mult mai atenți pe faza defensivă. Dar nu dăm vina pe cineva anume, au fost mingi pierdute și pe zonă centrală. 

Ne lipsesc niște jucători importanți în atac... Asta e! Încercăm să ne îndeplinim obiectivul. Vom lua lucrurile ca atare și vom încerca să dăm ce avem mai bun de la meci la meci. Ne așteptam ca acest sezon să fie altfel pentru noi, dar, cu toate acestea, situația nu e atât de rea. Suntem aproape de play-off, la fel cum suntem aproape și de retrogradare... 

Lucrurile se pot îmbunătăți, dar trebuie mai mult pragmatism. Discutăm de doi ani de zile despre aceste lucruri, dar noi sperăm în continuare, ce să facem?”, a punctat Vlad Achim. 

VIDEO Chițu și-a pierdut din optimismul pe care-l afișa în august. Ce declara în interviu acordat Gazetei: „Vreau să ajungem în play-off și cred că se poate!”

Citește și alte știri de actualitate: 

CFR Cluj - FCU Craiova 2-0 » Îi năuciră în 30 de minute! Victorie de control pentru vișinii, care pun presiune pe liderul FCSB

Mihai Stoica nu s-a mai abținut! Discurs înflăcărat în direct după golul marcat de Rapid: „N-ar mai trebui să arbitreze vreodată! Nu știu cât de mult înțelege Șucu...”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
george.br
george.br  •  02 Octombrie 2023, 13:11

Atatea lamentari fara rost! Cauza este una, este lipsa antrenorului, iar vinovatul este ala mic slobod la gura si care poarta ochelari de soare si prin sala de cinema. Nu este posibil sa tii echipa fara staff serios de la inceputul competitiei si sa inventezi tot felul de scuze si de teorii conspirationiste. Asta este studiu de caz pentru un congres international de psihiatrie.

legio.sud
legio.sud  •  02 Octombrie 2023, 06:49

Voi sunteți doar soliști vocali adică *** în limbaj popular …

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Octombrie 2023, 01:15

...mare minune sa nu retrogradati ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează