FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Suporterii lui FC Argeș, mesaj ironic pentru Nicolae Dică, după ce tehnicianul n-a primit bilet la oficială: „Du-te, Dică, du-te și ia-ți bilet! Ne-a lăsat mai aproape de retrogradare”

Nicolae Dică, în perioada în care o antrena pe FC Argeș / Sursă foto: GSP
Nicolae Dică, în perioada în care o antrena pe FC Argeș / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 20:28 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 21:53

Suporterii lui FC Argeș au comentat într-o notă ironică ipostaza ce l-a avut în prim-plan duminică seara pe Nicolae Dică. Tehnicianul a fost protagonistul unei crize de nervi fiindcă n-a putut ajunge la tribuna oficială la meciul cu FCSB, însă fanii nu au gustat ieșirea fostului lor idol din Trivale.  

Pagina de Facebook „FC Argeș”, una neoficială, aparținând suporterilor „vulturilor violeți”, i-a transmis un mesaj deloc prietenos omului care a jucat și antrenat la Pitești în trecut. Fanii îi reproșează lui Dică faptul că a vrut să beneficieze de gratuități și că, de-a lungul timpului, s-a dezis de istoricul său la FC Argeș după ce a ajuns la FCSB. 

Totodată, în postare se regăsesc și câteva ironii la adresa clubului și a deficiențelor de natură organizatorică de la meciurile de acasă. 

Nicolae Dică, nervi și înjurături după ce a fost interzis la „oficială” înainte de FC Argeș - FCSB! La ce gest a recurs antrenorul Mioveniului
FC Argeș - FCSB 1-2
Nicolae Dică, nervi și înjurături după ce a fost interzis la „oficială” înainte de FC Argeș - FCSB! La ce gest a recurs antrenorul Mioveniului

Suporterii lui FC Argeș, mesaj ironic la adresa lui Nicolae Dică

„Așa ar fi trebuit să procedeze de la bun început: să-și ia bilet sau invitație (că tot se aruncă de la balcoane), nu să forțeze un biet om, ostenit de munca grea a ruptului de bilete (pentru că turnicheții nostri obligatorii nu functionează), să-i permită accesul pentru că este «nume marcant».

Să nu uitam că «numele marcant» ne-a lăsat mai aproape de loc retrogradabil în anul promovării și că, de fiecare dată când era turneu de old-boys, alegea să joace numai pentru Steaua, în timp ce alți foști jucători ce au mai activat și la alte echipe de tradiție găseau o cale de mijloc jucând la ambele echipe. 

Du-te, Dică, du-te! Sau ia-ți bilet! Nu online, că nu merge. Partea bună - poți veni și la meciul cu Petrolul, că a fost superpromoție!”, sună postarea apărută luni pe pagina suporterilor alb-violeți, o comunitate cu peste 33.000 de urmăritori.

Fanii și-au pierdut răbdarea în ultimele minute din FC Argeș - FCSB

La Pitești nu e liniște! Suporterii și-au pierdut răbdarea și i-au cerut demisia lui Marius Croitoru în prelungirile partidei cu FCSB, pe care roș-albaștrii au câștigat-o cu 2-1.

Ajunsă una dintre candidatele la retrogradare, FC Argeș traversează o criză profundă în campionat. Piteștenii n-au mai câștigat de la finalul lui octombrie și sunt antepenultimii în clasamentul din Superligă. Fanii alb-violeților, prezenți în număr mare la meciul cu FCSB, nu și-au mai putut ascunde nemulțumirea.

În prelungirile meciului, din toate colțurile stadionului a început să răsune celebra scandare „Demisia, demisia”, ținta fiind Marius Croitoru, care, în afara meciului de debut cu UTA, n-a mai simțit gustul victoriei în Trivale.

Nicolae Dică, ținut la porți înainte de FC Argeș - FCSB

Au fost momente tensionate înainte de FC Argeș - FCSB, dar nu cu cele două echipe în prim plan, ci cu Nicolae Dică, fost fotbalist și antrenor la Pitești, în prezent tehnician la CS Mioveni. Dică nu a fost lăsat să intre la oficială de stewarzi pe motiv că nu avea bilet, iar cel ce îi promisese bilet antrenorului nu răspundea la telefon.

Acesta a plecat înjurând de la stadion, vizibil deranjat că e ținut la porți de clubul pe care l-a reprezentat în 80 de rânduri, cu 34 de goluri marcate, apoi s-a întors, și-a cumpărat bilet la tribuna 1 și a urmărit jocul dintre spectatori. 

Nicolae Dică a avut două mandate la Pitești

Dică și-a început cariera de antrenor devreme, la doar 35 de ani, când a preluat-o pe SCM Pitești, „mutantul” din care avea să rezulte ulterior FC Argeș. „Nick” a promovat clubul primăriei Pitești din „C” în „B”, pentru ca în 2017 să fie instalat de Becali la FCSB. În 2019, a mai bifat un „descălecat” în Trivalea natală, la FC Argeș, în liga secundă, de unde a fost demis în plin sezon din cauza rezultatelor modeste.

VIDEO Grigore Turda, declarații după FC Argeș - FCSB 1-2: „Publicul de la Pitești e pretențios. E greu să îl mulțumești”

Citește și alte știri despre FC Argeș:

Fanii și-au pierdut răbdarea în ultimele minute din FC Argeș - FCSB: un stadion întreg i-a cerut demisia!

VIDEO „Băi oameni buni, m-am săturat!” » Gică Popescu, izbucnire în emisiunea lui Costin Ștucan: „Mă bucur că au ajuns la retrogradare! Știi ce mi-a zis Cruyff?”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  28 Februarie 2023, 11:55
Postat de George48Marius pe 27 Februarie 2023, 22:29

acest NO NAME !!! nu are, ce sa caute in fotbal....ca antrenor??? ..care ?ce fel de antrenor??? e bun la tetris.

asta o spui TU?!?!? ma gandesc ca ai terminat magna cum laude la coverciano!

ali.bec_bec.ali
ali.bec_bec.ali  •  28 Februarie 2023, 08:05
Postat de George48Marius pe 27 Februarie 2023, 22:29

acest NO NAME !!! nu are, ce sa caute in fotbal....ca antrenor??? ..care ?ce fel de antrenor??? e bun la tetris.

e bun croitorasul cel viteaz... B scrie pe voi..

steauadinliga1
steauadinliga1  •  27 Februarie 2023, 23:39
Postat de George48Marius pe 27 Februarie 2023, 22:29

acest NO NAME !!! nu are, ce sa caute in fotbal....ca antrenor??? ..care ?ce fel de antrenor??? e bun la tetris.

singurul no name este fc pitesti asta care nu are nicio legatura cu argesul lui dobrin.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează