FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Suporterii lui Dinamo au anunțat cine are prioritate la biletele pentru meciul cu FCSB: „E cel mai important criteriu”

Suporterii lui Dinamo au 600 la dispoziție pentru derby-ul cu FCSB / foto: GSP
Suporterii lui Dinamo au 600 la dispoziție pentru derby-ul cu FCSB / foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 18:55 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 20:59

Suporterii din „Peluza Cătălin Hîldan” au oferit o reacție de ultim moment despre numărul de bilete pe care fanii roș-albilor le vor avea la dispoziție pentru derby-ul cu FCSB de sâmbătă seara, programat pe „Arcul de Triumf”.

  • FCSB - Dinamo are loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Cum meciul se va disputa pe un stadion cu o capacitate de doar 8.000 de locuri, galeriei oaspete i-au fost rezervate doar 600 de bilete. Număr pe care „câinii” l-au extins în urma unui pact făcut cu galeria rivală, după ce inițial li se oferiseră doar 375 bilete. 

Liderii Peluzei Cătălin Hîldan au anunțat că prioritate la tichete vor avea doar suporterii care au fost în permanență alături de echipă în ultima perioadă, adică membrii brigăzilor.

PCH, anunț înainte de FCSB - Dinamo: „Prioritate la bilete vor avea cei care au avut o prezență aproape constantă la meciurile din ultimii ani”

„«Câinilor», ne pare rău pentru situația biletelor. Din păcate, chiar și după lungi rugăminți, nu am reușit să obținem un număr suficient de mare de bilete care măcar să se compare cu cel care ne era rezervat pe stadionul din Ghencea.

Incompetența și proasta organizare au făcut ca acest meci să ne limiteze extrem de mult în ceea ce privește masivitatea prezenței de mâine și nici măcar nu a fost vina noastră. Astfel, din motive lesne de înțeles, prioritate la bilete vor avea cei care au avut o prezență aproape constantă la meciurile din ultimii ani. Considerăm că acesta este cel mai important criteriu de luat în considerare într-o astfel de situație. 

Prin urmare, vă îndemnăm pe fiecare dintre voi să veniți cât mai des la meciuri, să susțineți echipa constant și mâine, să fiți prezenți atât fizic, pe stadion sau la baruri, cât și spiritual alături de echipă”, au transmis ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan, prin intermediul unui comunicat emis vineri după-amiaza. 

Dinamoviștii au primit 600 de bilete, în loc de 375

Liderii galeriei FCSB au anunțat joi că a ajuns la o înțelegere cu galeria lui Dinamo. Astfel, la derby-ul de pe „Arcul de Triumf”, în peluza lui Dinamo vor fi 600 de suporteri, nu 375, cum trebuia inițial.

„Am vorbit cu galeria celor de la Dinamo, am ajuns la un acord cu reprezentanții peluzei lor, ei trebuiau sa primeasca 375 de bilete, dar am convenit să le dăm 600 de bilete. MM ne-a spus că depinde de noi, cum vrem, așa că le vom da 600 de bilete. Sperăm sa respecte și ei promisiunea pe care au făcut-o pentru retur”, a declarat Gheorghe Mustață într-un live pe TikTok.

VIDEO MM Stoica, acid după ce FCSB - Dinamo nu a fost amânat: „O bătaie de joc a Ligii Profesioniste”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo revoluționează Superliga » Ce face la fiecare meci: „În România nu există așa ceva, doar la Craiova”

VIDEO viral înainte de FCSB - Dinamo » Ahmed Bani, în urmă cu 9 ani: „Am viteză și sunt tehnic, sper să ajung la echipa mare”

Ioana Mihalcea despre scenele scandaloase dinaintea derby-ului FCSB - Dinamo: „O rușine națională”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
paolo16
paolo16  •  22 Iulie 2023, 06:01
Postat de Barna pe 21 Iulie 2023, 20:39

Normal ca suporterii cei mai fideli merită întâietate!

Chiar și cei care nu văd nimic pentru sunt sub influenta?

creeperno534
creeperno534  •  21 Iulie 2023, 22:43

Bine ca nu se face bisnita!

Barna
Barna  •  21 Iulie 2023, 20:39

Normal ca suporterii cei mai fideli merită întâietate!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează