FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Surpriză la Dinamo! A plecat, dar așteaptă oferta „câinilor”: „Să îmi propună un nou contract. Aștept, dar am și eu o familie”

Atacantul Mattia Montini (28 de ani) așteaptă în continuare o ofertă de la șefii „câinilor”.
Atacantul Mattia Montini (28 de ani) așteaptă în continuare o ofertă de la șefii „câinilor”.

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 20:11 / Actualizat vineri, 07 august 2020 21:06

Dinamo a anunțat astăzi despărțirea de 7 jucători. Atacantul italian Mattia Montini (28 de ani) așteaptă în continuare o ofertă de la șefii „câinilor”.

  • Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N’Diaye, Mattia Montini și Slavko Perovic sunt cei 7 jucători pe care Dinamo nu se va mai baza din sezonul viitor

Mattia Montini e cel mai important nume aflat pe lista făcută publică de Dinamo. Vârful sosit în Ștefan cel Mare în noiembrie 2018 și-ar dori să rămână, dar vrea o mărire de salariu. 

Montini așteaptă oferta lui Dinamo

„Mi-a expirat contractul în această vară, dar am decis să prelungesc şi să continui până la finalul sezonului. Acum, s-a terminat totul şi asta a fost. Vorbesc în fiecare zi cu şefii clubului despre un upgrade la situaţia mea. Dacă Dinamo mă vrea, poate să îmi propună un nou contract, dar în acest moment nu am primit nimic de la club. Vorbesc cu Bogdan Bălănescu, avem o relaţie bună şi am spus că dacă voi primi o ofertă bună, o să putem să stăm de vorbă şi poate chiar să prelungim. 

În acest moment nu am luat încă în calcul alte oferte. Dacă situaţia rămâne în felul care este acum, Dinamo nu poate să îmi propună un nou contract, pentru că nu ar avea bani. Zilele următoare vom şti ce se va întâmpla la Dinamo, poate cu proprietari noi, cu buget nou. Oricum, noi vorbim zilnic. Vreau să spun că în această situaţie nu pot să rămân. Am şi eu familie şi la modul în care arată acum lucrurile, dacă nu se schimbă ceva, nu pot să rămân”, a declarat Mattia Montini conform Fanatik

VIDEO. Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ionel Dănciulescu, enervat de ironiile la adresa „câinilor”: „Dinamo nu a fost salvată, se putea salva și singură”

LPF a anunțat echipa sezonului în Liga 1! CFR Cluj dă cei mai mulți jucători, FCSB doar unul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
113553039978134
Costica Muresan  •  08 August 2020, 11:13

dute la cioban loaza fotbalist de *** dinamo a avut incredere in asta si el a dezamagit dute ba loaza hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  08 August 2020, 03:04

dute unde vezi cu ochii bah putoare

cfr_noua_campioana
cfr_noua_campioana  •  08 August 2020, 00:31
Postat de babacloanta pe 07 August 2020, 22:41

Regulament 1-Pentru a da tuturor ocazia să se exprime și a preveni deturnarea discuției de către una sau câteva persoane, promovăm principiul „o persoană, o voce”. Vă recomandăm să postați prin intermediul unui singur ID de utilizator. Dacă postați comentarii de pe mai multe profiluri, este posibil să fiți banat temporar sau permanent ori să vi se șteargă comentariile." deja sunt 3 conturi ale acestuia

prietene astia de care vb tu lucreaza la pescarie , umbla cu tiparul pe forum !! niste ratati

Vezi toate comentariile (15)
Comentează