FOTBAL  »  Superliga  »  LA FEMININ

EXCLUSIV Teo Meluță a dat cărțile pe față: „O secundă. Știți că aparențele înșală...”

Teodora Meluță (24 de ani), cea mai cunoscută jucătoare din fotbalul românesc, a fost invitata din această săptămână a emisiunii „La feminin”. +49   FOTO
Teodora Meluță (24 de ani), cea mai cunoscută jucătoare din fotbalul românesc, a fost invitata din această săptămână a emisiunii „La feminin”.

Articol de , , - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 15:53 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 15:53

Teodora Meluță (24 de ani), cea mai cunoscută jucătoare din fotbalul românesc, a fost invitata din această săptămână a emisiunii „La feminin”.

  • „La feminin”, noul proiect GSP.RO, promite să aducă cititorii site-ului cât mai aproape de cele mai influente femei din lumea sportului. Poate fi urmărită ÎN FIECARE JOI, de la ora 20:00, pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici)

Teodora Meluță e născută la București și a plecat de acasă la vârsta de 14 ani ca să joace pentru Olimpia Cluj. Unde a câștigat de cinci ori campionatul României și de două ori Cupa. La începutul anului 2021 s-a transferat la Lugano, în Elveția, însă după trei luni a suferit o accidentare gravă: fractură de tibie și peroneu.

Teodora Meluță: „Mi-ar fi plăcut mult mai mult să fiu admirată pentru ceea ce am făcut eu în teren”

- În România ai fost și ești foarte populară și admirată pentru frumusețea ta. Te deranjează...
- Da, m-a deranjat acest lucru! Chiar după ce am câștigat pentru prima oară premiul pentru cea mai bună fotbalistă a României.

+45 FOTO

- De ce?
- Pentru că toate știrile din România erau cu cea mai frumoasă fotbalistă din România. În ideea în care chestia asta pentru mine a fost, așa, ca un bonus. Nu știu cum să zic... Oamenii îmi admirau frumusețea, dar mi-ar fi plăcut mult mai mult să fiu admirată pentru ceea ce am făcut eu în teren. Pentru că nu cred că datorită frumuseții am reușit să câștig acel premiu. Ci datorită muncii mele depuse în fiecare antrenament și în fiecare meci.

- Simți sau ai simțit vreodată că atragi cumva invidia adversarelor, colegelor?
- Nici nu m-am gândit vreodată la lucrul ăsta. Mă interesează doar persoana mea. Nu m-am gândit că poate o adversară să fie invidioasă pe mine din cauza frumuseții. Nu mi-a trecut niciodată prin minte acest lucru.

- Irina Giurgiu spunea că în ciuda articolelor despre tine legate de treaba asta, tu ești o persoană modestă și lumea te apreciază pentru ce ești ca fotbalistă.
- Eu apreciez foarte mult că sunt văzută exact așa cum sunt eu. Pentru că e clar că oamenii care au părerea aceea despre mine, că sunt modestă și sunt privită exact pentru ceea ce fac, sunt oamenii care mă cunosc și cu care am interacționat. E foarte ușor să îți dai cu părerea din afară sau să-ți creezi o proprie opinie despre o anumită persoană dacă tu n-ai ajuns să o cunoști...

- Apropo...
- O secundă. Știți că aparențele înșală sau poate eu arăt ceva, dar, de fapt, nu sunt așa și atunci apreciez enorm că sunt văzută pentru ceea ce fac. Mai ales de către antrenori. Dar lucrul ăsta cred că e cumva logic, pentru că dacă nu aș fi fost apreciată, și vorbim acum și de echipa națională, pentru ceea ce fac eu, nu cred că aș mai fi fost prezentă aici.

Citește și:

Ne seduce în Champions League » Eva, prezentatoarea ce întoarce toate privirile în studiourile de televiziune
MEDIA
Ne seduce în Champions League » Eva, prezentatoarea ce întoarce toate privirile în studiourile de televiziune
Irina Deleanu, reacție sinceră despre avansurile primite: „Cel mai tare m-a deranjat când unii vedeau doar «carcasa»”
LA FEMININ
Irina Deleanu, reacție sinceră despre avansurile primite: „Cel mai tare m-a deranjat când unii vedeau doar «carcasa»”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează