FOTBAL  »  Superliga  »  NERVI

Tiradă la TV! Oficialul forței din Superligă a ieșit la atac: „Nu face confuzii, batem câmpii rău de tot! Eu vorbesc cu argumente, să vină în emisiune cu mine!”

Tavi Popescu a debutat devreme la FCSB, a profitat inclusiv de regula U21, iar ulterior a ajuns și la echipa națională / foto: GSP +42   FOTO
Tavi Popescu a debutat devreme la FCSB, a profitat inclusiv de regula U21, iar ulterior a ajuns și la echipa națională / foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2024 20:41 / Actualizat vineri, 05 iulie 2024 21:48

FCSB continuă războiul de la distanță cu FRF în privința regulii U21, pe care granzii Superligii vor s-o elimine cu orice preț. După ieșirile lui Gigi Becali, a venit rândul lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al campioanei, să arunce „săgeți” în direcția Federației.

Nu e niciun secret, campioana României nu mai crede deloc în utilitatea regulii cu care Federația a diviziat fotbalul românesc. Într-o perioadă în care subiectul a redevenit unul de actualitate, MM Stoica și-a expus argumentele pentru care obligativitatea folosirii jucătorilor U21 ar fi nejustificată.

Omul #2 de la FCSB consideră că naționala nu a beneficiat în niciun moment de pe urma intens dezbătutei reguli, oferind exemplul lui Dennis Man, un talent pe care roș-albaștrii l-au utilizat încă de la o vârstă fragedă fără a fi constrânși de cineva să o facă.

Mihai Stoica a ieșit la atac și-i invită pe federali la dezbatere: „Vorbesc cu argumente! Niciun jucător de la națională nu e produsul regulii U21!”

„Eu pot admite că vorbesc cu argumente. Niciodată! (n.r. regula U21 n-a propulsat fotbaliști la națională, în opinia lui MM). Man ajungea fotbalist la echipa naţională fără nicio regulă! Nu face confuzii! Aveam opt jucători de regulă atunci! (n.r. - la FCSB) [ Man] nu a beneficat în nicio secundă de regulă!

Ştii cine juca cu Man în echipă atunci? Juca Florinel Coman, juca Moruţan, juca Oaidă, toţi respectau. Am avut nouă jucători care respectau regula, la momentul ăla. Cum adică să joace Man vreo secundă cu regula? Man nu este produsul regulii, Ianis Hagi nu este produsul regulii. Niciun jucător care este la naţională nu este produs regulii!

Tiradă la TV! Oficialul forței din Superligă a ieșit la atac: „Nu face confuzii, batem câmpii rău de tot! Eu vorbesc cu argumente, să vină în emisiune cu mine!”
Virulent, Mihai Stoica a contestat din nou regula U21

Batem câmpii rău de tot! Să vină cineva de la Federaţie într-o emisiune cu mine, să vină cu argumente şi vin şi eu cu argumentele mele! Eu vorbesc de echipa naţională, de disperarea asta a Federaţiei să existe regula, pentru că echipa naţională, spun ei, că beneficiază. Nu beneficiază!”, a spus Mihai Stoica, potrivit Prima Sport.

În momentul de faţă, Olaru nu joacă la echipa naţională. Cicâldău, care a fost atunci de regula U21, nu joacă la echipa naţională. Joacă Puşcaş, care şi-a făcut junioratul puţin în România şi a plecat în Italia. Drăguşin era rezerva rezervelor echipei naţionale! Niciun jucător de la echipa naţională nu există datorită regulii!

- Mihai Stoica, potrivit sursei citate

Gigi Becali a renunțat la boicotul din Supercupă

Becali anunțase în urmă cu o săptămână că nu va folosi niciun jucător U21 în Supercupă, amenințare la care a renunțat între timp.

Gigi Becali n-a riscat pierderea Supercupei la „masa verde”, astfel că roș-albaștrii au mizat, în cele din urmă, pe un fotbalist U21 în primul „11” utilizat împotriva Corvinului Hunedoara. Virulent, latifundiarul amenințase în repetate rânduri că nu va folosi niciun jucător „under” în duelul din Supercupă (3-0).

FCSB - Corvinul Hunedoara / 04.07.2024 / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)
FCSB - Corvinul Hunedoara / 04.07.2024 / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)
FCSB - Corvinul Hunedoara / 04.07.2024 / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)
FCSB - Corvinul Hunedoara / 04.07.2024 / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)
+38 FOTO

Boicotul anunțat cu surle și tobe de Gigi Becali s-a dovedit a fi, de fapt, o „revoluție de catifea”. Campioana risca să piardă la comisii primul trofeu al sezonului în cazul în care Becali s-ar fi încăpățânat să nu folosească niciun jucător eligibil regulii U21, așa cum a tot sugerat în ultimele zile.

Eduard Radaslavescu, fotbalistul pe care Becali l-a criticat periodic în sezonul anterior, a fost alegerea roș-albaștrilor pentru formula de start și implicit pentru respectarea regulii pe care greii Superligii o vor eliminată.

VIDEO Gigi Becali experimentează pentru a găsi formula perfectă pentru primul „11” al FCSB-ului: „S-ar putea să mai am nevoie de un atacant de careu” SAVE ARTICLE PREVIEW

Citește și:

Apelul tulburător făcut de Vitali Klitschko, după ce rușii au bombardat Spitalul de copii din Kiev: „Cine suntem noi dacă permitem așa ceva?”
Altele
Apelul tulburător făcut de Vitali Klitschko, după ce rușii au bombardat Spitalul de copii din Kiev: „Cine suntem noi dacă permitem așa ceva?”
Basarab Panduru e sceptic! A lansat o ipoteză surprinzătoare după lovitura dată de CFR: „Eu nu cred”
Superliga
Basarab Panduru e sceptic! A lansat o ipoteză surprinzătoare după lovitura dată de CFR: „Eu nu cred”
Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat plecarea unui fotbalist: „L-am dat gratis”
Superliga
Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat plecarea unui fotbalist: „L-am dat gratis”

Reacție de milioane la muzeul Maybach din Bavaria, la vederea imaginilor cu Gigi Becali reparându-și limuzina cu ranga

Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”


Comentarii (20)
Youcantstopme
Youcantstopme  •  07 Iulie 2024, 19:35
Postat de maddad pe 06 Iulie 2024, 04:26

Îmi aleg cu grijă cuvintele, să nu fiu cenzurat. Doar persoane cu cerebelul in moarte cerebrală văd pe aici, cu excepțiile de rigoare. Deși sunt sigur că nu vor înțelege, o spun totuși: nu poate interveni Federația in managementul unei entități private. Dacă vrea să crească tineri, SĂ -I PLĂTEASCĂ pe cei DISPUȘI s-o facă. Hagi scoate pe bandă rulantă tineri jucători, toți niște ratați dpdv profesional, nu e atac la persoană. Ca și el, ca antrenor. MM și Gigi au dreptate. Nu poți să le spui cum să își conducă afacerea, obligandu-i. Cei care comentează pe aici, dar mănâncă parizer cu pâine goală, habar nu au ce înseamnă să investești, in general vorbind, să îți riști banii proprii.

pai astia comenteaza pe langa subiect. este clar ca si ei sunt de acord cu stoica in privinta asta. a spus unul ca nu-i de acord cu stoica? nu. doar l-au atacat pe stoica personal.

viola_sempre
viola_sempre  •  06 Iulie 2024, 13:48

L-a deranjat furtuna, a plouat in cutia lui de carton.

eugenrc
eugenrc  •  06 Iulie 2024, 13:16

Daca FRF ar vrea cu adevarat sa ajute fotbalul romanesc ar infinta o Liga U21 mai ales ca acum a strans o gramada de bani de la UEFA. Acolo , cel putin din punct de vedere teoretic s-ar aduna floarea juniorilor din Romanica si echipele de seniori ar avea de unde sa aleaga cei mai promitatori jucatori. Din pacate insa fiind vorba de bagat bani intr-o competitie pentru tineri acest lucru nu se va intampla din doua motive. UNU, pentru ca celor din FRF le-ar scadea sansa sa-si acorde prime grase ramanand mai putini bani in visterie daca ar finanta o liga U21. DOI, pentru ca mass-media impreuna cu toti microbistii nu sunt capabili sa se uneasca pentru a pune presiune pe FRF in scopul de a infinta o liga U21.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează