FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CHINDIA 0-1

Toni Petrea, omul momentului » Are 3 victorii la rând și anunță: „Vreau mult mai mult, sunt un antrenor căruia îi place posesia”

Bucuria jucătorilor Chindiei la finalul meciului
Bucuria jucătorilor Chindiei la finalul meciului

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 19:37 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 20:00

Toni Petrea, antrenorul Chindiei, a analizat victoria cu FCU Craiova, scor 1-0, din etapa #13 din SuperLiga.

De la preluarea echipei de către Petrea, Chindia a ajuns la 3 victorii la rând: 2-1 cu CSA Steaua (Cupă), 2-1 cu Rapid și 1-0 cu FCU Craiova. Fostul tehnician vrea însă mai mult de la jucătorii săi, unul dintre obiective fiind obținerea unei posesii mai bune.

Rapid și Mutu primesc o veste proastă: diagnostic groaznic primit de jucătorul ieșit pe targă la ultimul meci » Nu mai joacă în 2022
ACCIDENTARE
Rapid și Mutu primesc o veste proastă: diagnostic groaznic primit de jucătorul ieșit pe targă la ultimul meci » Nu mai joacă în 2022

Declarațiile lui Toni Petrea după victoria cu FCU Craiova

„Nu e niciun secret. Muncă, atitudine, caracter. Au făcut risipă de efort. Suntem o echipă disperată după puncte și trebuie să ne agățăm de fiecare meci. Și cu Rapid am făcut un meci bun, la fel ca azi.

Fiecare antrenor are metodele lui și modul de a se exprima în fața jucătorilor. Important e să te faci înțeles, iar ei să aplice. Nu avem ce să facem decât să punem capul în pământ și să muncim.

Mai sunt multe meciuri, puncte puse în joc, important e ca noi să creștem de la meci la meci, să nu ne lăsăm pe o ureche. Asta le spun mereu la antrenament, să câștige fiecare meci și vedeți că avem rezultate. Eu vreau și mai mult de la ei. Vreau să avem mult mai mult posesia, eu sunt un antrenor căruia îi place posesia.

Și contraatacurile sunt importante, azi am câștigat cu un contraatac. Caut să transpun ce lucrăm la antrenamente, vreau să fim o echipă scurtă, mai ales pe atacuri poziționale. Se pare că au înțeles asta. Nu există meci ușor în Liga 1, toate echipele se luptă pentru obiectivul pe care îl au”, a declarat Toni Petrea la flash-interviul de la finalul meciului, pentru Prima Sport.

Am auzit vorbe că am fost defensivi, eu nu cred că am fost, am jucat foarte curajos. Am încredere, am o perioadă foarte bună. Am dat 3 goluri și un assist în 13 meciuri. Mă bucur pentru echipă, muncim la fiecare antrenament și trebuie să o ținem așa. 

Am început rău sezonul pentru că au fost multe schimbări, dar știam că ne vom reveni. Nu știu dacă suntem de speriat, dar cred că lumea o se ne ia în serios de acum. Nu vreau să vorbesc mai multe, sunt fericit după această victorie

- Doru Popadiuc, Chindia

FCU Craiova - Chindia. Oaspeții marchează după eroarea lui Bauza

Citește și alte știri din Liga 1:

Remarcat de Panduru » Pariul lui Gigi Becali începe să „livreze”: „Nu a arătat rău, ţinând cont că nu joacă de trei luni”

L-a convins pe Gigi Becali după doar două meciuri: „E prieten cu mingea, nu-l trădează! Și e abia la 60% din potențial”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
paolo11
paolo11  •  11 Octombrie 2022, 05:44

Bravo Toni!

VanBasten
VanBasten  •  11 Octombrie 2022, 03:50

Il vrei pe Toni Petrea la fecesebe? Voteaza acum si poti castiga marele premiu: ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează