FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV Zeljko Kopic, fost antrenor la Dinamo Zagreb și Hajduk Split, aproape de Superligă » Obiectiv: calificarea în play-off

Articol de , - Publicat luni, 14 august 2023 19:28 / Actualizat luni, 14 august 2023 19:29

U CLUJ. Angajamentul antrenorului Anton Petrea cu ”Șepcile roșii” va fi reziliat cât mai curând posibil, este o chestiune de timp. Cum varianta Șumudică nu mai este de actualitate, se caută soluții urgente, inclusiv Eugen Neagoe, Ioan Ovidiu Sabău și un antrenor din străinătate. 

UPDATE » Zeljko Kopic, antrenorul dorit de U Cluj

Gazeta a aflat cine este antrenorul străin aflat e lista lui U Cluj. Este vorba despre Zeljko Kopic, manager cu CV mai mult decât interesant. 

Croatul în vârstă de 45 de ani le-a pregătit în trecut pe Hajduk Split, Dinamo Zagreb sau Pafos. Sezonul trecut a stat 15 meciuri pe banca bulgarilor de la Botev Plovdiv.

Toni Petrea nu mai are niciun aliat la U Cluj

Aventura lui Anton Petrea, 48 de ani, ca antrenor al lui U Cluj se va încheia foarte curând, susțin sursele GSP.ro. Remiza smulsă in extremis la Galați, 1-1 cu Oțelul, nu i-a mai acordat timp tehnicianului sosit la începutul verii în Transilvania.

Inițial, oficialii lui U Cluj au ajuns la părerea săptămâna trecută că Petrea trebuie să bifeze 4 puncte din duelurile cu Oțelul și cu CFR Cluj, lunea viitoare, pe Cluj Arena, în derby-ul de orgolii al orașului.

Tehnicianul nu va mai prinde meciul important cu „feroviarii” de săptămâna viitoare, este doar o chestiune de timp până când se va ajunge la un acord privind rezilierea contractului. Nici suporterii clubului nu susțin acordarea de timp antrenorului, iar jucătorii nu sunt cei mai buni aliați ai lui Petrea!

Au timp în această săptămână să decidă cine vine antrenor

Cei de la U Cluj sondează diverse piste acum pentru a-i găsi de urgență un înlocuitor lui Toni Petrea.

Varianta Marius Șumudică în alb și negru nu mai este de actualitate. Ardelenii nu își pot permite să se angajeze într-un angajament cu fostul campion cu Astra din 2016, întrucât Șumi ar fi solicitat 38.000 de euro pe lună pentru el și staff-ul său tehnic! Plus câteva transferuri imediate.

Astfel, presată de timp, conducerea lui U Cluj a luat în calcul, printre altele, și revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău ca A1 la echipă! Totul depinde și de dorința fostului component al Generației de Aur, care a rămas angajat al clubului, însă Sabău nu a mai dorit să continue în vară, va fi greu de convins să revină la U, din nou într-un moment foarte agitat, la fel cum s-a întâmplat iarna trecută, când a preluat echipa de la retrogradare.

Cei de la U Cluj studiază și varianta unui antrenor străin ”care nu a mai pregătit pe nimeni în România”, conform informațiilor din imediata proximitate a grupării.

6puncte a adunat Petrea și U Cluj în acest start de sezon, în care este vizat play-off-ul, remize cu Petrolul, Dinamo și Oțelul, plus victoria cu FCU Craiova

Citește și alte știri:

Dinamo are frisoane când vine vorba de FC Botoșani: bătaie de joc la adresa unei legende + război civil

A doua zi după dezastrul cu Petrolul, Rapid anunță un transfer de clasă! » Giovanni Becali: „Am dat lovitura”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
vichart
vichart  •  16 August 2023, 18:49
Postat de viola_sempre pe 15 August 2023, 00:51

Care Steaua, ***? Steaua e cea din Liga 2. Voi sunteti o clona ciobaneasca, o clona obtinuta cu largul concurs al mafiei transpartinice, de la PSD-ul lui Hrebenciuc si pana la Basescu si al sau PD, iar acum pana la Ciolacu si alianta PSD - PNL. Asa ca ciocu mic, albanezoilfoveni ce sunteti si venerati-va ciobanul puscarias. Voi cand iesiti in ”Ieuropa” faceti tara asta de rusine. Remember 0-10 cu Silkeborg, rusine cum nici in campionatele voastre satesti din Ilfov nu exista

***,noi am demonstrat cu danezii astia care sunt de 10 ori mai buni decat danezii din sezonul trecut ca s-a intamplat aia in grupe pentru ca am jucat cu rezervele bah pro99stule. esti greu de cap? cum bah sa uiti ca am eliminat anderlecht(ca asa facem daca adunam meciurile din grupe)? prost esti bah. te umilesti singur bah bine ca nu mai exista poli timisoara,.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  15 August 2023, 18:18

hai Sumudica fara frica....de ce iti e Frica la U Cluj...de Varga? Ca iti inchidem portile la antrenament, ca nu avem Anticarcel? inca 3 oameni iti mai trebuie si faci treaba de Liga Campionilor ! Atacant......portar si fundas central !Intr-o saptamana ii ai pe toti ...nu se misca lumea Usor la U Cluj , dar se misca eficient !

mihalachy
mihalachy  •  15 August 2023, 08:56

PETREA ERA F BUNA PENTRU U CLUJ, NU CRED CA VOR SA IL SCHIMBE- MAI BINE ADUCETI JUCATORI!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează