FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 1-1

Concluziile lui Toni Petrea, după U Cluj - Dinamo: „Am pierdut două puncte printre degete”

Universitatea Cluj și Dinamo au remizat, scor 1-1, într-o partidă din runda cu numărul 4 din Superliga. Anton Petrea (48 de ani), tehnicianul ardelenilor, a făcut o radiografie a meciului de la Mediaș. +5   FOTO
Universitatea Cluj și Dinamo au remizat, scor 1-1, într-o partidă din runda cu numărul 4 din Superliga. Anton Petrea (48 de ani), tehnicianul ardelenilor, a făcut o radiografie a meciului de la Mediaș.

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 00:27 / Actualizat duminica, 06 august 2023 00:29

Universitatea Cluj și Dinamo au remizat, scor 1-1, într-o partidă din runda cu numărul 4 din Superliga. Anton Petrea (48 de ani), tehnicianul ardelenilor, a făcut o radiografie a meciului de la Mediaș. 

Antrenorul „studenților” crede că Universitatea Cluj ar fi trebuit să plece cu toate cele 3 puncte acasă și s-a arătat mulțumit de felul în care elevii lui s-au prezentat în partida cu alb-roșiii. 

După Cristian Balgiu, Ahmed Bani s-a ciondănit și cu Alexandru Chipciu: „Dacă lui i se pare normal...”
U Cluj - Dinamo 1-1
După Cristian Balgiu, Ahmed Bani s-a ciondănit și cu Alexandru Chipciu: „Dacă lui i se pare normal...”

Anton Petrea, după U Cluj - Dinamo: „Am pierdut două puncte printre degete”

„Am pierdut două puncte, le-am pierdut printre degete. Am jucat destul de bine în prima repriză, dar am ratat o ocazie imensă și imediat după aceea am primit gol. 

Am intrat în dezavantaj la pauză, dar am avut puterea să ne revenim și cred că repriza a doua ne-a aparținut în totalitate. Am și reușit să egalăm. Din păcate, am suferit la finalizare și nu am reușit să mai înscriem. 

Asta este. Trebuie să luăm lucrurile bune, faptul că am reușit să revenim, că am crezut, am pus presiune pe adversar, ne-am creat o sumedenie de ocazii. 

A fost un carambol la faza golului lui Dinamo și nu cred că Miron putea să facă mai mult, poate un fault, dar ar fi primit un cartonaș roșu. Nu mă refer numai la linia de fundași când vorbesc de apărare. Ne apărăm cu toții. În momentul în care doi sau trei din angrenajul echipei nu fac ceea ce trebuie, se dereglează sistemul și apar situații de acest gen. 

Nu e vorba numai de fundași, ci de un întreg mecanism, un întreg sistem”, a spus Anton Petrea, la Digi Sport. 

Anton Petrea: „La Universitatea Cluj se dorește altceva”

Mai apoi, Anton Petrea a vorbit despre lotul pe care îl are la dispoziție la U Cluj, dar și despre obiectivul propus de conducerea clubului. 

„Jucătorii trebuie să înțeleagă că acum sunt la Universitatea Cluj și aici se dorește altceva, se dorește să se facă performanță cu ce jucători sunt la dispoziție. Obiectivul este clasarea pe locurile 7-9. A fost stabilit de conducere. Pentru U Cluj, având în vedere că sezonul trecut s-a salvat in extremis de la retrogradare, cred că este un obiectiv îndrăzneț. 

Însă trebuie să înțeleagă fiecare că trebuie să alcătuiască o echipă. Nu mai contează unde a fost fiecare și ce trofee a câștigat. Aici trebuie să creăm un grup, o echipă care să câștige jocurile. 

Nu va fi un meci ușor la Galați. Ușor ți-l faci tu prin felul în care te prezinți pe teren, prin ceea ce faci în teren, dar important e, ca atunci se termină jocul, toată lumea să fie conștientă că a dat totul. E importantă atitudinea, asta vor să vadă suporterii noștri. 

-Anton Petrea, antrenor U Cluj

Citește și: 

Ovidiu Burcă a tras concluziile după primul punct al lui Dinamo: „Construim o echipă, nu e ușor”

Marcatorul lui Dinamo de la Mediaș, dezamăgit după egalul cu U Cluj: „Puteam lua toate cele 3 puncte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Clujean
Clujean  •  06 August 2023, 10:21

Lot subtirel Petrea.....mai cere jucători, Sumudica primea jucatori Petrea , tu de ce nu mai ceri ? Minim un atacant, un mijlocas, un fundaș central sa îl trezeasca pe Miron din amorteala... Campionatul e lung, după meciul cu CFR , se va face o evaluare....asa a ieșit Eric Lincar din carti anul trecut....

Clujean
Clujean  •  06 August 2023, 09:44

Petrea e de piatră! U cluj joaca bine din experienta , dar sa nu ajungă ca FC Argeș....trebuie sa fie sus și sa decide ea Finalul de campionat . Siguranta prea mare in adversarii și increderea in ei, i-a făcut sa piarda o Cupa a României !

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  06 August 2023, 08:20

Petrea nu ati pierdut trei puncte! Pe ce lume traiesti!? Dinao era outsider!... Daca nu se precipitain unele momente Dinamo va putea punea mari probleme!..Ati primit mincinos, in repriza a doua toate faulturile de joc in favoarea voastra. Nu ati avut ocazi mari, poate un sut, doua acolo! Noroc cu Dinamo care a fost prea cuminte ca pierdeati toate punctele!...Vezi ca la U Cluj nu e ca la fcsb, *** Capisci?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează