FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

TUDOR BĂLUȚĂ LA BRIGHTON // Tudor Băluță, primul interviu despre transferul la Brighton: „Voi merge la prima echipă” » Ce l-a convins să se transfere

Tudor Băluță și Ianis Hagi // FOTO: Ionuț Coman
Tudor Băluță și Ianis Hagi // FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2019 15:03

Mijlocașul Tudor Băluță, 19 ani, a vorbit înainte meciului Viitorul - CSU Craiova despre transferul în Premier League, la Brighton, echipă la care va juca din sezonul viitor.

  • Viitorul - CSU Craiova se joacă duminică de la ora 20:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

„Este un moment fericit pentru mine. Sper ca în lunile rămase aici, la Viitorul, să fac o treabă bună alături de colegi și să câștigăm un trofeu. Iar când mă voi duce la Brighton, vreau să fiu pregătit. Cred că este bine ca voi juca până în vara la Viitorul pentru că pot termina munca începută aici.

Voi face pregatirea de vară cu Brighton, ceea ce mă va ajuta foarte mult. Sunt tânăr, mai am multe de pus la punct și voi munci mult pentru a ajunge la cel mai înalt nivel.

Prima impresie a fost foarte placută. Toată lumea de la Brighton este foarte deschisă și pozitivă. Mi-au prezentat ideile lor despre viitor și tot ce mi-au spus m-a mulțumit. De aceea consider că am luat o decizie foarte bună. Am văzut o parte din oraș.

Cunosc foarte bine limba, așa ca nu va fi o problemă cu acomodarea, mai ales că toți de acolo mă vor sprijini. Sper să joc cât mai mult și să ajut echipa pentru că voi merge la prima echipă.

Nu conteaza suma de transfer, dar înseamnă că am făcut o treabă bună la Viitorul. Mă bucur că am ajuns în Premier League”, a declarat Tudor Băluță la conferința de presă.

„Acesta este scopul nostru, să producem jucători. El a fost format la școala lui Gică Popescu, iar noi l-am dezvoltat. Așa facem și cu ceilalți jucători pe care îi luăm de la alte școli. Nu suntem doar noi cei care l-am ajutat pe copil să ajungă sus, acolo unde și-a dorit. Ma bucur pentru Tudor. Este foarte fericit că s-a întâmplat acest lucru. Important este că a semnat cu o echipă din prima liga engleză, unde este un fotbal la un nivel înalt și competitiv” Gică Hagi

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
959403457593795
George Cumpatescu Jorge  •  02 Februarie 2019, 22:33

Bravo lui...mult succes,si la cat mai multi tineri an vest...doar asa vor creste an valoare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează