FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV Ioan Ovidiu Sabău, foarte aproape de revenirea în Superligă! De ce a amânat o săptămână parafarea înțelegerii

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) nu ar vrea să revină pe banca tehnică a lui U Cluj înaintea derby-ului cu CFR Cluj.
Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) nu ar vrea să revină pe banca tehnică a lui U Cluj înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 17:34 / Actualizat marti, 15 august 2023 17:35

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) nu ar vrea să revină pe banca tehnică a lui U Cluj înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Celelalte variante de antrenor rămân în stand by. Dacă nu va sosi un răspuns concret până miercuri, Petrea prinde și derby-ul orașului.

U Cluj nu are liniște în startul campionatului. „Șepcile roșii” nu vor să mai stea ca anul trecut cu emoțiile retrogradării, obiectivul formației este unul dintre locurile 8-10, jucătorii afirmând în pauza competițională că ar putea lupta chiar pentru play-off, în perspectiva unui culoar favorabil.

Demitere de antrenor în SuperLigă: „Vreau antrenor cu licență, am început să dau telefoane. Cumva... ne-a învins sistemul”
ANTRENOR
Demitere de antrenor în SuperLigă: „Vreau antrenor cu licență, am început să dau telefoane. Cumva... ne-a învins sistemul”

Au de unde alege, U Cluj este un nume care atrage

Ardelenii sunt pe cale să ia o decizie drastică la echipă, rezilierea contractului cu Anton Petrea, 48 de ani, în condițiile în care nu există conexiune între staff-ul tehnic și jucători. 

GSP.ro a informat în ultimele zile de discuțiile care sunt pentru o modificare majoră pe banca alb-negrilor, care i-au implicat pe Ioan Ovidiu Sabău, Eugen Neagoe sau doi antrenori din străinătate, printre care și croatul Zeljko Kopic, ex-Hajduk Split și Dinamo Zagreb.

Totul depinde de răspunsul lui Ioan Ovidiu Sabău

În acest moment, U Cluj așteaptă un răspuns concret din partea lui Ioan Ovidiu Sabău, 55 de ani, legenda clubului de pe malul Someșului, care a rămas angajat al grupării după ce a fost antrenor al formației în primele șase luni din 2023. 

„Moțul” a salvat formația de la retrogradare și a dus-o în finala Cupei României, pierdută dramatic la penalty-uri cu Sepsi. Oficialii ardelenilor consideră că ar fi mutarea cea mai la îndemână, având în vedere reputația lui Sabău.

Totuși, fostul component al Generației de Aur nu se grăbește să ia o decizie în acest sens. În stilul său caracteristic, el "studiază" mutarea, având și el propriile nemulțumiri după ultimul mandat. 

Un mare impediment pentru care el evită să se înhame la muncă de urgență este faptul că vine derby-ul local, cu CFR Cluj. Mai exact, a fost acuzat de o parte dintre suporteri după confruntarea cu CFR Cluj (0-4), din Gruia, din martie 2023, ceea ce i-a lăsat un gust amar.

De ce a plecat Sabău de la U Cluj la finalul sezonului trecut 

Consider că e cel mai bine pentru mine și pentru sănătatea mea să întrerup colaborarea cu U Cluj. Nu renunț la cariera de antrenor. Luăm în calcul să rămân în cadrul clubului, să mă ocup de echipa din Liga 3, unde voi încerca să ajut tinerii pentru prima echipă
- Ovidiu Sabău, pe 30 mai 2023

Ce șanse are Anton Petrea să continue încă un meci, ce meci!, cu CFR Cluj

Până când nu vor primi un răspuns concret din partea "Moțului", oficialii lui U Cluj au evitat să ia o decizie drastică, astfel că dacă acesta va întârzia și nu se va produce până miercuri, nu este exclusă nici varianta ca Toni Petrea să mai continue și pentru etapa de luni cu CFR de pe Cluj Arena.

6puncte a adunat Petrea și U Cluj în acest start de sezon, în care este vizat play-off-ul, remize cu Petrolul, Dinamo și Oțelul, plus victoria cu FCU Craiova

Singura soluție salvatoare în cazul lui Petrea, dacă va prinde derby-ul cu "feroviarii", ar fi să învingă, cu toate că va fi greu de fixat o conexiune între el și vestiarul ardelenilor.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Portretul noului idol al galeriei lui Dinamo: „Nu are presiunea greșelii! Are valori sănătoase în dezvoltarea lui”

Dan Nistor, discurs în stilul caracteristic: „Conducerea și antrenorul să vorbească despre asta. Ne facem de râs cu CFR!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dodo001
dodo001  •  16 August 2023, 13:12
Postat de RaduConsulu1977 pe 16 August 2023, 00:52

Toata suflarea “U” ista te asteapta inapoi, Nelutu!!

Mda... Și gruparea ceferist te vrea înapoi la U. Dar, neapărat înainte de meciul direct cu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

RaduConsulu1977
RaduConsulu1977  •  16 August 2023, 00:52

Toata suflarea “U” ista te asteapta inapoi, Nelutu!!

EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  15 August 2023, 23:15
Postat de remarque pe 15 August 2023, 21:45

Cristian Pustai antrenor si Ioan Horoba presedinte. Horoba e recunoscut ca U-ist fervent si e un tip care stie cat e ceasul. Pustai e ardelean, profesor de matematica, un tip inteligent, modest, care a dovedit la Medias ca poate face o echipa sa functioneze.

Pustai are echipa....oare unde se gaseste lista PRO??? Are nevoie si iftimie de ea ....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează