FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - MIOVENI 1-0

Dică a predat armele: „Atât am putut” + „Nu mă văd antrenând în Liga 2”

Nicolae Dică, antrenorul lui CS Mioveni, a vorbit despre înfrângerea cu U Cluj, 0-1, din etapa #5 a play-out-ului SuperLigii.
Nicolae Dică, antrenorul lui CS Mioveni, a vorbit despre înfrângerea cu U Cluj, 0-1, din etapa #5 a play-out-ului SuperLigii.

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 21:47 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 22:37

Nicolae Dică, antrenorul lui CS Mioveni, a vorbit despre înfrângerea cu U Cluj, 0-1, din etapa #5 a play-out-ului SuperLigii.

CS Mioveni a pierdut toate meciurile din play-out și e ultima în Liga 1, la 6 puncte de ultimul loc de baraj și la 13 de primul loc deasupra liniei. Astfel, cu 4 etape rămase din play-out, Mioveni nu mai are șanse matematice la salvarea directă.

Gafă colosală în U Cluj - Mioveni » Dică a început să râdă pe bancă
U CLUJ - CS MIOVENI
Gafă colosală în U Cluj - Mioveni » Dică a început să râdă pe bancă

La discursul de la finalul meciului cu U Cluj, Dică a părut deja resemnat și a mulțumit conducerii pentru că „mi-au dat șansa să antrenez în Liga 1”. În plus Nicolae a anunțat că nu vrea să rămână la echipă în Liga a doua.

Nicolae Dică, resemnat: „Atât am putut”

„O greşeală mare, asta e, se întâmplă la fotbal, păcat că nu am avut mai mult curaj pe faza ofensivă. Atât am putut până acum. Unde era riscul? 

În iarnă, când am venit, aveam nouă puncte, nu ne dădea nimeni nicio şansă să ne salvăm, părea imposibil, am reuşit să obţinem apoi rezultate bune, dar în play-out totul s-a schimbat.

Nu am o explicaţie, tot încerc de atâtea săptămâni să îmi dau seama de ce nu am putut să câştigăm meciuri în campionat, până la play-out aveam în nouă meciuri doar două înfrângeri. 

Nu, nu regret, sunt un antrenor căruia îi place să muncească, o fac cu pasiune, dau 100% pentru echipa la care lucrez, aveam încredere că ne putem salva, că putem ajunge la un baraj, am fost aproape până să înceapă play-out-ul.

Nu regret nimic în aceste patru luni de zile, jucătorii cât au putut au dat, eu şi staff-ul am făcut tot ce am putut încât să fim la ora jocului cât mai bine. Le mulţumesc celor din conducere că mi-au dat şansa să antrenez în prima ligă. 

Nu ştiu ce voi face. Deocamdată nu mă văd antrenând în Liga 2, îmi doresc să rămân în prima ligă, vedem din vară ce se va întâmpla”, a spus Dică, la Orange Sport.

Citește și:

Penalty contestat puternic în FC Voluntari - Petrolul: ploieștenii au egalat după o simulare! Irobiso ar fi trebuit eliminat Irobiso a intrat în Matricardi și a primit penalty

Clubul UTA Arad, expoziție la ceas aniversar » Ce au putut admira vizitatorii

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (34)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  26 Aprilie 2023, 21:30
Postat de kuba__ pe 25 Aprilie 2023, 09:48

:)))) Daca il “aduce “ ajik pa asta la vara, o sa doboare recordul lui Marius Lacatus!

Doamne fereste sa-l aduca pe asta la noi

inshallah
inshallah  •  25 Aprilie 2023, 18:07
Postat de alexalex pe 24 Aprilie 2023, 22:54

Ce știi tu, omul este o valoare are experiența din il calcio unde a jucat 2 meciuri, plus cunoștințele de expert tv, rezultatele "vorbește" din perioada când era la fcsb chestia aia pe care o pui în fața ușii și scrie welcome

"chestia aia pe care o pui în fața ușii și scrie welcome". Adica, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius1979
marius1979  •  25 Aprilie 2023, 12:57

De ce nu Liga 3 ??

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close