FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

OFICIAL U Cluj și-a prezentat noul transfer » A adus un jucător de la rivala CFR Cluj

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 15:28 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 16:34

U Cluj a anunțat azi al 7-lea transfer al verii: mijlocașul Mihai Bordeianu (31 de ani).

După ce i-a adus pe Doru Popadiuc, Daniel Popa, Bogdan Mitrea, Ovidiu Perianu și Radoslav Dimitrov, formația lui Toni Petrea l-a prezentat pe Mihai Bordeianu, care vine de la rivala CFR Cluj, după cum scria GSP.ro în urmă cu trei zile. 

MM Stoica, năucit: „Rar mi-a fost dat să ascult așa ceva. De excepție!”
FCSB
MM Stoica, năucit: „Rar mi-a fost dat să ascult așa ceva. De excepție!”

U Cluj l-a prezentat pe Mihai Bordeianu

„FC Universitatea Cluj se întărește pentru noul sezon din Superliga cu un jucător care a câștigat cinci titluri de campion: mijlocașul central Mihai Bordeianu (31 de ani) se alătură lotului antrenat de Anton Petrea”, a anunțat clubul din Cluj pe pagina de Facebook.

Fotbalistul care a câștigat 5 titluri de campion cu CFR Cluj vine liber de contract, după ce pe 16 iunie a ajuns la un acord pentru încetarea înțelegerii, care era scadentă în 2024.

  • Bordeianu ajungea prima dată la CFR Cluj în 2018, când era transferat de la FC Botoșani. A fost vândut la Al Qadsiah în 2020, pentru 1,2 milioane de euro, iar ulterior s-a întors în Gruia în februarie 2021, sub formă de împrumut.
  • În vara aceluiași an a semnat definitiv, din postura de jucător liber de contract. Bordeianu nu mai fusese titular la CFR în Liga 1 din ferbruarie, de la 0-2 cu Universitatea Craiova. Din acel moment, a mai bifat 17 minute tot cu echipa olteană, în play-off, și o repriză în semfinala cu Sepsi din Cupa României, scor 0-3.
  • Mihai Bordeianu a fost un om esențial pentru CFR Cluj în ultimii ani. Mijlocașul central cu profil defensiv a contribuit la 5 titluri cucerite de „feroviari”, formația cu care mai are în CV și două Supercupe ale României. În recent încheiata stagiune, Bordeianu a bifat doar 24 de apariții pentru CFR Cluj, în toate competițiile.
     
U Cluj și-a prezentat noul transfer » A adus un jucător de la rivala CFR Cluj

Bordeianu și-a cerut banii și a pierdut echipa

Mihai Bordeianu a notificat-o pe CFR Cluj pentru niște restanțe, a câștigat la comisii, dar conducerea l-a anunțat că nu va mai juca. În vara lui 2022, mijlocașul nu a mai fost de acord să semneze pentru amânarea unor restanțe și a notificat clubul.

Evident, fiind vorba de o întârziere de peste 60 de zile, la comisii a avut câștig de cauză, astfel că CFR a fost obligată să-i achite salariile restante. A fost momentul rupturii, jucătorul fiind anunțat că nu va mai evolua la fel de mult.

20.000 de europe lună era salariul pe care Mihai Bordeianu îl primea de la CFR Cluj, unul dintre salariile cele mai mari din lot

Citește și: 

Conflict cu fotbalistul Rapidului: „Chiar Mutu mi-a scris: «Nu-i răspunde, n-are minte!»”

De ce a lipsit Malcom Edjouma de la reunirea FCSB » Explicația lui MM Stoica

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
msergiua
msergiua  •  20 Iunie 2023, 15:16
Postat de archibald pe 19 Iunie 2023, 22:16

E o stare de normalitate care trebuie menținută! Astept si un transfer în sens invers!

*** ***. In 5 ani maxim va desfiintati si tot inapoi veniti. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

archibald
archibald  •  19 Iunie 2023, 22:16

E o stare de normalitate care trebuie menținută! Astept si un transfer în sens invers!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează