FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Zi uluitoare în Superligă! U Cluj vrea să-l dea afară pe Toni Petrea și să-l instaleze pe proaspătul demis Eugen Neagoe!

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de , - Publicat marti, 25 iulie 2023 15:47 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 17:44

U Cluj și-a construit echipă de playoff, dar clujenii s-au trezit că nu bat pe nimeni și se grăbesc să-și judece antrenorul. Anton Petrea (48 de ani) e în pericol să fie demis și urmașul lui ar putea să fie Eugen Neagoe, demis astăzi de Universitatea Craiova

U Cluj s-a salvat cu ușurință de la retrogradare în primul sezon după revenirea în prima ligă, iar în vara aceasta a mutat astfel încât să-și propună mai mult, nu doar să reziste în Superligă.

David Popovici are răspunsul pentru ce a pățit în marea finală: „S-au simțit oribil!”
CM DE NATAȚIE
David Popovici are răspunsul pentru ce a pățit în marea finală: „S-au simțit oribil!”

Bani mulți, rezultate slabe la U Cluj

Alb-negrii au investit și și-au creat o formulă cu mulți fotbaliști experimentați și scumpi: Dimitrov, Miron, Mitrea, Vătăjelu, Bordeianu, Nistor, Chipciu, Daniel Popa.

Lotul conține multe salarii de peste 10.000 de euro lunar fiecare, ceea ce ar constitui un argument pentru ca ardelenii să spere că ar putea să participe în play-off, turneul pentru calificarea în cupele europene.

Rezultatele nu sunt atât de bune precum spera conducerea să fie, iar vinovatul a fost deja identificat, e Anton Petrea, antrenorul pe care U l-a adus de la Chindia, o formație pe care tehnicianul ex-FCSB a retrogradat-o.

Vinovatul găsit: Anton Petrea. Soluție complet surprinzătoare: Eugen Neagoe

„Șepcile roșii” au remizat cu Petrolul doar fiindcă ploieștenii au ratat enorm, inclusiv un penalty, și apoi au pierdut clar cu Rapid, 0-3. Un randament dezastruos pentru o formație care se vedea în play-off.

Conducătorii nu mai au încredere că Petrea ar putea să gestioneze lotul, povestesc surse din club, și sunt tentați să aleagă un înlocuitor. O soluție pe care Clujul o ia în calcule, în mod surprinzător, este Eugen Neagoe, demis marți de la Universitatea Craiova. Despre posibila venire a lui Neagoe a scris și Prosport.

Eugen Neagoe i-a scandalizat când a plecat

E surprinzător că Eugen Neagoe mai este în cărți deoarece el a plecat de la Cluj la Craiova cu un scandal la începutul acestui an.

Antrenorul a profitat de un paragraf din regulament care stabilește că un tehnician poate rezilia unilateral contractul cu obligația să restituie o jumătate din banii pe care i-a primit deja, în cazul în care documentul nu conține vreo altă clauză pentru reziliere.

Neagoe, pe care U îl adusese când se afla într-o situație dificilă, a rupt contractul și a mers la Craiova. Comportamentul lui a provocat chiar și o reacție din partea primarului Emil Boc, care a condamnat strategia pe care a folosit-o Eugen și a considerat-o o jignire față de orașul Cluj, nu numai față de club.

Mai multe știri din Liga 1: 

Plan-șoc în SuperLigă: vrea să dea afară antrenorul după numai două etape!

Eugen Neagoe, după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Când patronul îți spune asta, ce poți să mai faci sau să mai spui?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
Clujean
Clujean  •  27 Iulie 2023, 00:01

Boc poate îl aduce pe Sumudica ! A maj fost la Cluj cu Prodanca. Poate vine și singur !

traian_v
traian_v  •  26 Iulie 2023, 16:12
Postat de RaduConsulu1977 pe 25 Iulie 2023, 16:38

Faceti tot posibilul si aduceti l inapoi pe Nelutu Sabau!!!! haide U!

In nici un caz pe tradatorul asta.

ray51
ray51  •  26 Iulie 2023, 09:35

Va spun eu ca singurul care ar face treaba buna la U este Sabau sau Iordanescu junior.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează