FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

Craiova și CFR Cluj, criticate pentru jocul prestat: „Doar 20 de minute de fotbal!” » Oltenii au fost arătați cu degetul

Craiova și CFR Cluj au dezamăgit în derby-ul ultimei etape din sezonul regulat // FOTO: Facebook @UCVOficial +19   FOTO
Craiova și CFR Cluj au dezamăgit în derby-ul ultimei etape din sezonul regulat // FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 07:26 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 09:27

CS Universitatea Craiova și CFR Cluj au terminat la egalitate, 0-0, în derby-ul ultimei etape din sezonul regulat, fiind criticate pentru jocul prestat.

După meci, Vasile Miriuță și George Florescu au comentat partida. Cei doi au căzut de acord că trupa lui Edi Iordănescu a fost avantajată de acest egal și s-au declarat nemulțumiți de cum au evoluat oltenii.

Vasile Miriuță: „Craiova e o deziluzie”

„După primele 15-20 de minute, ne aşteptam la avalanşă de goluri. Au fost ocazii multe, trei bare, un gol anulat pentru ofsaid.  Craiova a început mai bine meciul, a presat, iar CFR a ştiut de la început ce vrea astăzi, să nu piardă! Burcă a fost nemulţumit, a dat de înţeles că echipa nu şi-a dorit mai mult. CFR a fost mulţumită cu acest rezultat de egalitate. S-a văzut de la început acest lucru.

În schimb, Craiova e o deziluzie, mai ales după partida cu FCSB, când a atacat, a avut iniţiativă. Baiaram a fost slab, Tudorie a fost slab, Nistor a fost singurul care a încercat astăzi.  Cred că dacă CFR îşi dorea mai mult astăzi putea să câștige la Craiova, mai ales după jocul din repriza a doua“, a spus Vasile Miriuţă la Look Sport+.

Program play-off Liga 1 » Șanse mari să vedem un meci cu titlul pe masă în ultima etapă
Play-off
Program play-off Liga 1 » Șanse mari să vedem un meci cu titlul pe masă în ultima etapă

George Florescu: „Doar 20 de minute de fotbal”

Fostul internațional a analizat și el meciul, spunând că a fost dezamăgit de prestația celor două echipe.

„După cum anticipam, lui CFR i-a convenit această remiză. În schimb, am fost neplăcut surprins de atitudinea celor de la Craiova, cel puţin în repriza a doua. În afară de şutul lui Vătăjelu şi acțiunea lui Bancu din ultimul minut, n-a avut absolut nimic! A fost o posesie sterilă, cu multe pase înapoi şi în lateral. 

O partidă surprinzător de plictisitoare în a doua parte. Am văzut doar 20 de minute de fotbal astăzi. N-am observat plecările atacanţilor pe spaţii, să ofere soluţii de pasare”, a spus și Florescu.

VIDEO Marin Barbu, despre echipa națională: „Jucătorului român îi lipsește capacitatea de efort”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj – Craiova:  

Balaj consideră că Hațegan s-a păcălit în Craiova - CFR Cluj: „Trebuia să dea penalty”

Edi Iordănescu, răbufnire la adresa lui Gigi Becali: „Să ne oprim cu astea, mă deranjează!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dansy
dansy  •  13 Aprilie 2021, 11:17

Au ajuns toti prostii sa comenteze pe aici.Adica un antrenor ratat si un jucator mediocru care ne-a mancat icrele de cate ori a jucat la nationala habar nu au ce vorbesc.Meciul a avut patru bare si cel putin 4-5 ocazii de gol.S-a jucat intens si frumos-un adevarat derby!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  12 Aprilie 2021, 19:16

au comentyat doua slugi ale cfr-ului, ce ati fi vrut? sa spuna ca U Craiova ar fi meritat victoria si ca cfr nu joaca niciodata fotbal asteptand sa greseasca pt ei vreun arbitru, eventual adversarii?

firaldo
firaldo  •  12 Aprilie 2021, 10:19
Postat de gago747 pe 12 Aprilie 2021, 10:16

Doar 20 de minute de fotbal? păi meciul ăsta a avut mai multe ocazii și faze de poartă decît 3-4 meciuri normale de la noi. dar deh, o fi știind Geoflores ceva ....

Meci cu 4 bare și multe alte ocazii e considerat plictisitor de domnul Florescu:)))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează