FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acuzații majore la GSP Live! Un fost jucător de la Dinamo: „Cortacero e «săgeată», să vă spun cine a fost escrocul”

Laurențiu Lică
Laurențiu Lică

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 20:10 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 22:05

Laurențiu Lică, 45 de ani, fost fotbalist la Dinamo în anii '90, a fost invitat în studioul GSP Live, acolo unde a făcut acuzații grave la adresa lui Juan Melero Marin, care ar fi „luat niște comisioane și a plecat. Nu am dovezi, dar asta deduc eu”. 

  • Laurențiu Lică a jucat la Dinamo pentru două sezoane, în 1995-1997, pe post de atacant. S-a retras din fotbal în 2001

„Sunt pătimaș, când vine vorba despre Dinamo. Eu am avut impresia când l-am văzut prima dată pe Pablo Cortacero că e îmbrăcat de la Cocor. E un om ieftin. El e băgat «săgeată» acolo. Melero, din ce am atins antenele, am înțeles că e un escroc. Cum deduc eu? Juan Marin îl convinge pe Contra printr-o proiect, iar Cosmin vine, după ce analizează. Bani, cutare, una alta, Contra a fost acaparat. Juan Marin a găsit un investitor prin Spania, nu un fond de investiții, fiindcă ăia analizează mai fin. 

I-a zis acelui investitor: «luăm Dinamo, am câteva milioane puse deoparte, în bitcoin, în ce o fi, iar tu bagă și tu câteva milioane. Vino repede cu două milioane, îi dăm lui Negoiță banii. Ca să îți dovedesc, iau echipa, ne înțelegem». Ăla a fost păcălit și a băgat banii, către Negoiță, iar Melero a luat aceste comisioane și s-a făcut nevăzut. Nu am dovezi, spundoar din ce deduc”, a spus Laurențiu Lică la GSP Live. 

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cosmin Contra, devastator înaintea meciului cu Voluntari » „Mușcă” din conducere: „Nu mai accept minciunile din club, vreau să plec!”

EXCLUSIV Situație disperată la Dinamo! Jucătorii s-au săturat și au apelat la suporteri » „Prime” de județeană pentru o victorie cu Voluntari

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
bazinga
bazinga  •  22 Noiembrie 2020, 12:47
Postat de sala_dalles pe 21 Noiembrie 2020, 20:26

Ba capitalismul inseamns 1 + 1 = 1 miliard. Restul. Liru , liru crocodilul. Borcea a luat plasa si a spus . Stop. Cheltuia mai mult decit baga in buzunar. Asa o da de intimple si cu Gigi mai devreme sau mai tirziu

Oi fi tu oracolul de la Crevedia ?

sala_dalles
sala_dalles  •  21 Noiembrie 2020, 20:26
Postat de Cris Juganaru pe 20 Noiembrie 2020, 23:21

Asta nu are logica, asa ca nu poate deduce nimic. Apoi, prejudecatile astea legate de toale arata cat de superficial esti ca individ. Dupa logica astuia, pe care evident ca nu o are, Tiriac ar fi imbracat de la IDM, iar Steve Jobs de la second hande.

Ba capitalismul inseamns 1 + 1 = 1 miliard. Restul. Liru , liru crocodilul. Borcea a luat plasa si a spus . Stop. Cheltuia mai mult decit baga in buzunar. Asa o da de intimple si cu Gigi mai devreme sau mai tirziu

vendredi13
vendredi13  •  21 Noiembrie 2020, 10:17

De unde comisioane? A văzut că nu sunt bani și a spălat putina. E simplu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează