FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

Unic » Viitorul lui Hagi a NIMICIT o regulă verificată în cele mai puternice campionate din Europa!

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 00:01

În ligile de top din Europa, cine bagă mâna în buzunar are rezultate. Campionatul românesc e o excepție ciudată: cel mai bogat club, FCSB, e pe cale să rateze al doilea titlu la rând, iar favorita e cea mai săracă din play-off, Viitorul.

Cine investește cei mai mulți bani în transferuri devine favorit să câștige campionatul. Regula e verificată în cele mai puternice campionate din Europa, dar dezmințită evident în România, unde "gigantul" FCSB are statut de outsider cu două etape înaintea finalului. Și ar fi al doilea an la rând în care echipa lui Becali ratează titlul!

FCSB a cheltuit 8,6 milioane de euro ca să atragă jucătorii aflați acum sub comanda lui Reghecampf, în vreme ce Hagi a plătit pentru un singur jucător, în toată istoria clubului său: 30.000 de euro dați pe Neluț Roșu, de la Chiajna. Echipa de 287 de ori mai ieftină e însă pe primul loc, cu două etape înainte de sfârșitul sezonului!

O analiză amănunțită a celor mai importante echipe europene și care sunt celelalte formații-surpriză din Europa (formații mici și fără bani mulți) afli din ediția tipărită. Poți răsfoi Gazeta și pe platforma digitală, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

 Au dispărut 19 fotbaliști! 5 sunt incerți

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (46)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  06 Mai 2017, 08:28

Lucrurile sunt foarte simple. Banii nu te fac destept. In mod normal faptul ca ai facut bani poate fi o dovada a inteligentei, dar aici nu e cazul (nu, inteligenta nu e similara cu smecheria, numai in anumite cercuri se face confuzia asta - sunt lucruri perfect diferite; smecheria poate fi confundata cu inteligenta doar in societati imature ca a noastra, in cele civilizate smecherii primesc locul care li se cuvine). Anyway... facand bani foarte usor si pentru ca, suflet simplu fiind, e deschis la toate linguselile, Becali se crede genial. Toti din jur nu inceteaza sa i-o spuna pentru ca astfel il pot manipula si obtine o prajitura cat mai mare din tortul pe care el e dispus sa-l imparta. SI atunci apar deciziile ilogice pe care le face. Degeaba are bani daca nu stie sa-i cheltuiasca cu folos. Un sofer bun va tine o Dacie in uz ani buni pe cand unul ... mai putin bun (nu vreau sa intru sub incidenta cenzurii gsp, de aceea folosesc eufemisme, dar se intelege ce epitet doream sa folosesc) iti poate pune pe butuci un Mercedes dintre cele mai sofisticate in cateva luni. Nu e chiar o surpriza ce se intampla.

106452019897999
Eduard Girnita  •  06 Mai 2017, 09:07

A avut dreptate Gica cand a spus ca Becali nu doarme noaptea ca a cheltuit 8 mil. euro pe jucatori.Pai cum dracu sa dormi linistit cu Mimi, Mache, Lutu,Arga., etc cei mai "priceputi" oameni de fotbal din lume? Basca te mai crezi si tu ca patron atotstiutor si este tacamul complet

valyomanyd
valyomanyd  •  06 Mai 2017, 03:18
Postat de jalabert pe 06 Mai 2017, 02:04

masura adoptata de gsp nu e eficienta din simplu motiv ca dinamovistii au mai multe conturi pe care le pot schimba dupa bunul plac.

`Trebuie sa fii orb, daca nu cumva prost :))))sa spui de dinamovistii ca au multiconturi :))) in timp se tu schimbi conturile cum schimb eu sosetele :)))

Vezi toate comentariile (46)
Comentează