FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0

Neagoe prinde elan după 2-0 cu CFR Cluj: „Dacă vom juca la fel, nu vom avea probleme” + Ce spune despre situația portarilor

Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova +26   FOTO
Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2023 23:16 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 23:18

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul Universității Craiova, a comentat victoria cu CFR Cluj, scor 2-0. 

„I-am felicitat pe băieți, au meritat asta pentru că am făcut un joc bun. Am fost foarte mulțumit că am început jocul cu o atitudine și agresivitate pe care nu le-am avut la Botoșani și Constanța. Asta a fost cea mai mare problemă a noastră”, a spus Neagoe în începutul intervenției, o trimitere la două dintre ultimele 3 rezultate, 1-2 cu Farul, respectiv 0-1 cu FC Botoșani. 

Dan Petrescu, deziluzionat după înfrângerea cu CSU Craiova: „E clar, nu mai e ce-a fost! E ceva ce mă îngrijorează cel mai mult”
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0
Dan Petrescu, deziluzionat după înfrângerea cu CSU Craiova: „E clar, nu mai e ce-a fost! E ceva ce mă îngrijorează cel mai mult”

Concluziile lui Eugen Neagoe după Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0

„Astăzi cred că am meritat pe deplin victoria și că mai puteam marca. Băieții merită felicitări, dar nu am realizat nimic. Este o victorie importantă, sunt 3 puncte foarte mari, dar trebuie să rămânem la fel de serioși, concentrați, cu aceeași atitudine. 

Dacă vom juca și meciurile următoare la fel, nu vom avea probleme. Atât timp cât nu am primit gol, chiar dacă au fost câteva mici greșeli pe care nu aș fi vrut să le văd, sunt mulțumit”, a adăugat antrenorul alb-albaștrilor la DigiSport.

Alte idei ale lui Eugen Neagoe după Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0:

Nu am considerat în niciun moment că Popescu ar fi al treilea portar. Nu știu care dintre portari va fi titular. În această seară a intrat Popescu și a făcut-o la fel de bine. Sper să rămână la fel de concentrat, să aibă evoluții foarte bune.

Ivan merită felicitări, a înscris două goluri și cred că putea să o mai facă. A mai avut o fază asemănătoare ca cea de la golul 2.

Am jucat cu 4 jucători sub 21 de ani în primul 11, iar pe parcurs a intrat și Sala. A trebuit să fac schimbarea, Cîmpanu avea probleme. Am introdus copiii fără nicio problemă și o vom face în continuare. Asta pentru că merită, sunt jucători foarte talentați.

VIDEO: ce spune George Cîmpanu după victoria celor de la CSU Craiova cu CFR Cluj

Mai multe știri de actualitate: 

Seară neagră pentru Dan Petrescu: nu se mai întâmplase de 16 ani în România!

Andrei Ivan, descătușat! Secretul golului care a deblocat derby-ul și o dedicație specială: „Pentru ei am jucat”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
doritor
doritor  •  12 Februarie 2023, 09:29

Vad ca la Universitatea s-a dat desteptarea la jucatori. Mare grija acum sa n-adoarma din nou. Felicitari merita din plin.

danny_l
danny_l  •  12 Februarie 2023, 02:53

B ravo Neagoe, Craiovele au batut 2 pretendente la titlu,2 echipe care cred ca se poate,si pot castiga,bravo lor,ganditi-va la doua Craiove in Play-off,ar pute una sa fie ajutata macar CSU,chiar daca exista rivalitate,conteaza sa ai sprijin,vedeti,in bucuresti,FCSB,Voluntari,Rapid,trebuie sa lupti sa castigi astfel de meciuri,cateodata cu arbitrii care-ti baga bete-n roate.

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  11 Februarie 2023, 23:55

Felicitari Neagoe! Vezi fotbal!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează