FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-0

FOTO Faza din Universitatea Craiova - FCSB care l-a deranjat pe Basarab Panduru: „Poate se pierde meciul și din cauza ta”

Basarab Panduru +7   FOTO
Basarab Panduru

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 09:28 / Actualizat marti, 07 mai 2024 12:56

Basarab Panduru l-a criticat pe mijlocașul Octavian Popescu (21 de ani) după o fază petrecută în Universitatea Craiova - FCSB 2-0.

În minutul 55, la 1-0 pentru olteni, FCSB a ratat șansa de a egala. Tavi Popescu a primit o pasă în adâncime, s-a demarcat excelent și a scăpat spre poarta oltenilor. Ulterior, cu portarul și doi adversari în față, a preferat să lobeze mingea spre poartă, în loc să-i paseze lui Miculescu, care era singur. Balonul s-a dus pe lângă, iar FCSB a ratat șansa egalării.

După meci, Basarab Panduru l-a criticat pe Octavian Popescu.

Noul „pariu” al lui Gigi Becali: „E de genul lui Mitriță. O să fie fotbalist mare!”
FCSB
Noul „pariu” al lui Gigi Becali: „E de genul lui Mitriță. O să fie fotbalist mare!”

Basarab Panduru se ia de Octavian Popescu

„La fotbal e despre a juca așa cum trebuie. Poate în viitor, David Miculescu va fi în situația asta și Octavian Popescu va aștepta mingea. Dar David nu-i va pasa. Și se pierd două goluri.

Poate FCSB pierde și din cauza ta, că nu s-a egalat aici. Poate câștiga FCSB, nu știe nimeni. Trebuie să joci faza așa cum trebuie. Dacă încurajăm astfel de faze, nu o să facem nimic niciodată”, a spus Basarab Panduru în emisiunea „Minutul 91” de la OrangeSport.

+3 FOTO

Toți au fost adormiți. George Popescu le-a pierdut pe toate, o să fie rezervă cu CFR Cluj.

- Gigi Becali

Octavian Popescu, după Craiova - FCSB 2-0: „În ultimul an am jucat cu problema asta”

După meci, Octavian Popescu a precizat că a avut o mică accidentare în ultimul an la gleznă și va trebui să se opereze, astfel va lipsi aproape două luni de pe teren.

„A fost un meci bun, din păcate l-am pierdut. Aveam un plan să nu pierdem niciun meci în play-off, din păcate a venit și înfrângerea. La finalizare am avut o fază pe care am tratat-o superficial. Cred că tot meciul am fost în jumătatea lor, am făcut presing, dar au fost mai buni la finalizare. Eu în ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă, trebuie să fac o operație. Va dura recuperarea o lună jumătate, maximum două. Nu sunt în pericol să ratez preliminariile din cupele europen”, a spus Tavi Popescu.

Mihai Stoica: „Octavian Popescu e înlocuitorul lui Florinel Coman”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al liderului FCSB, spune că Octavian Popescu este înlocuitorul natural al lui Florinel Coman, după ce acesta va pleca în Qatar.

„Am adus deja un înlocuitor. Îl avem în curte. Octavian Popescu a dat cel mai bun randament pe poziția de atacant lateral stânga. Juca acolo încă de acum 3 ani. În dreapta îl avem pe Băluță. Octavian Popescu e înlocuitorul lui Coman! Va străluci în absența lui. La momentul ăsta putem să avem problema rezolvată cu jucători eligibili U21. Avem Tavi Popescu, Alexandru Musi și Eduard Radaslavescu. Și am încheiat citatul!

La 19 ani, a marcat 10 goluri! Din poziția aia, când Florinel era accidentat! Octavian are altceva. Florinel e un sprinter, dar la fotbal nu ai nevoie doar de spinteri. Octavian e un sprinter, semifondist. Are kilograme puține, aleargă foarte mult. Știu foarte bine cine este și avem mare încredere în el”, a spus Mihai Stoica recent.

VIDEO. Elias Charalambous: „Suntem triști că am pierdut, chiar dacă suntem deja campioni”

Citește și:

Constantin Gâlcă, despre victoria cu FCSB și plecarea titularului la finalul sezonului: „Deocamdată este aici”
CSU Craiova - FCSB
Constantin Gâlcă, despre victoria cu FCSB și plecarea titularului la finalul sezonului: „Deocamdată este aici”
Informații de ultim moment despre Florinel Coman
CSU Craiova - FCSB 2-0
Informații de ultim moment despre Florinel Coman

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
laur_gr
laur_gr  •  07 Mai 2024, 16:27

100% de acord. Mihai Stoica ar trebui sa intervina, sa discute cu jucatorii, sa stabileasca chiar amenzi. Daca cineva e singur cu poarta goala si poti sa-i pasezi, trebuie sa-i pasezi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează