FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

E OUT! Vedeta pusă pe liber din Liga 1, după ce GSP a dezvăluit: „I-a supărat pe toți, nici nu transpiră la antrenamente”

Jasmin Kurtic pleacă de la Craiova. Foto: Imago Images
Jasmin Kurtic pleacă de la Craiova. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 10:50 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 15:18

Universitatea Craiova va pleca azi în cantonamentul din Antalya, dar din lotul lui Ivaylo Petev nu va face parte Jasmin Kurtic (34 de ani), mijlocașul sloven cu 289 de meciuri în Serie A, venit ca un superstar vara trecută. Acesta își va rezilia încă de acum contractul.

UPDATE 15:15 » Alți 4 jucători pleacă de la CSU Craiova

Pe lângă Jasmin Kurtic, alți patru jucători vor pleca în această iarnă de la Universitatea Craiova: Florin Borța, Ante Roguljic, David Sala și Jean Baptiste Mendy. Detalii AICI

Jasmin Kurtic pleacă de la Universitatea Craiova

Adus în vara trecută la Craiova, după ce i s-a terminat contractul cu Parma, Kurtic a fost în centrul mai multor momente tensionate la olteni. Și nu va mai rămâne la formația alb-albastră, având în aceste zile discuții pentru încetarea contractului. 

În septembrie, Gazeta Sporturilor dezvăluia că staff-ul e nemulțumit de el. „Nu se omoară, nici nu transpiră”, explicau surse din club pentru GSP. 

Și chiar și fostul președinte, Sorin Cârțu l-a criticat dur: „Băiatul ăsta, de trei etape, am impresia că ne ia la mișto. Fără niciun fel de exagerare! Kurtic este o dezamăgire totală. M-am uitat și l-am urmărit în joc, am zis că poate m-am înșelat în primele două etape. El este doar cu mâinile pe sus, zici că e Sile Dinicu, Celibidache, să dirijeze. 

Eu am impresia că se consideră foarte prețios și ne tratează superficial. Și partidele, și cu cine joacă, și campionatul: «Ce campionat e ăsta?! Joc din vârfuri». Kurtic are un CV extraordinar, dar pe noi ne interesează prezentul, degeaba a jucat pe unde a jucat și a avut succes dacă acum nu mai poate!”.

Rapid negociază un nou transfer surprinzător din Superligă. Reușește Șucu să îl aducă de acum?
RAPID
Rapid negociază un nou transfer surprinzător din Superligă. Reușește Șucu să îl aducă de acum?

Kurtic a bifat 17 meciuri în Superligă, dar a avut evoluții modeste. Slovenul cu 289 de meciuri în Serie A nu va merge în cantonamentul din Turcia și e liber să-și caute altă echipă, a scris Fanatik. Negocierile pentru rezilierea acordului sunt aproape finalizate, sunt informațiile de ultimă oră. 

Jasmin, internațional sloven cu 83 de meciuri pentru prima reprezentativă, a venit la Universitatea liber de contract, după ce i-a expirat înțelegerea cu Parma. El a fost împrumutat la PAOK Salonic în ultimii doi ani.

E OUT! Vedeta pusă pe liber din Liga 1, după ce GSP a dezvăluit: „I-a supărat pe toți, nici nu transpiră la antrenamente”
Jasmin Kurtic // FOTO: Imago

Prima echipă din Italia pentru care a evoluat Kurtic a fost Palermo, care l-a cumpărat din țara natală cu 800.000 de euro în 2011. A trecut ulterior și pe la Varese, Sassuolo, Torino, Fiorentina, Atalanta, Spal și Parma. În 2018 a fost subiectul unui transfer important. Spal a plătit atunci 5,3 milioane de euro pentru a-l cumpăra de la Atalanta.

650.000 de euroe cota lui Jasmin Kurtic, potrivit transfermarkt

Când am auzit că vor să-l ia pe Kurtic, am zis că o să fie cea mai mare țeapă. El avusese ultimul meci în octombrie anul trecut. Când tu vrei să câștigi campionatul și aduci un jucător de genul ăsta... Trebuie să te uiți: nu a jucat din octombrie, are vârsta pe care o are și trebuie să mai ții cont că e un jucător care are o uzură foarte mare. Eu dacă eram manager sau președinte la Universitatea Craiova nu-l luam niciodată. 

- Mihăiță Pleșan, la GSP Live, în septembrie

VIDEO Mesajul lui Marius Șumudică pentru fotbalul românesc

Citește și: 

Farul vrea să dea lovitura! Pe cine a pus ochii Gică Hagi

Rotaru promite două transferuri și dezvăluie o ofertă importantă pentru Mitriță: „Alexandre, ne facem de râs!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (25)
terra.nova
terra.nova  •  08 Ianuarie 2024, 00:15
Postat de nea_marin pe 04 Ianuarie 2024, 19:35

Tumba tipilik, tumbă!

Tot las si in 24 ahh? :))

nea_marin
nea_marin  •  04 Ianuarie 2024, 19:35
Postat de terra.nova pe 03 Ianuarie 2024, 23:17

Postacul penibil mereu la datorie :)))

Tumba tipilik, tumbă!

terra.nova
terra.nova  •  03 Ianuarie 2024, 23:17
Postat de nea_marin pe 03 Ianuarie 2024, 14:33

Circ zilnic la echipa Partidului Iubit din Mohosoaia :)))

Postacul penibil mereu la datorie :)))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează