FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

ȘOC la Universitatea Craiova: Laurențiu Reghecampf pleacă!

Laurențiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova
Laurențiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 16:04 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 18:30

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) pleacă de la Universitatea Craiova! Va merge în Arabia Saudită.

Numit la Craiova pe 26 iulie, Reghe urmează să plece după doar 7 meciuri, conform Fanatik. El va pune capăt celui de-al doilea mandat pe banca oltenilor și va merge să antreneze din nou în Arabia Saudită, unde a mai antrenat două echipe: Al Hilal și Al Ahli.

Laurențiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova

Sursele Gazetei Sporturilor dezvăluie că de tehnician sunt interesate două formații din Arabia Saudită. Ambele sunt gata să achite clauza de reziliere de 300.000 de euro, urmând a se stabili în scurt timp unde va merge.

Am fost luați prin surprindere de această decizie! Așteptăm să fie achitată clauza și Reghecampf va putea pleca. Nu putem ține un om legat cu lanțul dacă-și dorește să plece, și mai ales, dacă cineva achită clauza”, au declarat pentru GSP.ro surse din cadrul clubului.

Reghe își termină astfel al doilea mandat la Universitatea Craiova, după cel din iulie 2021 - iulie 2022. În acest sezon, el i-a pregătit pe olteni în 7 meciuri: 

  • 1-1 cu CFR Cluj
  • 1-0 cu Hermansntadt
  • 4-1 cu Poli Iași
  • 3-0 cu UTA
  • 0-2 cu Farul
  • 0- 3 cu FCSB
  • 2-1 cu Sepsi

Reghecampf și-a început cariera de antrenor la FC Snagov, în 2009. A mai antrenat la Gloria Bistrița, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli, Universitatea Craiova și Neftchi Baku.

Încă un mandat pentru Reghecampf în Arabia Saudită 

Pentru Reghe va fi a treia experiență în Arabia Saudită. El și-a început aventura acolo în 2014, când o lăsa pe FCSB și semna cu Al Hilal. A stat acolo din mai 2014 până în februarie 2015

A doua experiență a fost la Al Ahli, între aprilie și iunie 2021. El a mai antrenat în Golf la Al Wahda și Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite.

Citește și: 

Gică Hagi mai dă o lovitură! Negocieri cu o formație din SUA pentru a-și vinde perla pe o sumă importantă

EXCLUSIV Avocata lui Diego Fabbrini susține că a suspendat planul lui Dinamo: „Fotbaliștii trebuie să-și primească banii”. Răspuns ironic al RTZ

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (98)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  19 Septembrie 2023, 15:05
Postat de eterrna.terrra.nova pe 18 Septembrie 2023, 17:29

Spre deosebire de clona satelit noi batut 10sbu prostule :)) e hilar ca vorbesti de antrenor cand clona are antrenor un preparator fizic.si asteapta a zecea descalecare a lui Napoli. Esti atat de prostalau ca nu iti seama cat de hilar de ironice sunt inepțiile pe care le debitezi :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  19 Septembrie 2023, 14:53
Postat de Nea.Marin pe 19 Septembrie 2023, 08:17

Nu te-ai prins ca e un mic narcis?! Omul cauta atentie nu are nici o treaba cu fenomenul fotbalistic și doar intra în contre cu cine crede el ca e mai “sarac” …. Cu duhul….:)))) pariez ca e un cariat de 20 de ani cu profil fake pe care nimeni nu l-a văzut în realitate….

Si am uitat ! sper ca ne vedem in Noiembrie da gigele? Sa nu te ascunzi si atunci!

Nea.Marin
Nea.Marin  •  19 Septembrie 2023, 08:17
Postat de george.br pe 18 Septembrie 2023, 22:00

"...hilar de ironice..."??? Si cand spun ca esti prost, te superi!

Nu te-ai prins ca e un mic narcis?! Omul cauta atentie nu are nici o treaba cu fenomenul fotbalistic și doar intra în contre cu cine crede el ca e mai “sarac” …. Cu duhul….:)))) pariez ca e un cariat de 20 de ani cu profil fake pe care nimeni nu l-a văzut în realitate….

Vezi toate comentariile (98)
Comentează