FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Încă un sezon! Mihai Rotaru i-a prelungit contractul unui lider al Universității Craiova

Nistor continuă în Bănie / Sursă foto: Facebook @ Universitatea Craiova
Nistor continuă în Bănie / Sursă foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat marti, 15 februarie 2022 14:20

Finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru, i-a prelungit contractul lui Dan Nistor pentru un sezon, până-n 2023. Mijlocașul venit de la Dinamo intrase în ultimele 6 luni de contract.

Dan Nistor continuă la Universitatea Craiova. Mijlocașul în vârstă de 33 de ani s-a înțeles cu finanțatorul Mihai Rotaru pentru prelungirea contractului scadent în vară cu un sezon, până-n 2023.

„Ceapă”, cum îi zic suporterii olteni, n-a avut un final de 2021 reușit, evoluțiile lui au lăsat adesea de dorit și se părea că în vară va părăsi clubul. Foarte interesată de serviciile sale s-a arătat în ianuarie Sepsi, iar un transfer la Sfântu Gheorghe l-ar fi ajutat să vină mai aproape de casă, el fiind din Rucăr.

Gest controversat în CSU Craiova - FCU Craiova » Ce le-a arătat arbitrilor un jucător al echipei lui Napoli: „Câți bani?”
CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA
Gest controversat în CSU Craiova - FCU Craiova » Ce le-a arătat arbitrilor un jucător al echipei lui Napoli: „Câți bani?”

Încă un sezon! Dan Nistor continuă la Universitatea Craiova

În cele din urmă, însă, a ales să meargă mai departe cu CSU și a acceptat oferta lui Rotaru. Un cuvânt greu de spus, se pare, l-a avut antrenorul Laurențiu Reghecampf. Din informațiile Gazetei, Nistor este mâna sa dreaptă în vestiar, omul care-l ajută cel mai bine în relația cu ceilalți jucători din lot, astfel că tehnicianul a insistat să lucreze cu el și-n sezonul viitor.

Încă un sezon! Mihai Rotaru i-a prelungit contractul unui lider al Universității Craiova
Dan Nistor rămâne în Bănie

Mijlocașul a fost adus la Craiova în ianuarie 2020, de la Dinamo, în schimbul sumei de 260.000 de euro. Atunci a semnat pe două sezoane și jumătate.

14.000 de eurolunar câștigă Dan Nistor la Universitatea Craiova

VIDEO Dan Nistor, interviu la 2 ani de când a semnat cu oltenii

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Gest controversat în CSU Craiova - FCU Craiova » Ce le-a arătat arbitrilor un jucător al echipei lui Napoli: „Câți bani?”

A venit nota de plată după derby-ul Craiovei » Amenzi mari dictate de Jandarmerie după ce ultrașii celor două echipe au oprit meciul de două ori

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  15 Februarie 2022, 18:23

...Inca un sezon fara campionat...

stefan..
stefan..  •  15 Februarie 2022, 14:16

Cu bune si mai putin bune, Nistor este jucatorul Stiintei care gaseste cel mai bine ultima pasă a fazei de atac. Asa cum a fost cazul si in partida cu caii, la golul al doilea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează