FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA

Avertisment pentru olteni: și anul trecut erau favoriți și au pierdut!

Avertisment pentru olteni: și anul trecut erau favoriți și au pierdut!
Avertisment pentru olteni: și anul trecut erau favoriți și au pierdut!

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 15:23 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 15:55

Chiar dacă e fără victorie de 7 etape, Voluntariul rămâne un adversar dificil pentru Universitatea Craiova. Sezonul trecut, când i-au bătut pe olteni cu 1-0, veneau după 5 înfrângeri consecutive!

FC Voluntari este fără victorie în Superliga de 7 etape și tocmai a reușit să stopeze o serie de 3 eșecuri consecutive, runda trecută, printr-o remiză albă scoasă la Arad. Dar chiar și așa, pentru Universitatea Craiova se anunță o nucă tare, sâmbătă.

Doar o victorie în ultimele 5 întâlniri cu Voluntariul

În ultimele 5 dueluri din campionat, oltenii nu i-au bătut decât o singură dată pe ilfoveni, un 1-0 consemnat în aprilie 2022 pe stadionul "Ion Oblemenco".

În rest, au înregistrat două egaluri, ambele încheiate 1-1, și două eșecuri, 0-1 și 1-3. Ultima victorie a juveților pe arena "Anghel Iordănescu datează din 31 octombrie 2019, un 4-1 înregistrat în "optimile" Cupei României.

Sezonul trecut a fost 1-0 pentru Voluntari, care venea, ca și acum, după o perioadă dezastruoasă. Echipa antrenată la vremea respectivă de Liviu Ciobotariu bifase în etapele precedente nu mai puțin de 5 înfrângeri consecutive!

Dragoș Bon: „Obiectivul e victoria, avem nevoie de liniște”

Încurajat și de schimbarea la față a Universității, după 5-1 cu FC Botoșani, în Bănie, secundul Dragoș Bon a spus că echipa merge la Voluntari ca să câștige: „Suntem determinați să câștigăm cele trei puncte, este unicul nostru obiectiv pentru această partidă.

Sper să avem continuitate în rezultate și să legăm victoria cu cea din etapa precedentă, astfel ca pauza care va urma să ne dea liniștea și posibilitatea de a pregăti cât mai bine următoarele partide”.

„Dacă vom avea rezultate și continuitate vor reveni și fanii alături de echipă”

Bon a vorbit și despre relația glacială cu fanii, care la meciul cu Botoșaniul nu i-au încurajat pe jucători, fluierându-i la fiecare greșeală comisă: „Dacă vom avea continuitate și rezultate pozitive, vor reveni cu siguranță și suporterii alături de echipă, este o normalitate.

Trebuie să rămânem acolo sus, cu șanse reale la podium, pentru că avem obiective mărețe cum s-a spus de la început. Cred că avem o echipă competitivă, care poate să se bată la titlu”.

Mitriță promite „un meci mare”

Alex Mitriță, la rându-i, se așteaptă „la un meci foarte greu, știm că stau foarte bine în teren. Nu trebuie să cădem în cealaltă extremă după ce i-am bătut pe cei de la Botoșani. Avem nevoie de aceste trei puncte și am încredere că vom face un meci mare.

Trebuie să continuăm acest parcurs, avem nevoie de victorii la rând ca să ținem pasul sus în campionat. Este foarte bine că sunt cât mai multe echipe, este o ambiție mult mai mare pentru noi și ne dorim să fie cât mai multe echipe care se bat la campionat”. 

Îi înțelegem pe suporteri, le înțelegem supărările, dar trebuie să fie alături de noi. Ca jucător, când ești în teren și încep să te fluiere, nu este ușor. Trebuie să fie alături de noi cum au fost și până acum. Avem nevoie de ei
Alex Mitriță, extremă Universitatea Craiova

Mai mulți spectatori la „tineretul” Universității Craiova decât media multor cluburi din Superliga!
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mai mulți spectatori la „tineretul” Universității Craiova decât media multor cluburi din Superliga!
Universitatea Craiova U19 - Partizan Belgrad U19 0-1 » Oltenii, învinși în primul tur din preliminariile UEFA Youth League
CSU CRAIOVA U19 - PARTIZAN BELGRAD U19
Universitatea Craiova U19 - Partizan Belgrad U19 0-1 » Oltenii, învinși în primul tur din preliminariile UEFA Youth League

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  07 Octombrie 2023, 05:20

Știința! Victorie!!!

fcsarbitri
fcsarbitri  •  06 Octombrie 2023, 19:35
Postat de kratosdoom pe 06 Octombrie 2023, 18:15

suporterii clonei zeceu nu au ce cauta pe gsp. afara cu voi ***.

randoom, te-ai gândit ce vei face în urma restructurării ringier?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Octombrie 2023, 19:26

A.B. este un oportunist el n ar pleca niciodata de la gsp ...ar accepta orice...i am spus sa numai comenteze negativ despre U Cv ...dar putin ii pasa de realitate ...el incarca articole defaimatoare pe sait parca ar fi copilul lui kratosdoom...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează