FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Următoarea lovitură pregătită de FCSB?! Pe ce jucător de la Viitorul a pus ochii Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 11:06

FCSB pregătește deja transferurile pentru noul sezon, iar Tudor Băluță ar putea fi primul pe listă.

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, l-a lăudat pe mijlocașul de 19 ani de la Viitorul.

"Este un jucător interesant, un tânăr de perspectivă. A avut şi are în continuare evoluţii bune la Viitorul. E de urmărit", a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

Mijlocașul central este o țintă mai veche a lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor l-a lăudat în mai multe rânduri. Băluță, care poate evolua și ca fundaș central, este un jucător crescut de Viitorul. În acest sezon a jucat în 8 meciuri pentru echipa lui Gică Hagi.

900.000 €este cota lui Tudor Băluță, potrivit transfermarkt

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (18)
7martie2018
7martie2018  •  11 Septembrie 2018, 13:22

Steaua Bucuresti e în Liga a 4-a, se zvarcoleste pe acolo. Echipa din L1 se numeste Fotbal Club FCSB și are sediul în Popesti Leordeni.

observator_federal
observator_federal  •  11 Septembrie 2018, 13:10

Hagi afirma că ține cont de preferințele și opțiunile fotbaliștilor pe care îi transferă de la academia lui...cel puțin așa a făcut până acum, când a început să le revizuiască contractele (salarii dar și clauze) unora dintre ei. Ar fi mai de așteptat ca Băluță (care este craiovean) să vrea la Universitatea Craiova. În acest caz, Gigi - dacă tot nu poate să-l ia - ar avea satisfacția că îi ridică prețul...

bridges
bridges  •  11 Septembrie 2018, 13:01

Ce e asa o mare inginerie sa-ti placa Tudor Baluta? E un jucator extraordinar, o stie deja toata Romania, a spus-o Hagi cu subiect si predicat ca e peste Gica Popescu. E foarte tanar, educat, invata f. bine. Joaca doar cu capul sus. Vine Dica si spune ca-i place de parca astfel i-ar face un favor jucatorului. Vine si Becali si spune ca e urmatoarea tinta de parca Hagi ar fi acolo de decor si nu a vazut ce patesc copiii crescuti de el la Viitorul, prin ce umilinte trec, cum sunt terminati moral samd Ai ajuns la Becali, ia-ti adio de la cariera. Chiriches si Stanciu au fost exceptii, s-a prins Vestul ca Becali nu are jucatori de atat de multi bani care sa si merite suma.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează