Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 09:56 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 09:58

Dinamo dă diseară de Mircea Rednic, cel cu suflet de ”câine roșu”, cum însuși antrenorul a mărturisit, antrenorul de la UTA relatând cu ce probleme se confruntă înaintea partidei de la Oradea. Este un meci ce poate fi decisiv pentru omologul ”Puriului”, Ovidiu Burcă!

Mircea Rednic, 61 de ani, este din nou rivalul lui Dinamo, luni seară, de la ora 18:00, un duel între două vecine de clasament, în zona retrogradării. UTA a învins etapa trecută, scor 3-2, în Bănie, pe FCU Craiova, nu concepe să nu învingă diseară "haita" lui Ovidiu Burcă.

Mercato „fără număr” la Dinamo la iarnă: „Dacă ni se spune că avem nevoie de 10 jucători, vom face asta
DINAMO
Mercato „fără număr” la Dinamo la iarnă: „Dacă ni se spune că avem nevoie de 10 jucători, vom face asta"

Așa cum și Dinamo visează să dea lovitura, mai ales că ultima victorie a fost înregistrată la mijlocul lunii august, 3-2 la Voluntari. De atunci "câinii" au adunat 8 etape consecutive fără victorie!

Cele două echipe sunt despărțite de 5 puncte. UTA are șase meciuri la rând fără eșec: cinci remize și victoria din Bănie! În ultimele trei partide, a bifat remize cu Rapid și la Farul, a învins echipa lui Adrian Mititelu în deplasare. 

"De la anul am putea emite și noi pretenții, mai sus. În momentul de față sunt mulțumit de rezultatele ultimelor trei etape", a reacționat Mircea Rednic la conferința de presă.

N-aș vrea să-i răspund lui Rotaru, că și el tot Rednic mi-a zis, nu m-a domnit, dar m-a deranjat să spui de UTA că e echipă de Liga 2. Mai bine spunea că UTA a jucat cu echipa a doua. Eu știu ce e la Craiova, am zis doar că am antrenat în acel oraș, la Știința Craiova. Nu-mi place să te legi de fizicul meu debordant.

- Mircea Rednic, antrenor UTA

Mircea Rednic are trei absenți pentru meciul cu Dinamo: Abeid nu mai are viză!

"Este un meci foarte important, vrem să câștigăm, ca să și putem să urcăm în clasament. Pentru ca apoi este și etapa de acasă cu Oțelul Galați și vrem să legăm rezultatele bune. N-o să fie ușor, mai ales ținând cont de situația lui Dinamo, care suferă. Când nu ai rezultate, atmosfera nu e bună, lumea caută vinovați. Mai puțin mă interesează adversarul, îmi doresc ca UTA să aibă o atitudine bună, să avem un spirit precum Petschovschi și colegii lui!

Avem două-trei probleme de lot, Benga - accidentat, că tot era supărat că l-am schimbat, putea să rateze și sfârșitul de an. Are o contractură, va sta o săptămână, 10 zile. Vucenovic a recidivat, iar pe Aly (n.red Abeid) l-am pierdut două meciuri! I-a expirat viza, n-au reușit să obțină viza de ședere, a plecat în Mauritania să-și rezolve problema cu viza și începe și perioada de la națională, acolo. Oricum, se și accidentase, oricum nu putea juca, Dumnezeu le aranjează pe toate", a reacționat Mircea Rednic înaintea partidei cu Dinamo.

Când pierd, nu caut scuze. Va fi diferit meciul cu Dinamo decât ceea ce a fost în Cupă. Aradul are un lot de 30 și ceva de jucători, am dat minute tuturor. Vreau să trag linie la iarnă, să vedem pe cine ne bazăm în continuare. Nu am rezerve sau titulari!

- Mircea Rednic, antrenor UTA

Ce sentimente are Mircea Rednic înaintea meciului cu Dinamo: „Avem numai de câștigat, cu o victorie urcăm pe 10”

Rednic se așteaptă la un meci extrem de dificil cu Dinamo.

”Am jucat acolo, sunt dinamovist, știu cât de greu e acolo. Jucăm acasă și trebuie să câștigăm. Sunt profesionist, nu are legătură cu ce sunt eu. Sunt antrenor, angajat la UTA, îmi doresc să câștigăm, mai mult decât dacă aș fi jucat cu alte echipe! Eu încă am ce să le reproșez celor din conducerea lui Dinamo la felul cum s-au comportat cu mine, ei n-au ce să-mi reproșeze.

Avem numai de câștigat din meciul cu Dinamo, cu o victorie putem ajunge pe locul 10, apoi vine meciul cu Oțelul, de nivelul nostru, sunt partide foarte importante. Cu echipele cotate bine ne descurcăm, probleme avem cu celelalte. Cred că băieții mei au înțeles că nu e de joacă, toată lumea a făcut sacrificii pentru a ajunge la etapa asta. Mă bucur când suntem dați ca exemplu pozitiv”, a mai declarat antrenorul.

Chiar îmi pare rău pentru fanii dinamoviști, restul nu mă interesează. Filosofia lor, ei au ales antrenorul, transferurile... Când n-ai rezultate, antrenorul plătește! În Liga 2, Dinamo avea jucători de calitate, dar e diferență mare față de prima divizie. Nu trebuie să le dăm mingea! Calitate au, dar echipa suferă, totul e individual acolo.

- Mircea Rednic, antrenor UTA

VIDEO Dan Nistor a vorbit despre situația fostului său club, Dinamo: „Regret ce se întâmplă acolo. Burcă are nevoie de timp și de ajutor”

Citește și alte articole:

Legendarul Iosif Petschovschi, omagiat la Arad » Statuie dezvelită în fața stadionului
UTA ARAD
Legendarul Iosif Petschovschi, omagiat la Arad » Statuie dezvelită în fața stadionului
Rotaru îl face praf pe Rednic: „UTA e echipă de Liga 2, a trecut vremea antrenorilor-agenți”
UTA - CSU CRAIOVA 0-1
Rotaru îl face praf pe Rednic: „UTA e echipă de Liga 2, a trecut vremea antrenorilor-agenți”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”