FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

LPF, luată la țintă de un patron din Liga 1: „Să vadă dacă merită să amâne meciurile și după să se bată cu televiziunile!”

Gino Iorgulescu, președinte LPF
Gino Iorgulescu, președinte LPF

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 17:52 / Actualizat vineri, 19 august 2022 18:29

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a atacat strategia Ligii Profesioniste de Fotbal.

LPF a amânat meciurile celor de la CFR, FCSB și CSU Craiova din etapa #6 din Liga 1, înaintea meciurilor decisive din play-off-ul Conference League disputate de cele 3 echipe. Cu toate acestea, Iftime a dat declarații dure la adresa Ligii, considerând că nu apără interesele echipelor din România.

MM Stoica nu-l iartă pe Darius Olaru! Amendă uriașă și o rafală de reproșuri în direct: „N-are absolut nicio scuză! De ce faci asemenea gesturi?”
FCSB - VIKING 1-2
MM Stoica nu-l iartă pe Darius Olaru! Amendă uriașă și o rafală de reproșuri în direct: „N-are absolut nicio scuză! De ce faci asemenea gesturi?”

Valeriu Iftime, atac dur la adresa LPF

Duminică, FCSB ar fi trebuit să joace cu Botoșani, dar meciul a fost amânat. Iftime spune că nu are nicio problemă cu acest lucru, iar echipele românești din cupele europene ar trebui ajutate.

„Eu nu sunt mort după un meci cu FCSB în Liga 1. Depinde cum le convine lor. Pe de altă parte, ceea ce trebuie să știe lumea, și am văzut că cei de la Cluj au învățat asta, dar domnul Dan Petrescu o ridică la fileu ca să mai scoată niște puncte la nivel de imagine, trebuie să-ți faci echipă de jocuri în Europa și echipă de jucat acasă.

Nu cred că e vorba de oboseala unui meci, e oboseala mentală de după meci. Nu cred că e atât de nepregătită FCSB să vină la Botoșani.

Televiziunile dictează multe lucruri, ele și Liga sunt în parteneriat. Au cumpărat drepturi de la noi în niște condiții. A zis cineva că suntem angajații televiziunilor, Liga nu face nimic să lupte pentru echipele noastre, să vadă dacă merită să amâne meciurile și după să se bată cu televiziunile”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Sport Total FM.

Noi n-avem Ligă și îmi pare rău s-o spun, cu tot respectul pentru cei de acolo. E fotbalul românesc, hai să-l promovăm, să facem tot ce trebuie pentru că e nevoie de sprijin. Dacă televiziunile spun că FCSB trebuie să joace la ora 12 ziua, la 12 ziua joacă. Stau în genunchi toți, așa se vede, poate nu e așa, dar toți cei care discută în fotbal așa spun. Prea ne-au vasalizat televiziunile

- Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

Citește și alte știri din Liga 1:

După Eșanu, un alt ex-dinamovist a fost prezentat astăzi în Liga 1 » Contract pe 2 ani

Posibila problemă a lui Octavian Popescu, aflat într-o prăbușire de formă: „Are o vină”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
marius.bxl
marius.bxl  •  20 August 2022, 00:08
Postat de soad pe 19 August 2022, 20:38

Eu ma intreb cum pot jucat echipele de top atatea meciuri? Ce se intampla daca toate cele 3 echipe se califica pana in primavara? Tot amanam?

Echipele noastre sunt de fotbal amator pe când cele de top sunt profesioniste

soad
soad  •  19 August 2022, 20:38

Eu ma intreb cum pot jucat echipele de top atatea meciuri? Ce se intampla daca toate cele 3 echipe se califica pana in primavara? Tot amanam?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează