FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

Valeriu Iftime acuză: „E dezarmant, e rușinos! Mă ucide acest VAR”

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 20:39 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 20:52

Valeriu Iftime (63 de ani), patronul de la FC Botoșani, a condamnat greșelile de arbitraj din ultima perioadă. Acesta este de părere că echipele mici sunt nedreptățite.

Majoriatea oamenilor de fotbal consideră că greșelile arbitrilor au viciat unele rezultate din etapa 9#. Meciurile Farul - FCSB și CFR - Petrolul au iscat cele mai multe discuții.

Întrebări publice pentru Kyros Vassaras » Cinci dileme la care șeful CCA e obligat să răspundă după scandalul din arbitraj
ARBITRAJ
Întrebări publice pentru Kyros Vassaras » Cinci dileme la care șeful CCA e obligat să răspundă după scandalul din arbitraj

Valeriu Iftime crede că greșelile arbitrilor din meciurile echipelor mici sunt ușor trecute cu vederea.

Valeriu Iftime: „E o lipsă de respect”

„Dacă s-a întâmplat să greșească împotriva lui Hagi, lumea vorbește. După greșelile lui Istvan Kovacs la Cluj, lumea vorbește. Dacă pierdem noi sau Iașiul, spune cineva ceva? E dezarmant, e rușinos. Prea suntem într-o confuzie, amețeală. 

Avem VAR! Mă ucide acest VAR, care la mine acasă, în fața la câteva mii de oameni, care au și ei bucuria lor, îmi anulează 2 goluri. Și după să-mi spună că nu a funcționat VAR-ul. E o lipsă de respect pentru niște oameni care vor să dea bani în fotbal”, a spus Valeriu Iftime, la ProSport Live.

Valeriu Iftime: „Ce să fac eu, un biet moldovean?”

Finanțatorul clubului moldovean cere intervenția lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România.

„Dacă nu-l trezim pe Gino Iorgulescu la viață... să-l trezim din somn! Liga trebuie să intervină. Noi de asta avem Ligă, organizația celor 16 echipe, să ne apere. O greșeală mică sau mare împotriva mea sau împoriva CFR-ului trebuie sancționată, oprită. Dacă avem VAR, să vină de la Ligă și să spună: «Domne e prost VAR-UL la Botoșani» 

La meciul cu Galațiul, am dat un gol, au stat 14 minute la VAR ca să spună că nu pot trage niște linii și au anulat golul. Pe ce lume trăim? Ce să fac eu, un biet moldovean? Sunt atât de mic... La omul sărac și boii se îmbolnăvesc”, a spus Valeriu Iftime, la ProSport Live.

Citește și:

Becali n-a glumit: urmează o schimbare RADICALĂ la FCSB!

U Cluj mai vrea un mijlocaș și un atacant din străinătate: care este situația lui Marco Fossati, fost la Inter și la AC Milan

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Septembrie 2023, 10:40

Ieftine de ce vrei sa fi ucis ?...de ce nu parasesti tu fotbalul ?...du te la biserica si roaga te ...ca esti om batran ...

81mada
81mada  •  22 Septembrie 2023, 06:50

Amarat si asta…

viforul
viforul  •  21 Septembrie 2023, 22:32

Are perfectă dreptate omul. Liga e un fel de întreprindere unde lucrează niște oameni. Unii joaca(prost sau bine), alții observa(prost sau bine) și unii care trebuie să aibă grijă să fie o competiție corectă nu fac nimic și comentează aiuritor, dau explicații halucinante și mai ales dorm. Acum eu nu pot să spun ca o fază e așa sau pe dincolo. Însă modul părtinitor al arbitrajelor ar trebui să dea de gândit. O fi un specialist cel care dă explicații, însă 10000 de ochi n-au cum să greșească toți. Și încă ceva, unii specialiști nu sunt cum crede lumea, nu-i așa?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează