FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

Valeriu Iftime, fermecat de un fotbalist de la FC Botoșani: „Aproape că mă las de fotbal fără el”

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 18:13 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 19:33

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Hervin Ongenda (26 de ani) după victoria în fața celor de la Dinamo, 2-0, partidă în care francezul a reușit să marcheze.

Mai în glumă, mai în serios, Iftime a anunțat retragerea din fotbal dacă Ongenda va alege să părăsească Botoșaniul la sfârșitul sezonului, când îi expiră contractul cu moldovenii.

„Îmi place enorm când e mingea la Ongenda! Enorm de mult! Dacă-mi place ceva în fotbalul ăsta, îmi place Ongenda. În rest, sincer, nu am avut multe plăceri. 

I-am spus lui Marius că, dacă-l dăm pe Ongenda, cred că mă duc și eu. Aproape că mă las de fotbal fără el. E prea artist pentru mine, mi se pare extraordinar de frumos tot ceea ce face el. 

El cred că e pe calea bună, nu știu dacă o să mai iau vreun ban pentru transferul lui”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X.

Ongenda a refuzat FCSB

Ongenda a fost dorit insistent de FCSB perioada de transferuri recent încheiată. Vicecampioana s-a înțeles cu FC Botoșani privind suma de transfer, dar fotbalistul a refuzat șansa de a merge la București. În urma succesului de etapa trecută cu CFR Cluj, francezul a dezvăluit motivul.

„Am vorbit cu Becali, cu antrenorul, asta e ce vreau. E decizia mea să rămân aici. Când am început acest sezon m-am gândit că vreau să îl termin la FC Botoșani”, a spus Ongenda la Look Sport.

Decisiv în victoria cu Dinamo

Ongenda a fost providențial pentru echipa sa în victoria din „Ștefan cel Mare”. Acesta a marcat primul gol pentru Botoșani, ajutându-și formația să urce pe locul secund în clasament, la un punct distanță de CFR Cluj.

Meci dificil, Dinamo ne-a presat, chiar foarte mult. Dacă ne luptăm la titlu? Toată lumea se gândește la asta, dar o luăm meci cu meci și vedem la finalul campionatului. După ce-am marcat al doilea gol, am făcut pasul înapoi prea mult și am suferit pe final 
Hervin Ongenda, mijlocaș FC Botoșani

Citește alte știri din Liga 1:

Rednic e antrenorul ales de Dinamo! Când urmează să fie anunțat oficial

Motivul pentru care Vasile Miriuță nu ia în calcul o revenire la Dinamo: „Am fost scârbit! Nu am vrut să mai fiu antrenor”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează