FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Primul jucător care poate semna cu Dinamo în era spaniolă: „Am primit o propunere” » Când se poate decide totul

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 15:54 / Actualizat marti, 18 august 2020 09:34

Extrema Vali Lazăr (30 de ani) și-a încheiat contractul cu Dinamo, dar ar putea reveni la club și ar putea parafa un nou contract, devenind primul jucător care semnează cu echipa alb-roșie după ce Pablo Cortacero a preluat clubul.

Revenit în iarnă la Dinamo, Lazăr a bifat 14 partide în toate competițiile, iar la finalul sezonului i-a expirat înțelegerea. Mijlocașul de bandă a dezvăluit că a primit o propunere de a continua la Dinamo, iar dacă nu va găsi o ofertă din străinătate, va semna cu formația alb-roșie.

Am primit o propunere din partea domnului Bălănescu, dar până luni nu voi lua nicio decizie. Și eu așteptam să văd ce se întâmplă cu noul investitor. Acum nu știu nimic de când a venit investitorul spaniol.

Dacă până marți sau miercuri voi avea o ofertă bună din punct de vedere financiar din străinătate și voi putea sta cu familia, voi pleca. Dacă nu, sunt dispus să rămân în țară. În Turcia stăteam foarte mult la stadion și familia nu s-a adaptat. Dinamo ar fi prima opțiune pentru că am stat patru ani aici și m-am format ca om și ca jucător.

Nu-i cunosc pe spanioli, dar îmi doresc din tot sufletul să facă o treabă bună. Îmi doresc să pună bazele academiei lăsate în urmă”, a declarat Vali Lazăr, potrivit digisport.ro.

VIDEO. Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Citește mai multe știri despre Dinamo 

Variantă uluitoare avansată în direct: Dinamo nu s-a vândut de fapt?! „Din câte știu, încă nu s-au semnat actele!”

EXCLUSIV Motivul halucinant pentru care Ionel Dănciulescu a fost mazilit de Dinamo: a plătit pentru un „fake news”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (24)
creeperno
creeperno  •  15 August 2020, 22:47

Sa joace la echipa secunda

1r2d2
1r2d2  •  15 August 2020, 18:45
Postat de guess_who pe 15 August 2020, 18:27

La dinamo tot balanescu conduce? Nasol de ei....la fel de nasol e ca de 4 ani va spun ca fc fcsb nu e Steaua si unii nu inteleg nici sa-i pici cu ceara. Nu e problema, avem rabdare si le vom repeta pana pricep :))

tot e bine ca recunosti ca esti un robot si spui acelasi lucru de 4 ani !:)) trist totusi pt un om normal ,ceea ce nu esti ...

1r2d2
1r2d2  •  15 August 2020, 18:43
Postat de guess_who pe 15 August 2020, 18:27

La dinamo tot balanescu conduce? Nasol de ei....la fel de nasol e ca de 4 ani va spun ca fc fcsb nu e Steaua si unii nu inteleg nici sa-i pici cu ceara. Nu e problema, avem rabdare si le vom repeta pana pricep :))

asta e noua "sa-i pici " !:))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează