FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO / EXCLUSIV Rapid și-a făcut calculele înaintea derby-ului cu FCSB și anunță: „La anul se schimbă obiectivul. Avem multe nume pe lista de transferuri”

Victor Angelescu, acționarul celor de la Rapid, a intervenit telefonic la GSP Live și a prefațat derby-ul de mâine seară, cu FCSB, de la 20:00.
Victor Angelescu, acționarul celor de la Rapid, a intervenit telefonic la GSP Live și a prefațat derby-ul de mâine seară, cu FCSB, de la 20:00.

Articol de , - Publicat vineri, 08 martie 2024 14:12 / Actualizat vineri, 08 martie 2024 17:42

Victor Angelescu, acționarul celor de la Rapid, a intervenit telefonic la GSP Live și a prefațat derby-ul de mâine seară, cu FCSB, de la 20:00.

Angelescu s-a declarat încrezător înaintea duelului cu liderul Superligii și se așteaptă la o atmosferă fantastică pe Arena Națională, după epuizarea tuturor biletelor puse la vânzare.

Cristi Săpunaru, înainte de Rapid - FCSB: „Nu se joacă titlul la meciul ăsta. Sub nicio formă!”
RAPID
Cristi Săpunaru, înainte de Rapid - FCSB: „Nu se joacă titlul la meciul ăsta. Sub nicio formă!”

VIDEO. Victor Angelescu, acționar Rapid: „Dacă învingem FCSB, avem șanse reale la titlu”

- Domnule Angelescu, ce șanse estimați că aveți împotriva celor de la FCSB cu o zi înaintea duelului de pe Arena Națională?
- Suntem încrezători, de-abia aștept meciul! Sigur va fi un spectacol foarte frumos. Credem în șansele noastre și sperăm să fim câștigători.

- Ați declarat că sperați ca distanța față de FCSB, la începutul play-off-ului, să nu fie mai mare de 4-5 puncte. Ca acest lucru să se întâmple, trebuie să câștigați sâmbătă.
- Exact! Trebuie să câștigăm. Dacă învingem, avem șanse reale la titlu. Șanse sunt oricum, matematic, vom avea șanse și dacă pierdem, și dacă facem egal. Dar dacă învingem, clasamentul va fi destul de strâns. Rămân 4,5 puncte, practic sunt două meciuri. Până atunci, mai avem acest meci, pe care sper să-l câștigăm.

- Dacă pierdeți, distanța față de primul loc la intrarea în play-off va fi de 8 puncte, după rotunjire.
- Dacă se desprind la 8 puncte, ne va fi foarte greu. Șanse ar mai fi, în sensul că va trebui ca noi să avem un parcurs perfect. Dar e clar că ne va fi mult, mult mai greu.

- Faptul că Gigi Becali nu o include pe Rapid în lupta la titlu vă motivează în plus?
- Nu, în niciun caz. Dânsul poate declara ce dorește. Poate spune și că suntem în lupta pentru titlu. Noi știm ce avem de făcut și ne concentrăm pe ce trebuie să facem noi, nu pe declarațiile lui. E opinia dânsului și toată lumea are dreptul la opinie. Nu ne ambiționează mai mult declarațiile sale. Pe noi ne ambiționează mereu un derby.

- Arbitrajul ar putea fi un factor decisiv sâmbătă?
- Sper să nu! Nu cred. Am înțeles că Ovidiu Hațegan este la centru, unul dintre cei mai buni arbitri ai noștri. Avem încredere în arbitri. Nu cred că va conta și sper să nu conteze. Sper să nu existe faze judecate greșit. Domnul Hațegan și cei care vor fi la VAR să aibă răbdare și să analizeze atent fazele. Să avem un meci care se decide pe teren.

Rapid și-a făcut calculele înaintea derby-ului cu FCSB și anunță: „La anul se schimbă obiectivul. Avem multe nume pe lista de transferuri”
Victor Angelescu, acționarul celor de la Rapid

- Meciul e sold-out.
- Deci ne așteptăm la un spectacol foarte frumos. E meci cu casa închisă, pe Arena Națională. Deci sunt convins că atmosfera va fi senzațională. Despre galerii nu știu ce să vă zic, nu suntem implicați. Bănuiesc că vom avea coregrafie, mereu am avut la astfel de meciuri. Mă aștept să avem. Și noi, și FCSB.

- Lupta cu CFR Cluj și Universitatea Craiova pentru primele locuri cum o vedeți?
- Foarte grea. E foarte greu cu toate echipele. Încercăm să ne batem la titlu, dar obiectivul nostru îl reprezintă locurile 1-3. Clar va fi o luptă pe muchie de cuțit până în ultima etapă. Sper că la fel va fi și pentru titlu. Sunt echipe foarte valoroase. CFR a câștigat atâtea titluri până de curând. Craiova e obișnuită cu play-off-ul și cupele europene. Plus cine va mai fi, Farul și celelalte echipe. Vor fi meciuri foarte grele. Dar cred că avem un lot valoros și vom fi pregătiți pentru play-off.

- Sezonul viitor, obiectivul va fi clar câștigarea titlului?
- Clar! La anul avem obiectiv câștigarea titlului, indiferent de ce se va întâmpla. Și dacă luăm titlul anul acesta, și dacă terminăm pe 3. Așa e normal. De la anul, obiectivul e titlul în fiecare sezon.

- Ați plănuit deja o strategie pentru vară, despre cum vreți să abordați următorul campionat?
- Am pregătit chiar din acest sezon. Ați văzut, avem jucători destul de buni. Avem un lot valoric și numeros. Deocamdată, nu suntem cu gândul la asta. Avem însă mulți fotbaliști pe lista de transferuri și vom vedea la finalul campionatului.

- În afară de transferuri, ce greșeli credeți că n-ar mai trebui să repete Rapidul, poate și în acest campionat, dar și în ediția viitoare, pentru a avea șanse mai mari la titlu?
- Suntem în al 3-lea an de la promovare și nu cred că am făcut greșeli foarte mari până acum. Am avut, din păcate, pe finalul turului, jucători accidentați. Și în acel moment nu am avut un lot atât de numeros. Nici nu puteam, oricum am făcut multe transferuri și în vară. Am avut ghinion, am avut o perioadă lungă cu jucători importanți accidentați. Tocmai de-asta am întărit echipa și în momentul de față avem mulți jucători care pot înlocui oricând titularii. Suntem siguri că și la anul vom avea un lot numeros. Cred că fără punctele pierdute în ultimele 6 etape din turul regulat, am fi fost mult mai aproape de titlu.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole despre derby-ul Rapid - FCSB

Legiunea kosovară a Rapidului s-a distrat cu liderul! FCSB, umilită chiar în propria casă » Clasamentul ACUM
Rapid - FCSB 4-0
Legiunea kosovară a Rapidului s-a distrat cu liderul! FCSB, umilită chiar în propria casă » Clasamentul ACUM
Mihai Stoica, anunț de ultim moment despre Rapid - FCSB » Ce s-a întâmplat cu biletele
RAPID - FCSB
Mihai Stoica, anunț de ultim moment despre Rapid - FCSB » Ce s-a întâmplat cu biletele

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
Normal
Normal  •  08 Martie 2024, 17:56

Practic Rapid este singurul club profesionist din Superliga !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează