FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Dresaj în direct » Gigi Becali l-a învățat pe Bogdan Argeș Vintilă cum să mintă în fața camerelor: „Așa să le spui”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 11:03

Gigi Becali l-a prezentat oficial pe noul antrenor de la FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, și i-a trasat sarcinile, chiar în fața jurnaliștilor, ce are voie să spună și ce să nu spună la interviuri. 

Finanțatorul FCSB se gândește chiar să îi pună în contract antrenoului o clauză privind declarațiile despre componența echipei.

L-am rugat, dacă e întrebat cine face echipa sau schimbările, să spună că e întrebare urâtă, antrenorul face și echipa și schimbările. Eu îl rog pe el să vă dea cu flit. Păi, bă, mi-ați distrus și echipa! Toată ziua «cine face». Gata! Lăsați echipa și antrenorul în pace! El face echipa. Comentați sportiv”, a spus Becali la conferință. 


Ulterior, i-a transmis lui Vintilă să abordeze o declarație mai războinică: „Dacă te întreabă despre schimbări spui: «Că așa am vrut eu!». Cât o să fii cu mine, oricât de bun ai fi tu, vei fi dușmănit. Așa că degeaba cauți relații bune cu ei (n.r. cu presa), ei o să caute nod în papură”. 

Pe parcurs i-a mai venit o idee finanțatorului: „Îi pun în contract să zică așa: «Antrenorul face». Că nu o mai scot la capăt cu voi”. 

În timp ce Becali ținea „lecția deschisă” pentru Bogdan Argeș Vintilă, acesta dădea din cap aprobator. Întrebat despre durata contractului cu FCSB, Vintilă a răspuns: „Cât vrea bunul Dumnezeu. Rezultatele te țin”. Becali nu s-a putut abține și a intervenit din nou: „E confidențial, spune așa, dacă ei te tot încearcă”.

VEZI ȘI:

Gigi Becali și-a prezentat noul antrenor! Bogdan Argeș Vintilă: „Am venit să muncesc pentru un creștin”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (34)
2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  23 August 2019, 12:52

Ar fi scazul ca redacția gsp, să prezinte scuze cititorilor ptr crasa dezinformare a cititorilor cărora le a prezentat pe ionuț badea ca antrenor! De asemenea ce măsuri au fost luate față de autorul articolului ce indus în eroare cititorii! Cred că merităm mai mult decât moderări abuzive pe site!

1461177693935533
Sorin Gane  •  23 August 2019, 14:10

BA ESTI PROST ? ASTA PACATUIESTE CU BIBLIA -N MINA INTRE O RUGACIUNE SI ALTA

flipkens
flipkens  •  23 August 2019, 14:07

CE CLUB PENIBIL!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează