FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO GSP LIVE // De ce Viorel Cataramă nu a mai cumpărat Dinamo: „Voia să mă alătur și eu proiectului” + cine erau cei 8 investitori interesați

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 11:32

Dumitru Dragomir a dezvăluit la GSP Live motivul pentru care Viorel Cataramă nu a mai preluat Dinamo.

Cataramă era cu Badea. Sunt oameni serioși amândoi, extraordinari. Au fost în birou la mine. El (n.r. Cataramă) și acum ar vrea să preia clubul, dacă eu le garantez lor - celor 8 care vor să investească - că mă alătur proiectului.

În mine aveau încredere că o să pot redresa clubul. Și Negoiță putea să fie unul dintre investitori. Cataramă, Badea, Borcea, Nețoiu, «Niro» (n.r. Nicolae Dumitru), un arab - nu am acordul lui să-i dau numele -, Negoiță și Vladimir Cohn erau cei care voiau să investească în «Ștefan cel Mare»”, a declarat Dragomir.

Match Preview Dinamo - Astra

vezi și:

EXCLUSIV Presiunile politice din perioada lui Dumitru Dragomir: „Dacă Steaua nu câștigă cu Dinamo, zbori din partid și din țară!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  01 Februarie 2020, 13:26

Asa este,Dragomir...esti un om integru,corect si cinstit,adica… Orice om de buna credinta si,ar dori sa se asocieze cu tine. Mi,e scarba de fosilele astea,care in orice tara civilizata ar fi infundat puscaria.. din pacate nu e cazul Romaniei...

catalynn
catalynn  •  01 Februarie 2020, 14:52

Cum spusesem din capul locului și unii s-au supărat, Catarama făcuse totul pt a își mai creste capitalul electoral, după primul tur a abandonat. Faptul ca nu era un proiect serios o confirma acum Dragomir, viitorii “acționari” erau de fapt “groparii” lui Dinamo, in marea lor majoritate vinovați ca astăzi Dinamo este in situația pe care o știm. Noi am avut noroc cu un om care nu se lasă cumpărat, și am reușit, greu de tot!, sa ne debarasam de ne-a jjijji. Încă mai încearcă sa capusese Steaua și Brandul, dar zarurile au fost de mult aruncate. Jucam in L4.!? Nu-i nimic, Roma nu s-a construit intr-o zi, doar nu se aștepta careva ca tot ce fusese distrus in 15 ani se va repara intr-o zi, pt un proiect serios trebuie timp. Le doresc și dinamoviștilor sa scape odată de acești “salvatori”, clubul sa revină la CS Dinamo și intr-o buna și sa avem iar derbiuri adevărate, chiar dacă, ca și noi, vor trebui sa reînceapă din L4. Nu-i absolut nicio rusine, suporterii adevărați vor rămâne lângă echipa, restul (au desigur si Dinamo “fcsbistii” lor ca sa spunem așa) nu interesează pe nimeni, nu le va simți nimeni lipsa sau duce dorul!

bazinga
bazinga  •  01 Februarie 2020, 13:40
Postat de Mihnea Ilie pe 01 Februarie 2020, 13:26

Asa este,Dragomir...esti un om integru,corect si cinstit,adica… Orice om de buna credinta si,ar dori sa se asocieze cu tine. Mi,e scarba de fosilele astea,care in orice tara civilizata ar fi infundat puscaria.. din pacate nu e cazul Romaniei...

DRAGOMIR-RELICVA COMUNISTA DECREPITA cu un tupeu incomensurabil!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează