FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Sergiu Hanca, dezamăgit de Dinamo: „Nu toți oamenii trag pentru același obiectiv”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 09:00

Sergiu Hanca, 27 de ani, mijlocașul polonezilor de la KS Cracovia, a fost invitat la GSP Live unde a criticat situația de la Dinamo, echipă care poate rata calificarea în play-off pentru al treilea an consecutiv.

„Eu văd tristă situația de la Dinamo. Am acolo foști colegi, prieteni cu care mai vorbesc și îi simt așa, puțin supărați, triști. Îmi aduc aminte de perioada în care eram la Dinamo și lucrurile nu mergeau bine. Dinamo e un club greu. E cel mai titrat club din România în momentul de față. Niciodată n-a fost ușor. Suporterii își doresc rezultate, pun presiune.

Mie mi se pare că în club nu toți oamenii au același obiectiv, începând de la omul cu cel mai mic salariu până la patron. Străinii, dacă n-au salariile la zi, nu mai trag”, a declarat Sergiu Hanca la GSP Live.

Hanca trage un semnal de alarmă în ceea ce privește veniturile jucătorilor din Liga 1: „Cred că salariile în România ar trebui să fie protejate. Jucătorul semnează un contract, dar nu scrie nicăieri că-și ia salariul doar dacă echipa e pe locul 1. Tu ai un contract ca un simplu angajat la Carrefour. Patronul de la Carrefour nu cred că nu dă banii angajaților dacă nu vând mai mult decât cei de la Mega Image. Dacă nu-ți permiți un salariu mare, atunci dă salariu mai mic și prime mai mari. Dar trebuie să respecți contractul”.

„Eu cred că, dacă rămâne Dan Petrescu la CFR, ardelenii vor câștiga campionatul. E o echipă omogenă, poate aduce jucători valoroși”
Sergiu Hanca

Vezi și:

Cristi Borcea, afirmație șocantă: „Dinamo se desființează într-un an!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  23 Decembrie 2019, 12:04

FĂRĂ BANI ȘI FĂRĂ FOTBALISTI NU FACI NIMIC! TE GÂNDEȘTI CA VINE SEZONUL 3 ÎN PLAY-OUT, E TRIST!!

knattspyrnufelag_elfsborg_etc
knattspyrnufelag_elfsborg_etc  •  23 Decembrie 2019, 11:44

BAI ANCA SA SETURAT SI NEAGOITA SA BAJE BANI INTRO IECHIPA DE LOSERI CARE NU CAESTIGA NIMICA IN VECI ALEEEEEEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEEEEEE

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  23 Decembrie 2019, 10:45

pai ce scriu de ceva timp unde spuneam exact ceea ce hanca confirma. contractul este contrct si nu te joci ca un vataf cu sclavii pe aratura. alegi salarii mici si bonusuri mari care mi se pare corect. insa sint si jucatori care vor ceva concret pentru ei neavind incredere in trupa de acolo mai cu seama ca nu functionaza ca un intreg. este stilul nesimtit de patron la oi. cum sa faci asa ceva cind ai bani ai un frate si el cu bani , hoteluri si alte afaeri la greu? ce vina are jucatorul vina are cine l-a cumparat si nu a stiut ce cumpara. si danut lupu spunea ca dinamo nu are scutieri buni care nu stiu fotbal si asta l-a costat pe negoita avind linga el oameni neprofesionisti . la fel si dins spunea. cum Dumenzeule hermanstadt, clinceni , gaz metan care a trecut prin clipe de groaza au pus mina pe jucatori buni? cum? atunci asuma-ti fi corect si desfa contractele si cauta altceva. dar nu va fi usor. masoara de doua ori si taie o data spune un proverb. galeria lui dinamo este si ea formata din acefali care nu stiu ce vorbesc. jignesc usor si au facut ca acest club sa plateasca si amenzi pentru ca sfertocreierele din galerie nu au lege. este normal si nistor sa ia atitudine nu poti fi facut de porc. bun sa vina galeria sau reprezentantii si sa vorbeasca cu ei sa ii intrebe ce se intimpla. se poate civilizat. si ei sint oameni pentru ca nu cred ca toti din galeria lui dianamo sint cei mai buni la servici sau viata de familie ii recomanda. tare urit.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează