FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Viceprimarul sectorului 2, ultimele noutăți despre stadionul lui Dinamo: „Construcția e incertă! Vin vești proaste de la Minister” » Ce plan are

Stadion Dinamo
Stadion Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 22:17

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, a vorbit despre situația stadionului Dinamo.

Popescu a spus că, deși MAI a obținut Planul Urbanistic Zonal din partea Primăriei, lucrurile avansează greu. Mai mult, acesta a dezvăluit că va cere ca baza din Ștefan cel Mare să treacă la Primăria Sectorului 2.

„Veştile sunt proaste şi vin dinspre Ministerul de Interne. Cei de acolo au obţinut acel PUZ de la Primăria Capitalei şi abia acum încep studiile de fezabilitate, ceea ce înseamnă că va dura foarte mult. Situaţia constructiei este incertă.

 

„Eu voi continua demersurile ca stadionul să treacă la Primăria Sectorului 2. Chiar în această săptămână voi promova în Consiliul Local o hotărâre prin care vom cere acordul Primăriei Capitalei pentru a lua de la MAI baza sportivă Dinamo în administrarea Sectorului 2 și pentru a o putea moderniza.

Avem aceşti bani. Avem bugetul necesar şi, dacă ni se transferă dreptul de administrare, putem face în trei ani de zile o bază modernă în Sectorul 2.

Cu domnul Rednic nu am vorbit. Am vorbit cu domnul Badea, care ne susţine”, a declarat Dan Cristian Popescu la TV Telekom Sport.

Citește și:  

Mircea Rednic a răbufnit la adresa străinilor din echipă: „Nu au venit să câștige bani nemunciți!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (14)
doomsday2000
doomsday2000  •  09 Mai 2019, 23:15
Postat de duar_dinamo_bucuresti pe 09 Mai 2019, 22:54

Nimeni si nimic nu va putea opri suprematia Dinamo an maxim 2 ani si cea mai iubita echipa din Romania va avea un stadion grandios chiar daca se opun multi acuma

Ce supremație visați, riniștilor ? (și) tu ești d-ăla care prinde semnale pozitive de pe Nibiru, ca și Dănciulescu ?

mizzzerya
mizzzerya  •  09 Mai 2019, 22:52

Bun...si ce alte planuri mai aveti ? ...Nu de alta, dar va chinuiti de la Min. Danescu incoace sa puneti cumva manuttzele pe hectarele din Stefan Cel Mare... Nu ati reusit pana acum. Nu pentru ca s-ar fi opus cineva, ci doar pentru ca va "mancati" intre voi. Cand spun "voi" inseamna cei de sorginte "SA TRAITI". Restul este poveste. NU se va intampla. Mancati-va intre voi inca 20 de ani....sau mai mult. SA VA FIE DE BINE !!!!!

alskar
alskar  •  10 Mai 2019, 00:15

nea vice, complexul sportiv din Tei e praf. Stadionul din Colentina e jalnic. Chiar n-ai alte priorități?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează