FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 0-1

VIITORUL - ASTRA 0-1 // Bogdan Andone, magicianul giurgiuvenilor: „Acesta este specificul nostru”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 22:28

Bogdan Andone (44 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, a oferit declarații la finalul meciului în care echipa sa a obținut a 7-a victorie consecutivă în Liga 1 (1-0 împotriva Viitorului).

„Îmi doresc să reușim să realizăm măcar o parte dintre performanțele pe care le-a avut Șumudică aici. E o atmosferă bună la echipă, băieții merită felicitați. Muncesc enorm de mult, suferă, se sacrifică, și astăzi au înțeles că înfruntăm o echipă foarte bună. Viitorul avea o medie de aproape 4 goluri pe meci în partidele jucate pe teren propriu.

E dificil să te impui contra Viitorului. Au o filosofie foarte bună. Este echipa cu cel mai dinamic joc. În ultimii ani, ei și-au pus cel mai mult amprenta din punct de vedere ofensiv în Liga 1”, a declarat Andone, la Look Plus.

Principalul obiectiv e accederea în play-off, după vom vedea cum vor decurge lucrurile. Fiecare echipă are specificul ei, în funcție de fotbaliștii din cadrul lotului. Așa cum Viitorul este o echipă de posesie, noi suntem o formație reactivă, în funcție de ceea ce ne oferă jocul sau adversarul”
Bogdan Andone, antrenor Astra Giurgiu

VEZI ȘI:

VIITORUL - ASTRA 0-1 // VIDEO + FOTO Astra PERFECTĂ! Giurgiuvenii au 7 victorii consecutive în Liga 1 și s-au apropiat la un punct de CFR

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
minell73
minell73  •  05 Decembrie 2019, 23:09

Pe 15 va fi un meci caritabil al viitorului. Ia-ti vazut cum au jucat in seara asta? Sa-i vedeti pe 15.Echipa asta care trebuia de mult timp sa fie in B, trage tare cu toate echipele, mai putin cu echipa interlopului. De atatia ani face măgării nas borcănat si finul sau, si nimeni nu face nimic.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  06 Decembrie 2019, 17:33

Sa mai taiati un porc pana in Craciun , dar nu ii puneti paharul in mana la Budescu ca ii scade cota :))))))) Puneti-l la TAMAS ca ii urca cota si mai prinde 2-3 ani in strainatate ! :))))))))

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  06 Decembrie 2019, 08:46

Inca odata se dovedeste ca"marii antrenori",depind de...jucatori!Daca ii ai pe Alibec,pe Budescu si pe Tamas... poti deveni campion!La fel ca shou man-ul Sumudica,cumnatu'lu'baiatu'asta!Sau cum erau mai inainte,alde "nea Imi"si "tata Puiu",sau si mai inainte,alde Halagian!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează