FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

VIITORUL - FCSB 2-2 // Budescu prinț, Alibec cerșetor! Toate notele "thriller-ului" de la Malul Mării » Jucătorii care au dezamăgit crunt în Viitorul - FCSB 2-2

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 08:25

Viitorul și FCSB au oferit sâmbătă seara un meci extrem de spectaculos în play-off, încheiat 2-2, după 90 de minute în care ofensivele celor două echipe au fost la înălțime, iar apărările franjuri. 

Apărarea lui Dică a fost la parametri îngrijorători în prima repriză, iar mijlocașii vijelioși ai Viitorului s-au distrat în repetate rânduri cu echipa roș-albastră. Bogdan Planici și Mihai Bălașa, fundașii centrali ai FCSB-ului, au făcut printre cele mai slabe meciuri de când sunt la echipă. La final, ambii au fost notați cu 4, la fel ca Ovidiu Popescu. 

Aceeași notă a primit-o și Denis Alibec, care și-a bătut joc de încă o șansă oferită de Dică. Atacantul nu s-a remarcat cu nimic în cele 45 de minute jucate, iar la pauză a fost schimabt cu Gnohere. Nici "Bizonul" nu a strălucit aseară, el primind 5 din partea Gazetei. 

Cel mai bun om al FCSB-ului a fost încă o dată Constantin Budescu. Acesta a restabilit egalitatea superb, din lovitură liberă, și a fost cel mai activ om din echipa roș-albastră. A primit nota 8 din partea Gazetei, la fel ca etapa trecută, la Giurgiu. 

Teixeira și Dennis Man, autorul golului de 1-2, au făcut și ei partide bune, primind nota 7.

Din echipa Viitorului, cei mai buni oameni au fost Vînă, care a primit 8, Gavra și Cicâldău, ambii cu 7. Ianis Hagi a făcut o primă repriză bună, însă s-a stins în repriza secundă. Fiul "Regelui" a primit nota 6.

7
a fost nota primită de Hagi și Dică după meciul de aseară

Vezi aici cronica + video cu golurile partidei Viitorul - FCSB 2-2

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (34)
stelbz
stelbz  •  22 Aprilie 2018, 10:21

Scorul este echitabil. Dupa toate ocaziile mai clare putea 5-5, 5-2, 5-3, 5-4 sau invers 2-5, 3-5, 4-5 ! Oscilatiile de forma ale stelistilor de la o repriza la alta, de la un meci la altul pot sa coste pierderea titlului si in acest an. Oricine vede ca decisiva partida cu CFR, dar ambele echipe mai au de intalnit Craiova care ar putea da peste cap calculele......

936901769693416
Predan Mihai  •  22 Aprilie 2018, 11:31

Lovitura libera acordata extrem de usor,si Budescu ...gol !Atunci cand este nevoie,arbitrajul ajuta pe fata oile !Copie la indigo...dupa meciul cu Iasul !Rusine !

florar
florar  •  22 Aprilie 2018, 14:55
Postat de romulus65 pe 22 Aprilie 2018, 14:47

Unde sunt acum cei care spun ca Gica Hagi este blatist, ca FCSB castiga neconditionat cu Viitorul?

Pe Geambasu sa-l intrebi...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close