FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul vinde în Top 5 campionate din Europa! În ce țară importantă n-a transferat până acum

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 21:11

Transferul lui Tudor Băluță la Brighton & Hove Albion este primul făcut de echipa lui Gică Hagi în Anglia, direct în Premier League.

Astfel, Viitorul bifează al patrulea campionat din Top 5 Europa. Drumul a fost deschis de Aurelian Chițu, în 2013, când mijlocașul a plecat în Ligue 1 (Franța), la Valenciennes, pentru 700.000 de euro.

L-a urmat Ianis Hagi, plecat la începutul lui 2017 în Seria A, la AC Fiorentina (Italia), în schimbul sumei de 2 milioane de euro. În vara anului trecut, constănțenii au reușit și primul transfer în La Liga (Spania), Cristi Ganea fiind achiziționat de Athletic Bilbao pentru un milion de euro. Singurul campionat de top din Europa în care încă nu au plecat jucători de la formația constănțeană este Bundesliga.

Cel mai de succes transfer în acest moment rămâne cel al lui Răzvan Marin la Standard Liege. Plecat în Belgia pentru 2,4 milioane de euro, mijlocașul în vârstă de 22 de ani și-a mărit impresionant cota, ajungând la 7 milioane de euro.

3.000.000 €va achita Brighton & Hove Albion pentru transferul lui Tudor Băluță, cea mai mare sumă plătită de o echipă din străinătate pentru un jucător de la Viitorul

Citește și:

Hagi, prima reacție după ce l-a dat pe Băluță în Premier League: „Primim o sumă frumoasă”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
stark
stark  •  01 Februarie 2019, 00:38

Saracul copil, a avut mare noroc ca nu a fost trimis la stana puscariasilor din cutiile de carton FCSB 2003 Popesti Leordeni din Clinceni, Judetul Ilfov aka rusinea Romaniei. Echipa monitorizata de UEFA pentru coruptie din flagrantul cu VALIZA si penalizata recent pentru dopaj cu insuflatii cu ozon. Rusinea rusinilor din istoria competitiei europene UEFA Champions League 23 de meciuri consecutive fara victorie, ultima fiind in 2006 cand slujitorul Dica inscria pe terenul lui Dynamo Kiev, in rest doar eliminari cu manita, scandaluri prin presa, focar de incultura promovat cu ajutorul postacilor umflati cu urda si de peluza repetenta si suporteri karaoke....

stefan..
stefan..  •  31 Ianuarie 2019, 21:35

E pozitiv pentru el faptul ca Regele :)))) blatist al fotbalului românesc vinde direct afara. Cu ce rezultate, timpul va confirma. Oricum, jucătorii cedati stăpânului sau, Gigi Becali, bat pasul pe loc. S ar putea ca, pe viitor, ciobanul sa se mulțumească doar cu punctele Regelui :))) blatist al fotbalului românesc. Pana la urma, cum spune proverbul: "branza e pe bani"...

luisharcsa
luisharcsa  •  01 Februarie 2019, 07:19
Postat de Solomon Neagu pe 31 Ianuarie 2019, 21:53

Vedeti de ce nu mai citesc Gazeta,exagerati ff mult cu Viitorul lui Hagi,cati au ramas unde au fost transferati ??? Doar Razvan Marin a ramas in Belgia,dar el pana la 16 ani a crescut la Steaua,iar Hagi la luat cand Becali a renuntat la centrul de copii si juniori unde lucrau toti betivi fosti fotbalisti,numiti de voi "legende" !!!! Apropo's, beizadeaua unde joaca acum,cum iti permiti ca sa intrerupi jocul ca sa intri pe teren ca a fost fitu lovit,stiti la ce ma refer????

Exact asta am am vrut sa scriu si eu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează